- 25 Aralık 2012
- 1.256
- 118
Simdi kizimi emzirdim uykuya daldi mis kokulummmmmmmm
Hadi dogurun artik yaaaaa ne tembelsiniz
ohhhh sen kurtuldun ne güzel sıra bizde inşaallah hayırlı doğumlar olur hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı hayatım:))))))))) neden böyle oluyor diye düşünüyordum aynı anlattığın gibiARkadaşlar akıntı durumlarınızdan bahsetmişsiniz
bendede oluyor son 3 aydır daha çok oluyor. Günde 2-3 kere iç çamaşırı değiştiriyorum.
bazende günlük ped kullanıyorum. sıkıldım bu durumdan
ama benim akıntı şeklim idrar tarafımda daha çok oluyor. nasıl desem iççamaşırımın o kısmı daha çok ıslak oluyor.
ama kremsi bir akıntı. hamile kalmadan önceki akıntım daha aşağıda oluyordu. bilmem anlatabildimmi :)))) karışık yazdım ama :))))
aynıyım bende canım. her iki türlüde var ama son 2 haftadır aynı dediğin gibi. çamaşır yetiştiremiyorum, şimdi günlük ped kullanıyorum bende..ARkadaşlar akıntı durumlarınızdan bahsetmişsiniz
bendede oluyor son 3 aydır daha çok oluyor. Günde 2-3 kere iç çamaşırı değiştiriyorum.
ama benim akıntı şeklim idrar tarafımda daha çok oluyor. nasıl desem iççamaşırımın o kısmı daha çok ıslak oluyor.
ama kremsi bir akıntı. hamile kalmadan önceki akıntım daha aşağıda oluyordu. bilmem anlatabildimmi :)))) karışık yazdım ama :))))
canım izlemek istersen "a baby story" diye bi program var. youtube da bölümleri var ama ingilizce. doğum öncesinden başlıyor doğum anında yaşananları gösteriyor. gerçek doğum anında yapılan çekimler. ben izliyorum..Canim ben internette surekli bebisle ilgili biseyler okuyorum.tv de hic izleyecek bisey yok.yabanci dizi seyrediyorum ben de.cok guzel diziler var.kitap okuyorum bi sekilde geciyor zaman...
Ay ne güzel anlatmışsn benm de aynn o sekilde o yerde akıntım oluyorr )) umarm normal bi drumdrARkadaşlar akıntı durumlarınızdan bahsetmişsiniz
Ben de 35i doldurdum bugün doktor raporuna göre daha 2 haftam var 4 günü izin 10 gün daha calismam lazım ama o kadar zor geliyor ki artık şu yeni izin imzalansaydi beklemezdim 37yi karnim iyice büyüdü ikina sikila gidip geliyorum babamiz da izin için bizi bekliyor gözümüz bebiste izinli gününde bile erkenden kalkıp beni işe bırakıyor Beylikdüzü nden Bayrampaşa ya oruç oruç aksam 5e kadarda oralarda beni bekliyor vefalı kocam bnmbende ayrılmak zorunda olduğum tarihe kadar çalışıyım istemiştim ama maalesef günler geçtikçe aynı düşüncede kalamıyosun okadar zorlanmaya başladımki birkaç günde bile ne kadar farkediyo artık yapıcak bişey yok bebekler için biraz fedakarlık etmek lazım napıyım evde de bişekilde vakit geçircez
aynıyım bende canım. her iki türlüde var ama son 2 haftadır aynı dediğin gibi. çamaşır yetiştiremiyorum, şimdi günlük ped kullanıyorum bende..
az kalmış iznine canım ama zorluyordur artık.. biraz daha sabır. Allah tan eşin seni düşünüp elinden geleni yapıyormuş maşllah, ne mutlu sanaBen de 35i doldurdum bugün doktor raporuna göre daha 2 haftam var 4 günü izin 10 gün daha calismam lazım ama o kadar zor geliyor ki artık şu yeni izin imzalansaydi beklemezdim 37yi karnim iyice büyüdü ikina sikila gidip geliyorum babamiz da izin için bizi bekliyor gözümüz bebiste izinli gününde bile erkenden kalkıp beni işe bırakıyor Beylikdüzü nden Bayrampaşa ya oruç oruç aksam 5e kadarda oralarda beni bekliyor vefalı kocam bnm
Bu akıntı beni de mahvetti günlük pedin zararlı olduğunu bile bile kullanıyorum peçete yle olmuyor artık dışarda gezerken çamaşır da degistirilmiyor ama kizlar sık sık değiştirin mantar yapıyor çünkü onlar
az kalmış iznine canım ama zorluyordur artık.. biraz daha sabır. Allah tan eşin seni düşünüp elinden geleni yapıyormuş maşllah, ne mutlu sana
canım zararlımıymış günlük ped ben bilmiyordum :44: ama çarede yok akıntı olduğunda sanki idrarımı kaçırmışım gibi ıslak oluyor bazen.. özellikle dışarda fena dediğin gibi. ne yapsak ki artık bilemedim
o zaman sık sık değiştirelim bari ne yapalım.. el mahkum evdeyken neysede dışarda olmuyorEvet ya ayni altima kacirmisim gibi islaniyor pantolonuma kadar geçiyor hatta bazen doktorum onermiyorum demişti günlük pedi mantarı artırıyor bildiğim kadarıyla ama napacaan mecbuur
o zaman sık sık değiştirelim bari ne yapalım.. el mahkum evdeyken neysede dışarda olmuyor