2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canım tam rahat edeyim derken ağrıların başladı demek. bendede adet sancısı gibi oluyor Allah yardımcımız olsun inşaallah yorma kendini fazla dinlen, yürüyüş yap

10 gün önce gittiğimde gelirsin bakarız demişti anlamadım ki neden bazılarına bakılmıyor acaba

10 gün önce gittiğimde gelirsin bakarız demişti anlamadım ki neden bazılarına bakılmıyor acaba

nette böyle yazıyo demekkı gereklı bişey:):):)

Çatı muayenesi gebeliğin son haftalarında (37 haftadan sonra) annenin pelvis kemiklerinin (çatı kemiklerinin) yani doğum yolunun değerlendirilmesi için yapılır. Bu muayeneye göre doğum yaklaşmadan önce normal doğumun gerçekleşebilme ihtimali değerlendirilir.

bir de doğum iznine ayrılan arkadaşlara soruyum evde nasıl vakit geçiriyosunuz bir yandan ayrılmayı çok istiyorum diğer yandan da sürekli çalışmaya alışmış biri olarak evde tüm gün naparım bilmiyorum

walla canm bende ısyerınde cok zorlanıyorum artık
ama ne kadr cok gelırsem ınsallah sonrasında o kadr cok ıznım olur dıye dayanmaya calısıyorum
evde olursak yatarak uyuyarak tv seyrederek vakıt gecrcez ıllakı
bıde daha yorgun olacagımz ıcın bol bol dinlecegız bencee evde
onmzdeki haftayıda atlatrsam ıns sonra bebegımı beklemeye baslayacagım ıns

bende ayrılmak zorunda olduğum tarihe kadar çalışıyım istemiştim ama maalesef günler geçtikçe aynı düşüncede kalamıyosun okadar zorlanmaya başladımki birkaç günde bile ne kadar farkediyo artık yapıcak bişey yok bebekler için biraz fedakarlık etmek lazım napıyım evde de bişekilde vakit geçircez

kıyamam ya Allah yardımcınız olsun inşallah çalışmassınız

şimdi haber geldi çalışacakmışız..

bende de dün iç çamaşırımda akıntının orda kahverengi lekeler gördüm leke ama çizgi çizgi ne olduğunu da çözemedim doktorumu arayıp aramama konusunda kararsız kaldım

ara canım dr sor, tedbirli olmak lazım..

aldım gitiiii ama 8-12 ay aldım kızım taytay dururken giyer inş RABBİM O GÜNLERİ GÖSTERSİN HEPİMİZE
bu arada butikbebede kargo ücretsiz bugün

hadi iyi günlerde giysin bakalım.

ne güzel rahat atlatmışsın darısı diğer hamişlerin başına..

aynısını ben şimdiden düşünüyorum.. dün akşama kadar evde yalnız patlayacaktım..

mojiziku üzüldüm canım bi saatin bile önemi var artık ALLAH yardımcınız olsun.Sordum doktoruma anlattım dinlen dedi kendini yormuşsundur yatarken ani bi şekilde dönmenden bile olabilir dedi karnın ağrırsa ve kan gelirse gel dedi çok şükür iyiyim şimdilik bişeyimiz yok denizimle

Simdi kizimi emzirdim uykuya daldi mis kokulummmmmmmm

Hadi dogurun artik yaaaaa ne tembelsiniz

in odası:)))) geceliklerimin resminide koyacaktım ama çantaya yerleştirdiğimden çekemedim.

cenzey ve egelgeç odalarınız çok güzel olmuş maşallah güle güle kullanın oğluşlarınızla...

Selam kizlar nasilsinixxxxxx findiklariniz tosuncuklariniz nasil biz kizimla vok iyiyiz ama gece uyandirmasi haricinde hersey cok guzelllllll kurbn olurum kendisine.....
Eeeee dogum yapan yok mu
maşallah size canım güzel günler başladı sizin darısı bizlere inşallah

aynen canım.. birde şimdiye kadar çalışmayıp bu sene çalışacak olmak insanın sinirlerini bozuyo, yarın ki duruma göre izin almaya çalışacağım..

çok şükür bişeyin yokmuş canım..

Arkadaşlar kızıma örmüş olduğum battaniyem. Başladığımda henüz cinsiyeti belli değildi o yüzden ortak renk yapmıştım ama pembelisi olsa daha güzel olurdu galiba:)

ARkadaşlar akıntı durumlarınızdan bahsetmişsiniz
bendede oluyor son 3 aydır daha çok oluyor. Günde 2-3 kere iç çamaşırı değiştiriyorum.
bazende günlük ped kullanıyorum. sıkıldım bu durumdan

ama benim akıntı şeklim idrar tarafımda daha çok oluyor. nasıl desem iççamaşırımın o kısmı daha çok ıslak oluyor.
ama kremsi bir akıntı. hamile kalmadan önceki akıntım daha aşağıda oluyordu. bilmem anlatabildimmi :)))) karışık yazdım ama :))))

Canım nurcan hanıma gıtmedım ama oranın tum doktorlarına ıyı dıyorlar gamze hanımlada bız oleyız o kadar ılgılıkı hastalarına karsı

Bugun arkadas ıcın doktora gıttık onun doktoruna ayaklarımın ve ellerımın asırı derece sıstıgını nedenını sordum bana bakarak hamılelerde normaldır bıde senın cok yaklasmıs heralde dedı halbukı yanımdakı arkadasla aynı haftadayız daha benım dıs gorunusume bakarak karar verdı ama benı bu hafta gorenler hep gecen haftaya nazaran karnımın cok daha assagıda oldugunu soluyor acaba kızımın gelmesı yaklastımı

Canim ben internette surekli bebisle ilgili biseyler okuyorum.tv de hic izleyecek bisey yok.yabanci dizi seyrediyorum ben de.cok guzel diziler var.kitap okuyorum bi sekilde geciyor zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…