Arkadaslar songulden haber var mi? Kanamasi olmustu dun
aynen bende canım yaa göbek dğilğimin hemen üst tarafı o kadar çok agrıdı ki korktum bebeğime bişey mi oldu die bide hareket etmedi endişelendim şimdi nasılsın peki
Hla sancim var adet sancısı gibi nolacak böyle bilmiyorum
Hla sancim var adet sancısı gibi nolacak böyle bilmiyorum
geçmiş olsun canım 1 haftadır adet sancısı gibi sancım var benimde terliyorumda sürekli
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM YAA SEN ikiz bebek bekliyordun dimi RABBİM YARDIMCIN OLSUN SAĞSALİM KUCAKLA İNŞ BEBEKLERİNİ
Yok gülüm ikiz degil ama erken doğacak bebek 1ay önden gidiyor
Halimi bl görsensancida bağırıyor um artik dayanamiyorum. Ter akıyor heryanimdan. Dr gün sancilarin bunlar sık dişini 36.haftads suni sanciyla alırız bebeğini dedi.
bende yarın çatı muayenesi için gideceğim bakalım neler olacak
ağrısız atlatırsın muayeneyi inş.ben çok korkuyorum ya çok acıdığını söylüyorlar :S
geçmiş olsun canım 1 haftadır adet sancısı gibi sancım var benimde terliyorumda sürekli
kısslar nasılsınız?dün aksam yıne bulantı kalp carpıntısı hastaneye gittim serumlar nst felan bebegım ii cok sukur ama tansiyonum cok düşüyo 7/2 7/4 hayırlısı ıle bı dogum yapsak gunden gune daha da zorlasıyor sankı.
saol canm bı dogsun ayaklarını totosunu hep öpcem kıssımın:)))çok geçmiş olsun cnm ya valla bebişler annelerine neler yapıo böyle bi dogsunlar sağsalimde bak napcaz bizde onları
pufss memorialin epey yüksek ya ücreti, sırf doktoru sevdiğim için gidiyorum ama umarım değer vereceğimiz paraya.. normal 1200 tl