2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım 1 haftadır adet sancısı gibi sancım var benimde terliyorumda sürekli

Halimi bl görsen sancida bağırıyor um artik dayanamiyorum. Ter akıyor heryanimdan. Dr gün sancilarin bunlar sık dişini 36.haftads suni sanciyla alırız bebeğini dedi.

Halimi bl görsen sancida bağırıyor um artik dayanamiyorum. Ter akıyor heryanimdan. Dr gün sancilarin bunlar sık dişini 36.haftads suni sanciyla alırız bebeğini dedi.

neden erken alacaklar canım? adet sancısı çekiyorum ama senin daha ağır sanırım bağırdığına göre

allah yardımcımız olsun nediyelimki bebeğimiz için katlanıyoruz her sıkıntıya.rabbim onunda kolaylığını verir inş

kısslar nasılsınız?dün aksam yıne bulantı kalp carpıntısı hastaneye gittim serumlar nst felan bebegım ii cok sukur ama tansiyonum cok düşüyo 7/2 7/4 hayırlısı ıle bı dogum yapsak gunden gune daha da zorlasıyor sankı.

çok geçmiş olsun cnm ya valla bebişler annelerine neler yapıo böyle bi dogsunlar sağsalimde bak napcaz bizde onları

kısslar bı de bısı merk dıyorum bebegın ultrasondA ONDE OLMASI SEZERyan tarıhını etkılıo mu sezeryan ıcın gun alan var mı?

Benkendı gıttıgım hastaneye normal dogum ucretı olarak 700 dıye cok ama doktor ıyı yınede ona gıtcem dıyodum sezaryanda 1150 ama bazı arkadasların gıttıgı hastanelerde normal bıle 1750 falan sanırım onları duyunca avrasya ucuz geldı bana

Son düzenleme:
buranın tek güüzel yanı doğum pahalı değil
500 tl fark ödüyoruz sadece
bu arada burası bitlis yine de 2000tl bayılıp şöle metropolde yaşamayı tercih ederim neyse son 1 sene benim cücüğü buralarda değil güzel yerlerde okula göndercem inş büyüyünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…