2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben Perihan Özden' e gidiyorum. Sen hangi doktordasın hiç konuştun mu doğum işini falan?

benimki Bahar Çakmak,lakin ben değiştirmeyi düşünmeye başladım,en son acil olarak gitmem gerekti kahverengi lekelenmelerden dolayı nöbetçi hekim perihan hanım dı,o ilgilendi ,smemnun musunuz dr.unuzdan, ben henüz Bahar hanımla doğumla ilgili hiçbirşey konuşmadım çünkü muaynelerim bile 5 dakika sürmüyor ve ne tansiyonum ne boy kilo kontrolum bir kere yapılmış değil.bu nedenlerle değiştirmekten yanayım,sizde aynı hastanede oldugunuzdan yaşadınız mı bu tarz şeyler ,benim gördüğüm anormallil midir :)

Valla ben en başından beri Perihan hanıma gidiyorum diğer doktorları hiç bilmiyorum, şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. Her gittiğimde uzun uzun bakıyor ultrasonda herşeyi milim milim ölçüyor kilomu her seferinde ölçtürüyor, en ufak bişeyde bile tahlil vs istiyor. Biraz fazla pimpirikli sadece oda iyi bişey diye düşünüyorum. En güzel yanıysa muayeneleri genelde boş çok rahat istediğim saatlere randavu alabiliyorum. En son gittiğimizde kendisi sordu normal doğum mu istiyorsun sezeryan mi diye, dedim hakikaten bi sağlık gerekçesi olmadıkça normal istiyorum. En güzeli o zaten inşalah bi engel çıkmazsa normal doğurturuz seni dedi Kısacası memnunum ben...

katılıyorum pimpirikli olması iyi bir durum,hatta o gün bana progestan ilacını verdi kullan dedi,eşim o arada bebeğe bir sakıncası olurmu ilacın gibi bir soru yöneltti :),dr. zarar verecek olan birşeyi yaparmı,sen hangisini düşünüyorsun,anneyimi bebeğimi ben ikisi için yapıyorum bunu diye kibar bir şekilde eşime payını verdi ve bu durum perihan hanımı sevdirdi bana anaç ruhlu oluşu sahiplenmesi yani,ayın 12 inde tekrar muayenem var kendi dr.umda bu son göxlemlemem olacak sizinde bahsettiğiniz ve benimde göremediğim detayları bu defa da yapmazsa eli mahkum dile getirip başka dr. sececeğim,sağlık ocagı bile muhteşem muayene etti beni bacaklarıma kadar varise dönebilecek geniş damarlar varmı diyerekten inceledi mesela,paranla rezil olmak gibi birşey oluyor bizimki .

bende bahar hanıma gidiyorum.ama soyadı çakmak değil çağlar.eger başka yoksa.evet tansiyon ve kiloya her zaman bakmıyor.arasıra takip ediyor.ben 3 sene önce sezeryan olmuştum.çok memnun kaldım hiç bir sıkıntı yaşamadım.bu seferde ona gideyim dedim.tansiyon ve kiloya neden bakmadığını sorabilirsiniz.sezeryan fiyatıda 2600 dü.

YANLIŞ YAZIM OLMUŞ EVET ÇAĞLAR,bu defa muayeneye gittiğimde soracagım tabi bir tek tansiyon değil bana kendine dikkat edeceksin derken nelerden kastettiği açık değil,ve ilk gebeliğim cahilliğimin tavan yaptığı evre,internetten hep destek aldım araştıra araştıra ve nitekim en son lekelenmelerim geldiğinde bir akşam saat 7 sularında aradığımda çabuk söylermisiniz,pek müsait değilim gibi bir cümle kurması da tetikledi bu kararımı,kimse keyfe keder dr.u aramaz haliyle,hayırlısı bakalım,memnuniyetler kişiye göre değişebiliyor haliyle, bir de ben gebe kalamıyordum tedavilerle bu aşamaya gelmiş olmamıza rağmen ciddi bir takip sezinleyemedim,hoş dr.umun bakış açısında sağlıksız görünen birşeyler yoktur belki ama başım ağrıyor dediğimde nörolojiye git diyor,tansiyonumu deneyebilir gibi düşündüm ilk önce mesela...:) hayırlısı bakalım ,

zaten ben de çok ilgili bir doktor olduğunu düşünmüyorum.ben ameliyatından memnun kaldım.hemen ayağa kalktım.hiç sıkıntım olmadı.bir kere ona başladım devam ediyorum.ben leyla hanımı çok istemiştim ama çok yoğun olduğu için ona gitmedim.

slm arkadaşlar nasılsınız. dini bir kitapta dikkatimi çekti kolay doğum olması için okunacak dualar bölümü vardı.sizlerlede paylaşmak istedim.

HAMİLELİK ESNASINDA 900.000 DEFA SUBHANALLAH DERSE HEM DOĞUM KOLAY OLUR HEM ÇOCUĞU SALİH OLUR.

DOĞUM KOLAY OLMASI İÇİN HERGÜN 316 DEFA 'YA RAKİB' İSMİ ŞERİFİ OKUNUR.

SON AYLARDA DA HURMA YEmekte ÇOK FAYDALIYMIŞ.RAHİM ADELESİNİ KUVVETLENDİRİR. BU ÖZELLİĞİNDEN DOLAYI DOĞUM AĞIRISIZ VE KOLAY OLDUĞU SÖYLENMEKTEDİR.

teşekkürler bu değerli paylaşım için

işte bende değiştirmek istemedim ilk etaplarda,basladığım gibi düzenli gitsin istedim,gel gelelim son şeyler tetikledi ,şans sanırım birazda leyla hanımı bana da öneren arkadaşlarım oldu,seval pata ve sinem hanım daha ağırlıklı şu aşamada..sağlıkla kucagımıza almak nasip olur inşallah

arkadaşlar ya bebeğinizi hastaneden portbebe de mi yoksa anakucağında mı (otokoltuğu travel sistem)çıkarmayı düşünüyorsunuz ?
ŞAHSEN BEN ANAKUCAĞINI DAHA GÜVENLİ VE KONFORLU BULUYORUM PORTBEBE ALMADIM BİLE

cnm bilgilerin için çok saol elimden geldiğince uygulamaya çalışçam allah razı olsun

portbebede çıkarıcam ben

Sabahi zor ettim sancidan. Karnım kasiklarim cok agridi. Nerede uyudugumu bilemedim

ana kucağı almadım zaten portbebe var şu an sonuçta hastaneden kucağımıza alıp çıkaracağız. ana kucağına gerek duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…