2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kadir geceniz mübarek olsun kızlar.Bu arada bi sorum olacak ya benim cinsel organımdaki kemikler çok acıyo bayağıdır böyle hafif hafif başladı şimdi çoğaldı tek derdim bu yatarken kalkarken yürürken böyle bişey yaşayan varmı?

Bence sezeryana kendinizi sartlamayin sartlar da el veriyorsa en sagkiklisi normal doğum
Iyi haftasonlari canim arkadaslarim kadir geceniz mubarek dualariniz Kabul olsun ins.
Big sorum varbebeginize hangi tirnakmakasini aldiniz
Ben bebedorun tirnak makasini aldim tutacakli gibi olandan
Arkadaşlar doğum çantamı hazırlıycam battaniyede takıldım penye 2 tane aldım bir de peluş battaniyesi var onuda alsammıki çok sıcak olmazmı kullanılırmıki:44:
Üçünü de al bence ben de 2 penye 1pelus battaniye koydum
kızlar hasta bezi vardı markette 2 çeşitti sanırım biri bel bantlı yazıyordu hangisinden aldınız

Ben canbebenin mi ne vardi ondan aldim orkid gbi mesane bezi diye geçiyor gayet de rahat görünüyor açıp baktim da

3 gündür benimki ağrıyor canım özellikle geceleri yatakta sağa sola dönerken acıdığını hissediyorum.Salı günü doktor ziyaretimiz var
sorucam doktoruma normal mi diye.

Canim bebeklar icin fazla derine inmeyi engellediginden daha guvenli oluyor bide hassas olduklari icon sadecebebegimize ait bi tane olsa iyi olur mikrop kapmamasi acisindan

bende daha almadım.Makas şeklinde olanlar varmış bide çıtçıtlı makas varmış.Acaba hangisi daha kullanışlı olur tecrübeli bir anneden öğrenmek lazım

Sa güzel anneler. Kandiliniz mübarek olsun. AAllah bu gecenin hayrina kolay ve güzel doğum nasip etsin cumlemize. Ben iyiyim handolsun. Damla kandan ve tuhaf akıntım bugün hiç eser yok. Kasılmalar devam. Kokulu akinti terleme uykusuzluk devam. Genital bölgeme tekme atmışlar gibi yürürken cok acıyor. Bebek için tırnak makası bende aldım. Mesane pedi ve orkid cantama koydum. Biberonda aldım koydum kaynatıp. Hepinizi öpüyorum.

fatma hanımı da iyi diye duymuştum baya giden var oraya özellikle normal doğumcu diye anılıyo o yüzden de tercih ediliyo sanırım

ben de normal doğumdan yana oldugunu duydugum için fatma hanımı seçtim açıkcası, öyle hemen sezeryana alınmak istemiyorum:26: hümada züleyha hanım vardı galiba yatırıp kesiveriyor her gideni diye duydum mesela

hadi yaa hiç duymamıştım benim hüma ve akif bey olması tamamen tesadüf oldu çalıştığım için mesai saati sonrasında gitmek zorunda kalıyoduk diğer hastane lerin muayene saatnıi hep kaçırıyoduk hüma kadın doğum hastanesi olunca akşam 9.30 kadar muayenesi var 4. ayımızdan beri akif beydeyiz çok ama çok memnunum çok şükür

Kızlarr bugün canım çok sıkılıyor eşim mesaisi var yanımda kimse yok komşu edinme alışkanlığım yok yanlızım evde ruhum daralıyor hadi hepberaber bize gelinde çay içelim

evet sadece kadın doğum olması açısından rahat... biz hep cumartesileri gidiyoruz, hastane de epey düzenli ve sakin bir problem yaşamadık çok şükür... doğum ücretleri ne kadar hümada?? ya da diğer hastanelerin ücretleri ile ilgili bilgin var mı??

Canım mesane pedı hasta bezı gıbı bıseymı nerden bulabılırım yada buyuk kucuk boy dıye fark edıyomu

normal doğum 150 ama epidural istersen ekstra 250 alıyolar toplM 400 OLUYOR.çok uygun fiyatlar bide doktoruna göre değişiyormuş bir tane ünlü bir doktor var o çok yoğunmuş o kişiden doğum istersen 1 i geçiyomuş doğum ücreti diye duydum.bide tekdeni arayıp sormuştum 393 demişti sanırım ama odası 2 kişilikmiş tek istersen ekstra 90 lira mı ne istemişti çok önceleri sorduğum için hatırlıyamıyorum.ama ordada mesut bey var o da iyi baya memnun gidenler.

Ben de var canım aynı şikayet dr randevumda taaaa bayramdan sonra.
Hayırlı kadir geceleri arkadaşlar.

pufss memorialin epey yüksek ya ücreti, sırf doktoru sevdiğim için gidiyorum ama umarım değer vereceğimiz paraya.. normal 1200 tl

pufss memorialin epey yüksek ya ücreti, sırf doktoru sevdiğim için gidiyorum ama umarım değer vereceğimiz paraya.. normal 1200 tl

gerçekten çok yüksekmiş ama yaa, ben saygı duyuyorum tercihinizdir ama sonuçta bu bebekleri biz doğuruyoruz onlar yardımcı oluyolar sadece o kadar para vermeye gerek var mı bilmiyorum rabbim hiçbiriimizi pişman etmesin canım doğum çok hassas bir konu olunca insanın gözüne de gözükmüyor

kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar. canım benim de 1 haftadır ağrıyo o kemiklerim maalesef acayip zorluyo beni yürürken bazende orda anlık çok ağrı hissediyorum yalnız değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…