2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

MâşâAllah, Lâ havle velâ kuvvete illâ billâh .. :KK70:
Alllah sağlık uzun ömür hayırlar versin. kurban olduğum rabbim şu hayırlı günde benim gibi evlat isteyenlere hayırlısıyla nasib etsin bu sevinci yaşatsın inşallah. güle güle büyütün evladınızı vatana millete hayırlı evlat olur inşallah.nazar değmesin

MâşâAllah, Lâ havle velâ kuvvete illâ billâh .. :KK70:
Alllah sağlık uzun ömür hayırlar versin. kurban olduğum rabbim şu hayırlı günde benim gibi evlat isteyenlere hayırlısıyla nasib etsin bu sevinci yaşatsın inşallah. güle güle büyütün evladınızı vatana millete hayırlı evlat olur inşallah.nazar değmesin

amin çok teşekkür ederim dualarınız yeter. inşaallah rabbim hayırlısıyla sizede nasip eder. ne güzel dua ettiniz öyle

normal doğum 150 ama epidural istersen ekstra 250 alıyolar toplM 400 OLUYOR.çok uygun fiyatlar bide doktoruna göre değişiyormuş bir tane ünlü bir doktor var o çok yoğunmuş o kişiden doğum istersen 1 i geçiyomuş doğum ücreti diye duydum.bide tekdeni arayıp sormuştum 393 demişti sanırım ama odası 2 kişilikmiş tek istersen ekstra 90 lira mı ne istemişti çok önceleri sorduğum için hatırlıyamıyorum.ama ordada mesut bey var o da iyi baya memnun gidenler.

Ay bu fiyatlar ne böyle :KK53: İstanbul'da olmadığınızı düşünüyorum, Ben Koşuyolu Medipol e gidiyorum, fiyatlar bunların kaç katı...normal 1750 demişlerdi. Bizde gelelim sizin oraya nerdeyseniz :KK49:

Kadir geceniz mübarek olsun kızlar.Bu arada bi sorum olacak ya benim cinsel organımdaki kemikler çok acıyo bayağıdır böyle hafif hafif başladı şimdi çoğaldı tek derdim bu yatarken kalkarken yürürken böyle bişey yaşayan varmı?

benim çok uzun zamandır öyle canım özellikle terlediyse orası uyurken kalkmak ve dönmek işkence oluyor kaslar yorulup tutuluyor sanırım..

Sa güzel anneler. Kandiliniz mübarek olsun. AAllah bu gecenin hayrina kolay ve güzel doğum nasip etsin cumlemize. Ben iyiyim handolsun. Damla kandan ve tuhaf akıntım bugün hiç eser yok. Kasılmalar devam. Kokulu akinti terleme uykusuzluk devam. Genital bölgeme tekme atmışlar gibi yürürken cok acıyor. Bebek için tırnak makası bende aldım. Mesane pedi ve orkid cantama koydum. Biberonda aldım koydum kaynatıp. Hepinizi öpüyorum.

canım benim bir sorun olmadığına sevindim zaten doğumuna 10 gün kaldı diye hatırlıyorum inşallah hayırlı bir şekilde doğumunu gerçekleştirirsin bizde seni öpüyoruz merakta koyma bizi :)

Kızlarr bugün canım çok sıkılıyor eşim mesaisi var yanımda kimse yok komşu edinme alışkanlığım yok yanlızım evde ruhum daralıyor hadi hepberaber bize gelinde çay içelim:KK34:

ne güzel teklif o öyle senin bütün kk ya yetecek kadar çayın var mı bakalım bebişleri alıp geliriz :KK70:
gerçi o kadar hamile bir evde olunca illaki birimiz doğururuz :KK70:

bebeğimin odası:)))) geceliklerimin resminide koyacaktım ama çantaya yerleştirdiğimden çekemedim.

canım güle güle kullanın inşallah içinde sağlıcakla mutlulukla büyüsün güzel mışıl mışıl uykuları olsun bebişin :KK70:

Sa güzel anneler. Kandiliniz mübarek olsun. AAllah bu gecenin hayrina kolay ve güzel doğum nasip etsin cumlemize. Ben iyiyim handolsun. Damla kandan ve tuhaf akıntım bugün hiç eser yok. Kasılmalar devam. Kokulu akinti terleme uykusuzluk devam. Genital bölgeme tekme atmışlar gibi yürürken cok acıyor. Bebek için tırnak makası bende aldım. Mesane pedi ve orkid cantama koydum. Biberonda aldım koydum kaynatıp. Hepinizi öpüyorum.

songül günaydın canım iyi olmanıza sevindim valla doğuma gittin sandım..

Kızlarr bugün canım çok sıkılıyor eşim mesaisi var yanımda kimse yok komşu edinme alışkanlığım yok yanlızım evde ruhum daralıyor hadi hepberaber bize gelinde çay içelim:KK34:

ne güzel olurdu demi.Bende malesefki burda yanlızım eşimin ailesi ve benim ailem izmirde biz bursada :KK43:

Gece uyumayan sabah da erkenden kalkan hamişler hepinize gunaydn.. her uyandgimda karnim agrigo sizde de öyle bir durum var mı..
Dun gece hepinize dualar ettim Allah kabul etsin valla sayenzde dogm korkumu yeniyorm hep sezeryn dyordum ama artk kzm ve benm icn ne hayrlysa o olsn fkrndeym

Ay bu fiyatlar ne böyle :KK53: İstanbul'da olmadığınızı düşünüyorum, Ben Koşuyolu Medipol e gidiyorum, fiyatlar bunların kaç katı...normal 1750 demişlerdi. Bizde gelelim sizin oraya nerdeyseniz :KK49:

kesinlikle şaşırtıcı uçuk fiyatlar :KK53: koşuyolunda dr.unuz kim,bende aynı hastaneye gidiyorum :KK49:

X