2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Melekcim seninde kadir gecen mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin... İzinini çok sevindim çok az bir zamanın kalmış dinlenirsin bol bol, bebişede maşallah canım bayaa bir toparlamış senin minnoş

herkese günaydın kızlar ve kandiliniz mübarek olsun.Dün bizim de doktor kontrolümüz vardı kızım sonunda biraz kilo almış 2077 olmuş canım benim.ilk defa nst ye girdim adet sancısı gibi ağrılarım vardı afedersiniz aynı şeyimden bişey çıkacak gibi oluyodu hepsinin sebebi bebeğimin hala ters duruşuymuş.poposu aşağıda kızımın 4 haftaya kadar dönermiş. plesantada suyum azmışş ama korkulacak bişey yok dedi sadece temkin amaçlı bebeğim de ters olduğu için daha sık çağıracakmış doktor amcamız salı günü ikinci nst mi istedi sonrada 16 sında birdaha gideceğim bebek hareketkleri çok önemliymiş artık yemek ten sonra en az 3 hareket olması lazımmış özellikle bebeğiniz tersse side dikkat edin kızlar bizden bu kadar biraz uzun oldu.aaa bu arada akıntı çoktu oda normalmiş

maşallah bebişinize.bol bol su icmeye calış.seninde kandilin mübarek olsun

Iyi haftasonlari canim arkadaslarim kadir geceniz mubarek dualariniz Kabul olsun ins.
Big sorum varbebeginize hangi tirnakmakasini aldiniz

getirme tabiki aklına öyle şeyler allahın izniyle sağsalim alırsın bebeğini kucağına.
İnsallah canim cok sagol.
merak etme cnm getirme sakın gerçekten aklına köü şeyler dualrımız seninle ve bütün meleklerimizle
Getirmemeye calisiyorum yoksa birakivericem kendimi.dualarin icin de sagol canim
İnsallah canim evet Allahtan haftamiz iyi bebis de iyi boyu kilosu falan hayirlisi artik cok sagol dualarin icin
Canim total previa vardi ondan korkum yoktu her 10 kadindan birinde gorulebilirmis zaten.bi kanama olura anne kan kaybedermis o kadar onu da kan vererek takviye ediyorlar zaten.benim total previa vasa previaya donustu bu da 1000 de bir gorulurmus bebegin kanama durumu var ve ne yazik ki annenin kana durumu kadar kolay kontrol altina alinamiyor.o nedenle sen sakin kotu seyler aklina getirme normal previa cok yaygin zaten...
Canim insallah sorunsuz atlatiriz.annen de cok zorluklar cekmis.ben yukarida da yazdim ya vasa previaya donusene kadar korkmuyordum da iste ne zaman doktor bebegin hayati tehlikeye girebilir dedi o beni korkuttu.İnsallah buraya gelip kizim da ben de iyiyiz diyecegim gunler yakindir...

herkesın kadır gecesı mubarek olsun kızlar,
insallah bu gece dogum ve diğer herseyle ilgili tüm dualarımız kabul olur...
kacinci haftandasin ben 2 hafta once giitigmde başasagiydi yukari donme ihtimali olurmu acap bende merak ettim.karnini severek bebegim basasagiya donmen gerek gbi kelimeler kullan bakarsin bebegin annesinin guzel sozlerini dinler.
35+3 olduk bugun cnm aslında bebegım 32+6 da gittiğimde basasagı duruyodu sevinmiştim, ama bi tur daha atmıs ve dönmüş yıne cok hareketlı ondan mı bilmiyorum inşallah tekrar normal dogum pozisyonu alır oglusum :26:

kadir gecemiz mübarek olsun,mevlam evlatlarımıza hayırla hayırlı zamanda sağlıkla kavuştursun bizi inş.
aminn inşallah.
anammm benimkide cok hareketli inşallah benimki oldugu pozisyonda duruyordur gerci tekmeleri daha cok yukarda hissediyorum sen nerde hissediyon tekmelerin falan
Canim bebeklar icin fazla derine inmeyi engellediginden daha guvenli oluyor bide hassas olduklari icon sadecebebegimize ait bi tane olsa iyi olur mikrop kapmamasi acisindan

anladım canım..

Arkadaşlar doğum çantamı hazırlıycam battaniyede takıldım penye 2 tane aldım bir de peluş battaniyesi var onuda alsammıki çok sıcak olmazmı kullanılırmıki:44:

kısslar herkese hayırlı kandiller bugün itibari ile son nöbetimi tutmus bulunuyorum 20 gün senelık ıznımı alacagım p.tesi sonra 37 hafta doluyor.dün nöbette tansıyonm 7/2 oldu uzun süre ayakta kalmıstm galıba dınlenme vaktı geldı artk.benm kızımda ters duruyo ayaklarıyla alt kısma vurunca fena agrı yapıyo hele bıde ıdrar varsa:)))

Arkadaşlar doğum çantamı hazırlıycam battaniyede takıldım penye 2 tane aldım bir de peluş battaniyesi var onuda alsammıki çok sıcak olmazmı kullanılırmıki:44:

2 tane penye battaniye koyman yeterli bence yada üstünü örtmek için değil de pusetin altına sermek için kullanabilirsin .. doğumun eylül de olucaksa hava serin olabilir o zaman bulundur yanında

ikitane penye yeterli peluş battaniyesi hastahaneden cıkarken kullancağın puset yada ana kucağı iicin gerekli olabilir bence

evet artık geldi dinlenme vakti izninin ilk günü hic kalkmak yataktan bol bol tembellik yap

kızlar hasta bezi vardı markette 2 çeşitti sanırım biri bel bantlı yazıyordu hangisinden aldınız

kızlar kadir geceniz mübarek olsun inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin
ben birazdan anneme gideceğim orada birlikte okuruz dedim, kociş de bugün itibariyle izne çıktı artık babalı günlerimiz başladı

canım ben peluş battaniyeyi almadım sıcak olur diye ama fazladan penye battaniye gerekebilir diyor tecrübeli anneler, kayınvalidem alacakmış onu bekliyorum bende..

kızlar hasta bezi vardı markette 2 çeşitti sanırım biri bel bantlı yazıyordu hangisinden aldınız
canım ben daha almadım ondan kanamamın durumuna göre eşime aldıracağım arkadaşlarım öyle önerdiler hep, en son ihtimal bebek bezinin kenarlarını açıp onu kullanmak olacak

Ayy bu Songül iki gündür yok hep aklımda doğuruyorsa ya da doğurduysa Rabbim yardımcısı olsun inşallah hayırlısını versin hakkında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…