herkesin kadir gecesi mübarek olsun...dualarımız kabul olsun...bu haftada bitti...bayramdan sonra 4 gün daha işe gelip sonra bırakacam Allah izin verirse..dün rapor için gittim...gitmişken muayene de oldum ve kızım 31+6 da 42 cm 1880 gr mış.gayet iyi dedi. bir dahaki randevumuz 15 ağustos...
fatma hanımı da iyi diye duymuştum baya giden var oraya özellikle normal doğumcu diye anılıyo o yüzden de tercih ediliyo sanırımBende sevndm yakindan birini buldugumamemoriale gidiyorum ben fatma kutlusoy doktorum
herkese günaydın kızlar ve kandiliniz mübarek olsun.Dün bizim de doktor kontrolümüz vardı kızım sonunda biraz kilo almış 2077 olmuş canım benim.ilk defa nst ye girdim adet sancısı gibi ağrılarım vardı afedersiniz aynı şeyimden bişey çıkacak gibi oluyodu hepsinin sebebi bebeğimin hala ters duruşuymuş.poposu aşağıda kızımın 4 haftaya kadar dönermiş. plesantada suyum azmışş ama korkulacak bişey yok dedi sadece temkin amaçlı bebeğim de ters olduğu için daha sık çağıracakmış doktor amcamız salı günü ikinci nst mi istedi sonrada 16 sında birdaha gideceğim bebek hareketkleri çok önemliymiş artık yemek ten sonra en az 3 hareket olması lazımmış özellikle bebeğiniz tersse side dikkat edin kızlar bizden bu kadar biraz uzun oldu.aaa bu arada akıntı çoktu oda normalmiş
İnsallah canim cok sagol.getirme tabiki aklına öyle şeyler allahın izniyle sağsalim alırsın bebeğini kucağına.
Getirmemeye calisiyorum yoksa birakivericem kendimi.dualarin icin de sagol canimmerak etme cnm getirme sakın gerçekten aklına köü şeyler dualrımız seninle ve bütün meleklerimizle
İnsallah canim evet Allahtan haftamiz iyi bebis de iyi boyu kilosu falan hayirlisi artik cok sagol dualarin icinsakarlık bende aldı yürüdü gün geçmiyor ki birşeyler kırmayayım
bririnden duyduğumu yarım saat sonra akıllı bir şekilde başkasına anlatamıyorum kafam hep karmakarışık hep unutuyorum
bugün bende yemeğin soğanını salçasını kavurdum suyunu da koydum, nohutları atacaktım ama tencerenin kapağını kapa gel dibi tutsun
Allahtan burnum iyi koku alıyorda kurtardım üstte kalanları
canım en güzelini yapıyorsun maşallah ne güzel 36 hafta olmuş bile zaten, Allah tamamına erdirsin inşallah canım her seferinde hepimize dua ediyorum ben, Allah kabul etsin dualarımızı dileklerimizi..
Canim total previa vardi ondan korkum yoktu her 10 kadindan birinde gorulebilirmis zaten.bi kanama olura anne kan kaybedermis o kadar onu da kan vererek takviye ediyorlar zaten.benim total previa vasa previaya donustu bu da 1000 de bir gorulurmus bebegin kanama durumu var ve ne yazik ki annenin kana durumu kadar kolay kontrol altina alinamiyor.o nedenle sen sakin kotu seyler aklina getirme normal previa cok yaygin zaten...Bende de previa vat total mi seninki bide ilk bebek mi? Bu kadar riskliyse durum haftanda yaklaşmış sezaryen tarihi belirledi mi bende hamileligim çoğunu yatarak geçirdim hos şuan dada durum pek farkli değil Allah herkese acil şifalar versin
Canim insallah sorunsuz atlatiriz.annen de cok zorluklar cekmis.ben yukarida da yazdim ya vasa previaya donusene kadar korkmuyordum da iste ne zaman doktor bebegin hayati tehlikeye girebilir dedi o beni korkuttu.İnsallah buraya gelip kizim da ben de iyiyiz diyecegim gunler yakindir...canım hiç korkma annem hem previa hem preeklampsi ile beni doğurmus
dr bı daha hamılelıgı yasaklamıs ama 3 kardesız bız hepsınde de prevıalı doğum yapmıs
7 aya kadar kanaması ara ara olmus bendeyken 7. ayda buyuk bır kanaması olmus 2 hafta hastanede yatmıs ödem de cok fazlaymıs işte bu preeklampsiden dolayı sonra eve cıkmıs 2 haftada evde beklemıs 34. haftada benı doğurmus taa 27 sene önce .
hastanede de bır gun kalmışız cıkmısız.
korkma hiç Allah korur inşalla ikinizi de .
Iyi haftasonlari canim arkadaslarim kadir geceniz mubarek dualariniz Kabul olsun ins.
Big sorum varbebeginize hangi tirnakmakasini aldiniz
seninde kandilin mübarek olsun,ben hic bir tırnak makası almadım evdekiyle kesilmez mi ki
35+3 olduk bugun cnm aslında bebegım 32+6 da gittiğimde basasagı duruyodu sevinmiştim, ama bi tur daha atmıs ve dönmüş yıne cok hareketlı ondan mı bilmiyorum inşallah tekrar normal dogum pozisyonu alır oglusum :26:kacinci haftandasin ben 2 hafta once giitigmde başasagiydi yukari donme ihtimali olurmu acap bende merak ettim.karnini severek bebegim basasagiya donmen gerek gbi kelimeler kullan bakarsin bebegin annesinin guzel sozlerini dinler.
aminn inşallah.kadir gecemiz mübarek olsun,mevlam evlatlarımıza hayırla hayırlı zamanda sağlıkla kavuştursun bizi inş.
anammm benimkide cok hareketli inşallah benimki oldugu pozisyonda duruyordur gerci tekmeleri daha cok yukarda hissediyorum sen nerde hissediyon tekmelerin falanherkesın kadır gecesı mubarek olsun kızlar,
insallah bu gece dogum ve diğer herseyle ilgili tüm dualarımız kabul olur...
35+3 olduk bugun cnm aslında bebegım 32+6 da gittiğimde basasagı duruyodu sevinmiştim, ama bi tur daha atmıs ve dönmüş yıne cok hareketlı ondan mı bilmiyorum inşallah tekrar normal dogum pozisyonu alır oglusum :26:
Canim bebeklar icin fazla derine inmeyi engellediginden daha guvenli oluyor bide hassas olduklari icon sadecebebegimize ait bi tane olsa iyi olur mikrop kapmamasi acisindan
Arkadaşlar doğum çantamı hazırlıycam battaniyede takıldım penye 2 tane aldım bir de peluş battaniyesi var onuda alsammıki çok sıcak olmazmı kullanılırmıki:44:
ikitane penye yeterli peluş battaniyesi hastahaneden cıkarken kullancağın puset yada ana kucağı iicin gerekli olabilir benceArkadaşlar doğum çantamı hazırlıycam battaniyede takıldım penye 2 tane aldım bir de peluş battaniyesi var onuda alsammıki çok sıcak olmazmı kullanılırmıki:44:
kısslar herkese hayırlı kandiller bugün itibari ile son nöbetimi tutmus bulunuyorum 20 gün senelık ıznımı alacagım p.tesi sonra 37 hafta doluyor.dün nöbette tansıyonm 7/2 oldu uzun süre ayakta kalmıstm galıba dınlenme vaktı geldı artk.benm kızımda ters duruyo ayaklarıyla alt kısma vurunca fena agrı yapıyo hele bıde ıdrar varsa:)))
Arkadaşlar doğum çantamı hazırlıycam battaniyede takıldım penye 2 tane aldım bir de peluş battaniyesi var onuda alsammıki çok sıcak olmazmı kullanılırmıki:44:
canım ben daha almadım ondan kanamamın durumuna göre eşime aldıracağım arkadaşlarım öyle önerdiler hep, en son ihtimal bebek bezinin kenarlarını açıp onu kullanmak olacakkızlar hasta bezi vardı markette 2 çeşitti sanırım biri bel bantlı yazıyordu hangisinden aldınız