İyi geceler kizlar.erken dogumu sormussunuz aslinda alinti ile cevaplayacaktim ama tabletten giriyorum hata verdi.sinir ildum geri donup alinti yapmasi da uzun surecek bayaaa en iyisi burdan cevapliyim.bende previa var o nedenle ilk bastan beri hep diken ustundeyiz bu haftalara bile gelebildigim icin sukurler olsun.doktor tehlikeye atmamak icin erken alicak bebisimi benim previa ileri seviyede ve olasi bi kanamada bebegi kurtaramayabiliriz dedi.hic kotu seyler aklima getirmiyorum bir an once zaman gecsin istiyorum.sizlerin de dualarini bekliyorum.
kızlar 3 haftadır aşırı derecede unutkanlık başladı bende
geçen hafta sütümü taşırdım üstelik sütü ocağa koyup birde banyo yaptım
bir çıktım evde yanık kokusu güleyimmi ağlayayım mı :)
bugün yine taşırdım, sizlerdede unutkanlık var mı?
ayrıca çok sakarlaştım. sürekli üstüme yemek döküyorum, çat pat oraya buraya çarpıyorum
göbeğim yüzümden sanırım. bu arada kız bebek bekliyorum her gören erkek sanıyor. top gibi karnım var 9 kilo aldım ama belli olmuyor
İyi geceler kizlar.erken dogumu sormussunuz aslinda alinti ile cevaplayacaktim ama tabletten giriyorum hata verdi.sinir ildum geri donup alinti yapmasi da uzun surecek bayaaa en iyisi burdan cevapliyim.bende previa var o nedenle ilk bastan beri hep diken ustundeyiz bu haftalara bile gelebildigim icin sukurler olsun.doktor tehlikeye atmamak icin erken alicak bebisimi benim previa ileri seviyede ve olasi bi kanamada bebegi kurtaramayabiliriz dedi.hic kotu seyler aklima getirmiyorum bir an once zaman gecsin istiyorum.sizlerin de dualarini bekliyorum.
sence kayserinin en serin yeri neresidir erciyes in etekleri develideyiz.akşam oldu mu dışarısı soğuk burda yaa ama kayseri merkezdeysen sıcaktır geçen yıl bizde ordaydık çok sıcaktı yaa.bu arada kayseriden birinin olmasına sevindim hangi hastaneye gidiyorsun doktorun kim?ben hümadayım akif beye gidiyorum
bizimde aklimiza gelmiyordu kasilmalar falan ama bazi aceleci mucizeler hatirlatti bize daha cantalarimiz hazir degil kasilmalardan konusuyok
arkadaşlar bel ağrısından kıvranıyorum resmen
32 hafta çalısır raporu aldıgımdan berı cok fenayım
ıns haftasonu dınlenirimde gecer bu agrı
ya arkadaşlar ütü yaptım ayakta kaldım 2 saatten fazla şimdi uzandım ama sürekli kendini soluma topluyo bebeğim sertleşiyo korkmaya başladım bişey olmuyodur dimi eskidende oluyodu ama bu kadar sık değil
merhaba arkadaşlar
yanlış anlamazsanız bir şey soracağım
Cinselliğe devam ediyormsunuz. bırakanlar varsa kaçıncı ayınızda bıraktınız????
son aylarda bu saydıkların normal miş biryerde okumuştum.hayırlısıyla bi doğuverse bebişlerimizherkese günaydın kızlar. songül doğummu yaptı acaba merak ettim. bu arada yüzüme baktığımda yorgunluk, uykusuzluk yüzümden okunuyor. gece 1 den beri adet sancısı var ve aşırı terliyorum. hiç uyuyamadım((( toplasan 2 saat bile etmez (( unutkanlıktan bahseden olmuş bendede var buzdolabımda ne var onu bile unutuyorum ve sakarlıklar başladı. ellerimin şişkinliğine bağlıyorum ve çok güçsüz oldu ellerim herşeyi düşürüyorum dün mumluk vardı kenarlarındada çakıl taşları süsler onu düşürdüm eşimde tamam sen eğilme toplarım dedi sağolsun
inşallah unutmaz sorarsında bizi de meraktan kurtarırsın bir kac gündür kasılmaydı bebek hareketiydi bi sonuca varamadıkkızlar bende de bbek bır tarafını dayıyor dedı dr kasılma cıhazına da sokmustu bı sey cıkmamıstı
ama bu hafta ıkı kez fılan kasıklarımda sertleşmeyle bırlıkte sancı oldu sanırım kasılma bu
bugun randevum var bakalım sorcam neymıs
ne azaldı ne çoğaldı benim akıntım.beyaz camaşırda hafif sarımssı bi renk bırakıyor seninkide öyle miHerkese iyi haftasonları tatlı hamiş arkadaşlarım bugün nasılsınız? Ben bugün çok duygusalım içimden hep ağlamak geliyor bebiş de kıpır kıpır oynuyor bir de akıntım çoğaldı sanki günde 3 kez çamaşır değiştiriyorum sizlerde nasıl bu durum?
şartlar ne gerekirse o olurum diyorum hic birine şartlamıyorum kendimiKadir gecemiz mübarek olsun arkadaşlar dualarimizda birbirimizi hatırlayalim ins..
Dun bi ark eşiyle hastane gezmiş odasina flan bakms tesadüf biz de bakmstk.. gerckten gdip görmek cok iyi etkiliyor önceden gormek lazm.. ben esimin pank olacagni dsunuyorm bi sancm tutsa arabayi nasl kullanicak dyorum ayy cnm kocam )))))
Yatak konusunu ben de cok düşündm sunger yatak aldm ama annem yunden ince bi yatak da yapiyor sicak olmasi acisindan evmz braz soguk oluyor da..
Arkdslar normal dogm mu sezeyan mi ben hc karar veremiyorum szler ne yaptnizz acaba..
Kadir gecemiz mübarek olsun arkadaşlar dualarimizda birbirimizi hatırlayalim ins..
Dun bi ark eşiyle hastane gezmiş odasina flan bakms tesadüf biz de bakmstk.. gerckten gdip görmek cok iyi etkiliyor önceden gormek lazm.. ben esimin pank olacagni dsunuyorm bi sancm tutsa arabayi nasl kullanicak dyorum ayy cnm kocam )))))
Yatak konusunu ben de cok düşündm sunger yatak aldm ama annem yunden ince bi yatak da yapiyor sicak olmasi acisindan evmz braz soguk oluyor da..
Arkdslar normal dogm mu sezeyan mi ben hc karar veremiyorum szler ne yaptnizz acaba..
Kadir gecemiz mübarek olsun arkadaşlar dualarimizda birbirimizi hatırlayalim ins..
Rümeysa aynen canım senin dediğin gibi hafif sarımsı kokusu falanda yok su gibi sanki normalmiki bu durum?