arkadaşlar günaydın park yatak alan var mı aranızda marka sorucam ve de bebek arabası ayrıca hastane çıkış çantanıza neler koydunuz bilgilendirirseniz sevinirim.
Ya çok güzel deseni falan güzel uykuları olsun inşşallah...Elyaf çok terletiyor diye yazmışlar ondan kafam karıştı ama en kullanışlı da bunlar oluyormuş yıkama açısından falan...
arkadaşlar günaydın park yatak alan var mı aranızda marka sorucam ve de bebek arabası ayrıca hastane çıkış çantanıza neler koydunuz bilgilendirirseniz sevinirim.
Ben visco yatak aldım sevibaby nin. Ben de en sağlıklısı diye biliyordum visconun.
Canım vısko normalde en saglıklısı zaten ama bız doktora bıle danıstık satan kısılerde aynı seyı soluyor 3 yasına kadar kullanmayın dıye cunku vısko vucud seklıne gore sekıl aldıgı ıcın cocugun vucut gelısımı acısından doktorlar yasaklıyo
Ins cnm dun yukarkı dolaplardan bırıne tencere koyarken zorlandıgımı sonrada agrım oldugunu soledım ne yapmaya calısıyosun sen dıye tersledı benı bende agladım tabıbu sefer canımı sıkma kavga cıkarma deyıp telefonu suratıma kapattı gece eve gelıncede hıc bısey olmamıs gıbı davrandı
bu aralar bel ağrısının yanısıra kasıklarımda sancılarım oluyo ara sıra
ve son zamanlarda sancıların şiddeti arttıkça normal doğum yapabileceğime olan inancım azaliyo
benım ıcınde bebegım ıcınde hangısı hayrlıysa o olsun dıyorum sez normal farketmez yeterkı saglıklı olalım hersey yolunda olsn ıns
ihmal etme canım bu durumu, bir an önce git dr konuş.. doğum anında bu tarz bir stres yaşamak kötü olur.. bide o kadar ağrı sonrası sezeryanda insanı bitirir.. hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun..
anne bebek çantası termostatlı almak ıllakı gerekır mı dun bakındık bı magazadan çok buyuk ve agır oluyorlar bıde aranızda maller anne bebek çantasından alan varmı merak edıyorum oda buyuk ve agırmı
yardımcı olursanız çok memnun olurm
Cok teşekkürler cnm ben bıktım bu dr un yognlugundan inanin 5dk neye bakti nasıl bakti bi şi anlamadm su hafta oldu bi fotografmz yok hala kilomz 2580 olmuş suyumz da azalm hic bi seklde beslenemyorm kzlar bulantısıgüzel haberlerini bekliyoruz canım..
normalde devlete gidiyorum 2 seferdir beylikdüzü medilife oraya gidiyorum
iyi geceler uykusuz anneler,
Bayramda İst-Ankara seyahatimiz olcak 2 gece kalacağız Ankara'da, ama ben korkuyorum ya bişey olur da oralarda doğurursam diye:18: Gerçi daha erken haftalardayız 33. haftam olacak gittiğimizde ama böyle erkenci arkadaşlar var ya aramızda korktum ben de olmaz olmaz olacağı tutarsa diye. Şimdilik öyle riskli bir durumum görünmüyor, zaten kendi özel aracımızla yavaş yavaş gideceğiz, mola vere vere ama siz ne dersiniz? Siz olsanız gider misiniz?
Hay yaşa stella sen bide baya ileridesin hafta olarak benden, ben de çok düşünmeyeyim o zaman. Eşim de böyle diye diye çağırma çocuğu erkenden, bişey olmaz diyo
Kızlar yorgan işini naptınız? Kaç saattir bakınıyorum nette ama bilemedim. Bebek için yorganı elyaf mı, yün mü, pamuk mu aldınız? Kimisi de yazmış ilk zamanlar yorgan önerilmiyor boğulma tehlikesine karşı, uyku tulumu üzerine battaniye yazmışlar amanbilemedim :26: Kış bebeği olacak ya bebişler. Siz naptınız? :44: Ona göre yorgan alacağım ben de...
ben termostatlı almadım canım, bübchenin atta çantasından aldım içinden, şampuanı, pişik önleyici kremi, sabunu, bebek yağı süngeri çıktı set tamamlanmış oldu sanırım 50tlye almıştım..
cevabın ıcın çok tesekkur ederm canım
termostatlı olan anne bbek cantaları nedense çok agır burda bazı maller marka anne bebek cantası alanlar vardı tabı kımlerdı malesef hatırlamyorum çantayı begendım ama agırmı merak edıyorum..
bu arada durumun nasıl bebıs ne yapıyor
rica ederim canım :)
termostatlı çantalar eklemelerden dolayı ağır sanırm ama tek başımıza bir yere gidecek olsak bebeği mi taşıyacaksın çantayı mı insanın pestili çıkar birde bu sıpalar hep 3 kilo-4 kilo olmayacakki onlarda ağırlaşacak hafif bir çanta daha kullanışlı olur sanırım..
paşamız da şu anda aç valla canım kordon çekiştiriyor :) kan hapını içip bir saat bekliyoruz ya yarım saatimiz var hala annesi artık 4te yatıp,11-12lerde kalkınca çocukta alıştı gerçi
senin bebiş nasıl, sen nasılsın bakalım..
bence iyi bisey sen sıkmiyon dimi gogsunu.arkadaşlar ya benim bi kaç kere gögüs uçlarıma böyle bi sancı girip çıktı ama çok acıdı gerçekten sabahta eşimi ugurlarken o farketti agzının suyu akmış önün ıslanmış dio ama sanırım sütüm akmış sağ gögsümden ii bişey galiba dimi sütümün gelceğine işaret
amin aminn.benimde ne annem ne kayinvalidem yanimda ayni sehirde olmamiza ragmen.sukurler olsun esim elinden geldigince hep yardimci oluyor yoksa dayanilmaz bir duygu.haklısın canım daha hafıf bı canta almak mantıklı..annesı neden bu saate kadar yemedın ben esım ıse gıderken ılacı ıçıp uyuyorum kalktıgım gıbı bıseyler yıyıyorum da ıste ıstahsızım fazla yıyemıyorum belkıde yalnızlıktan kaynaklanıyordur..
sukurler olsun ıyıyız canım ama dun çok korktum
düdüklü tencere patlıyo sandım atesı buyudu ıcındekı sular fıskırdı sukurkı sondurdu ocagı evde yalnızdım elım ayagım bosaldı saatlerce kalakaldım zor kendıme geldım
korkudan su gelme durumuda olurmus dıye dduymustum sukur oyle bısey olmadı
ama çok agladım kımsesızlıgıme ne annem yakınımda ne de kayınvalıdem çok ıclenıyorum yanımda olmayıslarına
rabbım kımseyı yalnız koymasın
bence iyi bisey sen sıkmiyon dimi gogsunu.
yok yok sıkarmıyım biliyorum doğumu tetikliyor dimi :)