2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

senin niye şimdiden sancın oluyor anlamadım, benim bile yeni yeni alt kısımdan saniyelik sancılarım oluyor, onlarda öyle dayanılmaz değil

gecen hafta mantar oldu bende doktor 2 tane fitil verdı
mantar olunca da sancı olurdu önceden bende
sımdı tabı hamılelıkte olunca daha bı sıddetlı oluyo
sureklı sancım olmuyo cok sukur ama ara ara oldugunda da baya bı benı sarsıyo:

geçmiş olsun, Allah yardımcımız olsun hepimizin

günaydın kızlarr bazı arkadaşlar yolculuktan bahsetmiş bence bu haftalardan itibaren sakıncalı birde bayram tatilinde yolların nasıl olacağı malum trafik e bir yakalandımı 4 saatlik yol oluyo 8 saat. bence zaruri bir durum olmadıkça çıkmamak lazım. ben bayram tatilimi evimde bol bol dinlenerek geçirmeyi planlıyorum zaten tuvalete bile zor gidiyorum tatil benim neyime :)

bende pazar sabah abanta gideceğim 2 geceliğine

Herkese hayırlı cumalar

Çok şükür 1 hafta daha geride kaldı toplam 18 gün daha işe geleceğim sonra geri sayımlar başlasınnnnnn :18:

Hayırlı cumalar arkadaşlar. Ben pert durumdayım hiç uyumadım desem yeri birde alt tarafta yanma başladı niye olduki şimdi gece boyu tuvelete tasindim birde sular kesildi. İnşallah siz benden çok ćok iyisınizdir

senden pek farkım yok canım bütün gece uyuyamıyorum sürekli wcdeyim akıntım en yüksek seviyede ve rahatsız edici gece uyusam bile çamaşır değiştirme isteği oluyor kalkıyorum sürekli ve hiç bişey anlamıyorum sabahta erkenden uyanıyorum

bebek için biberon koycan mı bence olmalı ne olr ne olmaz,bide bi hastahene çıkışı battaniyesinden bir değilde 2 mi olsa diye düşündüm.

1 tane battaniye yetmezmi bide örgü koyacağım olmazsa yedek 1 tane daha koyarım. biberon almadım daha süt gelmezse henşireler mama veriyorlarmış

biberon almadım henüz pişik kremide gerek varmı ki hemen ilk hamileliğim ama bazı şeyler abartı geliyor 1 gün hastanede kalacağız muhtemelen lazımsa onuda koyayım bari. hastane çıkışıda 1 tane koydum bide 1 tane tulum koydum. benim takım olarak 1 tane hastane çıkışım var diğer 2 tane olan az parçaları var. kapalıyım taç koymadım evde takıcam tacı. özel hastane olup kendi odam olursa belki hafif makyaj yaparım amannn o an aklıma gelmez benim makyaj hem solgun çıkayım yeni doğum yapmışım öyle resmimizde olsun eve gelince süslenirim artık

Iyi geceler kızlar.bugün kontrolüm vardı.doktor bebeğin kilosuna 2.100 dedi.haftasına göre küçükmüş biraz.moralim bozuldu açıkcası.çok yiyorum ama neden az ki ?

fazla küçük değil bence takma kafana doğduktan sonra sütün yarar toplar kendini inşaallah

bende pazar sabah abanta gideceğim 2 geceliğine

Hay yaşa stella sen bide baya ileridesin hafta olarak benden, ben de çok düşünmeyeyim o zaman. Eşim de böyle diye diye çağırma çocuğu erkenden, bişey olmaz diyo

Kızlar yorgan işini naptınız? Kaç saattir bakınıyorum nette ama bilemedim. Bebek için yorganı elyaf mı, yün mü, pamuk mu aldınız? Kimisi de yazmış ilk zamanlar yorgan önerilmiyor boğulma tehlikesine karşı, uyku tulumu üzerine battaniye yazmışlar amanbilemedim :26: Kış bebeği olacak ya bebişler. Siz naptınız? :44: Ona göre yorgan alacağım ben de...

arkadaşlar günaydın park yatak alan var mı aranızda marka sorucam ve de bebek arabası ayrıca hastane çıkış çantanıza neler koydunuz bilgilendirirseniz sevinirim.

canım ben funnababy nın elyaf yorganlı uyku setını aldım

http://www.funnababy.com/images/urunler/larges/4409---Fiore-Park-Yatak-Uyku-Seti.jpg

herkes onu önerdı pamuk ve yün bebege agır gelıyormus korktum acıkcası zaten kalorıferlı cogu ev

hafıf bır yorgan zaten cok sıcakta bebek de uyuyamıyor.

Ben yorgan olarak elyaf aldım ama ılk aylarda battanıyelerınde yada hem battanıye hemde kundak olan var ıyı oluyomus yatak ve yorganda cok arastırdık en cokda yatakda vısko cok zararlı besıgımız var ama daha sunger yatak yaptırcaz ozel dogmadan yaptırabılırsek tabı

Hayırlı cumalar arkadaşlar
Benim de bebem haftasına göre hem zayıf hem küçük
Bundan sonra toparlarlar inşallah.
cenzey ve sahtedny rabbim hepimize sabır versin
Ben de bazen olumsuz şeyler yaşıyorum daha önce de yazmıştım buraya
Moralimizi yüksek tutmaya çalışalım

annem taç yorgan almıştı sanırım pamukmu anlamadım ama çok yumuşak 1 tane var fikir veren arkadaşlar olsun ona göre yaptırırım yada alırım

Yolculuk konuşulmuş, bence çok gerek olmadıkça gitmeyin nolur nolmaz
Ben de bir tatili çoook ama çok isterdim.
Ne yazık ki kısmet olmadı
Ama yarın Şile tarafında denize girmeyi planlıyorum
Aylardır deniz hayalleri kuruyorum
Yarın oyalanıcam inşallah biraz

arkadaşlar günaydın park yatak alan var mı aranızda marka sorucam ve de bebek arabası ayrıca hastane çıkış çantanıza neler koydunuz bilgilendirirseniz sevinirim.

Ben park yatak aldım canım, yerimiz küçük olduğundan biraz küçük boy ama 4 yaşına kadar kullanabiliyormuş. Chicco lulaby lx modeli. Kumaşına bayıldım diğer park yataklar gibi murşamba değil bildiğin kumaş gibi kenarları. Biz çok beğendik. Tek eksiği alt katının kapısı falan yok yani bebeğin yatağını üst katta kullandığında altta kalan boş alanı değerlendiremiyorsun. Düşünüyorum şimdi acaba oraya bi fermuarlı kapı gibi bişey yapabilir miyim acep diye.:44:
http://www.mutlubebe.com/image/cache/data/800x800/mb/2336_r1-800x800.jpg

Ben visco yatak aldım sevibaby nin. Ben de en sağlıklısı diye biliyordum visconun.

Ya çok güzel deseni falan güzel uykuları olsun inşşallah...Elyaf çok terletiyor diye yazmışlar ondan kafam karıştı ama en kullanışlı da bunlar oluyormuş yıkama açısından falan...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…