senin niye şimdiden sancın oluyor anlamadım, benim bile yeni yeni alt kısımdan saniyelik sancılarım oluyor, onlarda öyle dayanılmaz değil
gecen hafta mantar oldu bendedoktor 2 tane fitil verdı
mantar olunca da sancı olurdu önceden bende
sımdı tabı hamılelıkte olunca daha bı sıddetlı oluyo
sureklı sancım olmuyo cok sukur ama ara ara oldugunda da baya bı benı sarsıyo:
Günaydın kızlar dr kontrolüne gidiyoruum ))
iyi geceler uykusuz anneler,
Bayramda İst-Ankara seyahatimiz olcak 2 gece kalacağız Ankara'da, ama ben korkuyorum ya bişey olur da oralarda doğurursam diye:18: Gerçi daha erken haftalardayız 33. haftam olacak gittiğimizde ama böyle erkenci arkadaşlar var ya aramızda korktum ben de olmaz olmaz olacağı tutarsa diye. Şimdilik öyle riskli bir durumum görünmüyor, zaten kendi özel aracımızla yavaş yavaş gideceğiz, mola vere vere ama siz ne dersiniz? Siz olsanız gider misiniz?
Hayırlı cumalar arkadaşlar. Ben pert durumdayım hiç uyumadım desem yeri birde alt tarafta yanma başladı niye olduki şimdi gece boyu tuvelete tasindim birde sular kesildi. İnşallah siz benden çok ćok iyisınizdir
bebek için biberon koycan mı bence olmalı ne olr ne olmaz,bide bi hastahene çıkışı battaniyesinden bir değilde 2 mi olsa diye düşündüm.
Hangi hastaneye gidiyorsun peki Beylikdüzünde mi hastanen
bebek için biberon ve pişik kremi koymucakmısın bide hastane çıkışı hemşireye vereceğinden hariç kaç takım aldın ben ne olur ne olmaz die ayrıyetten 2 takım aldım yanıma içinde hastane çıkışında neler varsa onları da koydum ben içlerinde battaniyleride var bide ayrıyetten azıcık süslü pattaniye aldım çıkışta kullnmak için bide baz biraz fazla geldi bana ama yerin varsa bulunsun bide bi allıkla ruj al bari bebeğinle ilk fotograflarında solgun olma ha fotograf makinasıda koy kendin için taç ben kilotta 5 tane koydym
Iyi geceler kızlar.bugün kontrolüm vardı.doktor bebeğin kilosuna 2.100 dedi.haftasına göre küçükmüş biraz.moralim bozuldu açıkcası.çok yiyorum ama neden az ki ?
bende pazar sabah abanta gideceğim 2 geceliğine
Hay yaşa stella sen bide baya ileridesin hafta olarak benden, ben de çok düşünmeyeyim o zaman. Eşim de böyle diye diye çağırma çocuğu erkenden, bişey olmaz diyo
Kızlar yorgan işini naptınız? Kaç saattir bakınıyorum nette ama bilemedim. Bebek için yorganı elyaf mı, yün mü, pamuk mu aldınız? Kimisi de yazmış ilk zamanlar yorgan önerilmiyor boğulma tehlikesine karşı, uyku tulumu üzerine battaniye yazmışlar amanbilemedim :26: Kış bebeği olacak ya bebişler. Siz naptınız? :44: Ona göre yorgan alacağım ben de...
Hay yaşa stella sen bide baya ileridesin hafta olarak benden, ben de çok düşünmeyeyim o zaman. Eşim de böyle diye diye çağırma çocuğu erkenden, bişey olmaz diyo
Kızlar yorgan işini naptınız? Kaç saattir bakınıyorum nette ama bilemedim. Bebek için yorganı elyaf mı, yün mü, pamuk mu aldınız? Kimisi de yazmış ilk zamanlar yorgan önerilmiyor boğulma tehlikesine karşı, uyku tulumu üzerine battaniye yazmışlar amanbilemedim :26: Kış bebeği olacak ya bebişler. Siz naptınız? :44: Ona göre yorgan alacağım ben de...
arkadaşlar günaydın park yatak alan var mı aranızda marka sorucam ve de bebek arabası ayrıca hastane çıkış çantanıza neler koydunuz bilgilendirirseniz sevinirim.
Ben yorgan olarak elyaf aldım ama ılk aylarda battanıyelerınde yada hem battanıye hemde kundak olan var ıyı oluyomus yatak ve yorganda cok arastırdık en cokda yatakda vısko cok zararlı besıgımız var ama daha sunger yatak yaptırcaz ozel dogmadan yaptırabılırsek tabı
canım ben funnababy nın elyaf yorganlı uyku setını aldım
http://www.funnababy.com/images/urunler/larges/4409---Fiore-Park-Yatak-Uyku-Seti.jpg
herkes onu önerdı pamuk ve yün bebege agır gelıyormus korktum acıkcası zaten kalorıferlı cogu ev
hafıf bır yorgan zaten cok sıcakta bebek de uyuyamıyor.