Sa hatunlar. Sabah bi kaç damla pembe kan gelmiş pedime. Şimdide akıntım yerini parça parça koyu krem olarak geliyor sümüksü. Varmı aynı hâli yaşıyan
Ben de medilife a gidiyorum tavsiye ettigin bir doktor var mi orda ben aynur hanimla burcu hanima gittim ikisi de cok iyiydi bana göre
Canim ilk zamanlar yorgan kullanilmiyormus ben english homedan pamuk yorgan aldim agir degil kaliteli bisey gibi duruyor bakalim.Hay yaşa stella sen bide baya ileridesin hafta olarak benden, ben de çok düşünmeyeyim o zaman. Eşim de böyle diye diye çağırma çocuğu erkenden, bişey olmaz diyo
Kızlar yorgan işini naptınız? Kaç saattir bakınıyorum nette ama bilemedim. Bebek için yorganı elyaf mı, yün mü, pamuk mu aldınız? Kimisi de yazmış ilk zamanlar yorgan önerilmiyor boğulma tehlikesine karşı, uyku tulumu üzerine battaniye yazmışlar amanbilemedim :26: Kış bebeği olacak ya bebişler. Siz naptınız? :44: Ona göre yorgan alacağım ben de...
Canim ben park yatak kraft samba aldim arabasini da chicco i move trio aldim ikisini de cok begendim.arkadaşlar günaydın park yatak alan var mı aranızda marka sorucam ve de bebek arabası ayrıca hastane çıkış çantanıza neler koydunuz bilgilendirirseniz sevinirim.
Canim ben ya soluma ya da sagima yatiyorum sirtustu hic yatamiyorum hemen tansiyonum dusuyor.muayene olurken bile sola yatiyorum doktor zorlaniyor biraz ama yapacak bisey yok...selam annişler biz bugün doktora gittik bebeğim 2400gr olmuş...ben sizlere bir şey sormak istiyorum,yatarken pozisyonunuz nasıl?
Canim doktora git bir an once daha once de soyledim doktorum beni hep uyariyor azicik da olsa kanaman hemen gel diyor.sana az gelebilir ama belki icerde daha cok kanamis olabilir diyor.Sa hatunlar. Sabah bi kaç damla pembe kan gelmiş pedime. Şimdide akıntım yerini parça parça koyu krem olarak geliyor sümüksü. Varmı aynı hâli yaşıyan
selam annişler biz bugün doktora gittik bebeğim 2400gr olmuş...ben sizlere bir şey sormak istiyorum,yatarken pozisyonunuz nasıl?
canım mama derken biberon ile veriyorlardır dün kaşıktan da bahsetmiştin yeni doğan bebeğe kaşık maması hiç duymadım ben 2 battaniye alın işeme durumunda diğerine sarasınız ben öyle yapacağım
canım inşallah doktora gitmişsindir yada sormuşsundur. sanki nişan gelmiş gibi hadi hayırlısı bakalım.Sa hatunlar. Sabah bi kaç damla pembe kan gelmiş pedime. Şimdide akıntım yerini parça parça koyu krem olarak geliyor sümüksü. Varmı aynı hâli yaşıyan
ben yüzüstü hariç hertürlü yatıyorum en rahat sırtüstü oluyorum uyandığımda çoğu zaman böyle sırtüstüyüm. doktora sordum yan yatmak iyi ama uyandığında falan sırtüstü olursun bişey olmaz dedi.. sağıma döndüğümde bizimki de başlıyor tekmelemeye hiç sevmiyor bu yatışıselam annişler biz bugün doktora gittik bebeğim 2400gr olmuş...ben sizlere bir şey sormak istiyorum,yatarken pozisyonunuz nasıl?
kızlar akşamdan beri kasılmam var karnım taş gibi oluyo doktoruma mail attım gün içinde 15 i geçerse nst ye girmen gerekir dedi saydım ortalama 1 saatte 5 defa falan oldu ne yapsamkiii gitsemmi hastaneye sizde de benim gibi oluyo mu
Sa hatunlar. Sabah bi kaç damla pembe kan gelmiş pedime. Şimdide akıntım yerini parça parça koyu krem olarak geliyor sümüksü. Varmı aynı hâli yaşıyan
Kizlaar benim de kontrolum vardi bayramdan sonra sezeryanla alinacak bebisim tam tarihi bayramdan once soyliyce doktor.carsamba sanirim son kontrolumuz var.dua edin nolurr...
kızlar akşamdan beri kasılmam var karnım taş gibi oluyo doktoruma mail attım gün içinde 15 i geçerse nst ye girmen gerekir dedi saydım ortalama 1 saatte 5 defa falan oldu ne yapsamkiii gitsemmi hastaneye sizde de benim gibi oluyo mu
Kizlaar benim de kontrolum vardi bayramdan sonra sezeryanla alinacak bebisim tam tarihi bayramdan once soyliyce doktor.carsamba sanirim son kontrolumuz var.dua edin nolurr...
haklısın canım daha hafıf bı canta almak mantıklı..annesı neden bu saate kadar yemedın ben esım ıse gıderken ılacı ıçıp uyuyorum kalktıgım gıbı bıseyler yıyıyorum da ıste ıstahsızım fazla yıyemıyorum belkıde yalnızlıktan kaynaklanıyordur..
sukurler olsun ıyıyız canım ama dun çok korktum
düdüklü tencere patlıyo sandım atesı buyudu ıcındekı sular fıskırdı sukurkı sondurdu ocagı evde yalnızdım elım ayagım bosaldı saatlerce kalakaldım zor kendıme geldım
korkudan su gelme durumuda olurmus dıye dduymustum sukur oyle bısey olmadı
ama çok agladım kımsesızlıgıme ne annem yakınımda ne de kayınvalıdem çok ıclenıyorum yanımda olmayıslarına
rabbım kımseyı yalnız koymasın
Geldıgınde ozur dılemedı ama bebegını sevıp durdu bende uyuyomus ama yenı uyanmıs ekrar uyumaya calısıyomus gıbı yaptımpek muhattap olmadım acıkcası
selam annişler biz bugün doktora gittik bebeğim 2400gr olmuş...ben sizlere bir şey sormak istiyorum,yatarken pozisyonunuz nasıl?
Kızlar şimdiden kuaföre gidip doğum için kişisel bakım yaptırsam erken mi olur?