2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de medilife a gidiyorum tavsiye ettigin bir doktor var mi orda ben aynur hanimla burcu hanima gittim ikisi de cok iyiydi bana göre

2 seferdir selda hanıma gidiyorum yorumları okumuştum netten öyle gittim ilgili doktor hoşuma gitti. pazartesi randevüm var çatı muayenesi için gidicem

Canim ilk zamanlar yorgan kullanilmiyormus ben english homedan pamuk yorgan aldim agir degil kaliteli bisey gibi duruyor bakalim.

arkadaşlar günaydın park yatak alan var mı aranızda marka sorucam ve de bebek arabası ayrıca hastane çıkış çantanıza neler koydunuz bilgilendirirseniz sevinirim.
Canim ben park yatak kraft samba aldim arabasini da chicco i move trio aldim ikisini de cok begendim.
selam annişler biz bugün doktora gittik bebeğim 2400gr olmuş...ben sizlere bir şey sormak istiyorum,yatarken pozisyonunuz nasıl?
Canim ben ya soluma ya da sagima yatiyorum sirtustu hic yatamiyorum hemen tansiyonum dusuyor.muayene olurken bile sola yatiyorum doktor zorlaniyor biraz ama yapacak bisey yok...

Sa hatunlar. Sabah bi kaç damla pembe kan gelmiş pedime. Şimdide akıntım yerini parça parça koyu krem olarak geliyor sümüksü. Varmı aynı hâli yaşıyan
Canim doktora git bir an once daha once de soyledim doktorum beni hep uyariyor azicik da olsa kanaman hemen gel diyor.sana az gelebilir ama belki icerde daha cok kanamis olabilir diyor.

Kizlaar benim de kontrolum vardi bayramdan sonra sezeryanla alinacak bebisim tam tarihi bayramdan once soyliyce doktor.carsamba sanirim son kontrolumuz var.dua edin nolurr...

selam annişler biz bugün doktora gittik bebeğim 2400gr olmuş...ben sizlere bir şey sormak istiyorum,yatarken pozisyonunuz nasıl?

doktor sola yat demişti sola yatıyorum 2 başımda minder, 1 sırtımda, 1 tanede bacaklarımda bacaklarımı karnıma çekip sola yatıyorum ama bunaldım artık ve sol omzum ile sol bacağım yara gibi olmuş sağıma yatınca nefes alamıyorum sanki. ama sabah kalktığımda sırtüstü yatarken buluyorum kendimi

valla kardeşim doğum yaptı hemen sütü gelmedi mama vermişler ama biberonu yoktu kardeşimin kaşıkla vermesini söylemişler memeden önce biberona alışmasın diye

Sa hatunlar. Sabah bi kaç damla pembe kan gelmiş pedime. Şimdide akıntım yerini parça parça koyu krem olarak geliyor sümüksü. Varmı aynı hâli yaşıyan
canım inşallah doktora gitmişsindir yada sormuşsundur. sanki nişan gelmiş gibi hadi hayırlısı bakalım.

ben yüzüstü hariç hertürlü yatıyorum en rahat sırtüstü oluyorum uyandığımda çoğu zaman böyle sırtüstüyüm. doktora sordum yan yatmak iyi ama uyandığında falan sırtüstü olursun bişey olmaz dedi.. sağıma döndüğümde bizimki de başlıyor tekmelemeye hiç sevmiyor bu yatışı

kızlar akşamdan beri kasılmam var karnım taş gibi oluyo doktoruma mail attım gün içinde 15 i geçerse nst ye girmen gerekir dedi saydım ortalama 1 saatte 5 defa falan oldu ne yapsamkiii gitsemmi hastaneye sizde de benim gibi oluyo mu

Arkadaşlar yatakla ilgili baya bir paylaşım yapılmış. Bende geçen hafta visko yatak almıştım kızıma öyle yumuşak bişey değil ama baya sert zamanla çökeceğini sanmıyorum ama kafam karıştı şimdi yaa.

benimde oluyor devamlı eğer dediği sayısı geçerse bi doktora görün istersen

Kizlaar benim de kontrolum vardi bayramdan sonra sezeryanla alinacak bebisim tam tarihi bayramdan once soyliyce doktor.carsamba sanirim son kontrolumuz var.dua edin nolurr...

nasıl yanii doğum mu daha erken değil mi

canım bence git doktora bi bksınlar benimde şuan bebeğim sola toplandı ve karnım sertleşti ama öyle agrıyla beraber değil nasıl ayırt edilcek bilmiyorum

yatak konusu benimde çok düşündüğüm bişey çarşamba günü annemler gelmişti bebeğin beşiğnde yatak yoktu bende içine battaniye koydum üstünede uyku setinden çıkan alt açmayı koymuştum ama yumuşak olduğunun farkındaydım annemde görünce böyle olmaz dedi bebeğin beli ağrır içine sünger falan kestirelim yada yatak alalım dedi bilmiyorum napcaz

arkadaşlarında dediği gibi nişanın gelmiş sanırım.. dr konuş hemen..

previadan dolayı seni sürekli takip ediyordum.. çok şükür bu güne kadar sıkıntısız geldin.. inş bayram sonrası sağ salim neşeli mutlu bir şekilde alırsın bebişini kucağına..

git canım sen dr görün.. kafan rahatlar hiç değilse.

Allah yardımcın olsun canım ben gece geç yatmıştım sabah eşimin gidişini duymamışım yoksa içip yatıyorum ama bugün geçe kaldık iyice ama geceye kadar yiyip içip telafi edeceğim inşallah
düdüklü tencereyi iki kere patlatmıştım evlenmeden hala çok korkarım şükür birşey olmamış canım, bende yalnızken bişey yiyemiyorum ama 1 haftadır kardeşim bende onunla pişirip taşırıp yiyorum iyi oluyor :)

Geldıgınde ozur dılemedı ama bebegını sevıp durdu bende uyuyomus ama yenı uyanmıs ekrar uyumaya calısıyomus gıbı yaptım pek muhattap olmadım acıkcası

kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran canım, son zamanlarımız iyice hassasız zaten içinden geldiği gibi davran bari bebişte strese grimesin..

ayy maşallah ceylinow bebeğine ben artık koca göbeğimle bütün gece dönüp duruyorum yüzüstü imkansız sırt üstü yatınca nefesim kesiliyor sağımda ayacığı var tekmeliyor yatırmıyor bir solum kaldı haliyle onda da uyuşup uyuşup kalkıyorum bidaha yatıyorum :)

Kızlar şimdiden kuaföre gidip doğum için kişisel bakım yaptırsam erken mi olur?

ben bacakları hallettim de özel bölgeyi kısmetse yarın gidip yaptırcam artık bu son olacak inşallah

canım herkes yazmış galiba ayy çok heyecanlandım bizi habersiz koyma inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canımmm..

arkadaşlar bel ağrısından kıvranıyorum resmen
32 hafta çalısır raporu aldıgımdan berı cok fenayım
ıns haftasonu dınlenirimde gecer bu agrı

ya arkadaşlar ütü yaptım ayakta kaldım 2 saatten fazla şimdi uzandım ama sürekli kendini soluma topluyo bebeğim sertleşiyo korkmaya başladım bişey olmuyodur dimi eskidende oluyodu ama bu kadar sık değil

Son düzenleme:
slm hamile bayanlar,
bende eylul annesiyim,bugun doktora gittik 2 hafta önce bas asagı olan bebegım sımdı ters dönmüş cok uzuldum,dr 37.haftaya kadarc donebilir stres yapma dedı ama cok korkuyorum,sezeryan olmak istemiyorum,inşallak yıne bas asagı doner bebişim yaa:26::26::26:

kızlar bizde dün eşimle hastanenin turuna katıldık
gelince nereye giriş yapacağımızı, doğum odasını, doğumdan sonra kalınan odaları,yapmamız gerekenleri vs. nerde ne var ne yok gösterip anlattılar..
doğum odasında çok heyecanlandım anlattıklarından, inşallah o günleri görürüz hayırlısıyla.. yeni doğmuş bir iki bebek vardı miniciklerdi ve sakin sakin uyuyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…