- 28 Mart 2012
- 9.812
- 27
Dogumu tetikledigini ben bilmiyordumbence iyi bisey sen sıkmiyon dimi gogsunu.
yok yok sıkarmıyım biliyorum doğumu tetikliyor dimi :)hastanahe cantasinda bence mutlaka 2 penye battaniye olmali birgun kalicaz olsak bile diye dusunuyom.ne olur ne olmaz.
selam annişler biz bugün doktora gittik bebeğim 2400gr olmuş...ben sizlere bir şey sormak istiyorum,yatarken pozisyonunuz nasıl?
selam annişler biz bugün doktora gittik bebeğim 2400gr olmuş...ben sizlere bir şey sormak istiyorum,yatarken pozisyonunuz nasıl?
Cok teşekkürler cnm ben bıktım bu dr un yognlugundan inanin 5dk neye bakti nasıl bakti bi şi anlamadm su hafta oldu bi fotografmz yok hala kilomz 2580 olmuş suyumz da azalm hic bi seklde beslenemyorm kzlar bulantısı
cok fzla tüm tahlilleri istedi dr ne derse artk..
valla tatlım ben mayıs ta 3 saatlik yplcuşuk yaptım o zaman daha agırlaşmamıştım tabi ama oldukça zor oldu sürekli aynı pozisyonda oturmak zor oldu ama pişman değilim güzel oldu bence sende eger istiyorsan git bi sakınca görmediyse doktorunda ALLAH IN izniyle bişey olmaz ama gittiğin yerde genede bi hastane araştırması yap her ihtimale karşı
hııı ben gelinhomedan aldım bebeğimin uyku setini içi elyaf bi süslü yorganı var ama ayrıyetten nevresimide var ben uyku tulumunun üstüne battaniyeyi daaha sağlıklı buluyorum uyku tulumu olmadan sadece yorgan veya battaniyeyi bile tehlikeli buluyorum çünkü bebeklerimiz ayaklarıyla harelket ettikçe ALLAH korusun gerçekten yorganı üstlerine doğru getiriyolar korkarım ben yaa ben uyku tulumunu aldım bile yorganı ilerde bakcam artık
arkadaşlar ya benim bi kaç kere gögüs uçlarıma böyle bi sancı girip çıktı ama çok acıdı gerçekten sabahta eşimi ugurlarken o farketti agzının suyu akmış önün ıslanmış dio ama sanırım sütüm akmış sağ gögsümden ii bişey galiba dimi sütümün gelceğine işaret
1 tane battaniye yetmezmi bide örgü koyacağım olmazsa yedek 1 tane daha koyarım. biberon almadım daha süt gelmezse henşireler mama veriyorlarmış
bu aralar bel ağrısının yanısıra kasıklarımda sancılarım oluyo ara sıra
ve son zamanlarda sancıların şiddeti arttıkça normal doğum yapabileceğime olan inancım azaliyo
benım ıcınde bebegım ıcınde hangısı hayrlıysa o olsun dıyorum sez normal farketmez yeterkı saglıklı olalım hersey yolunda olsn ıns
Merhaba eylül anneleri, bugün benim son mesaim artık doğum iznine ayrılıyorum çok şükür, çok mutluyum o yüzden, bu günler ztn zor işle daha da zor oluyordu..
gözün aydın canım ne mutlu sana
Sa hatunlar. Sabah bi kaç damla pembe kan gelmiş pedime. Şimdide akıntım yerini parça parça koyu krem olarak geliyor sümüksü. Varmı aynı hâli yaşıyan
Sa hatunlar. Sabah bi kaç damla pembe kan gelmiş pedime. Şimdide akıntım yerini parça parça koyu krem olarak geliyor sümüksü. Varmı aynı hâli yaşıyan
bende normal doğum yapma ihtimalimi % 1 den az olarak görüyorum. çünkü son zamanlarda normal doğum yapan sadece bi tane arkadaşım var hepsi sezeryan doğum yaptı. birde bende kan pıhtılaşması var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum sezeryan daha garanti olduğu için eşimde sezeryan olmanı isterim diyo.salı randevum var bakalım doktorum ne diyecek