İyi ve serin bir gece olsun eylulun guzel ve heyecanli anneleri misssler gibi bir uyku ceksin insallah :)
Ben saloni terk eyledim balkondaki demirlere kafamo yasladim serinlemeye ugrasiyorum..
İzmirlim mesaji yeni gordum canim en son girdigimde kayinvalidem ve kardesi gecerken ugramislar onlarla lak lak ettik onlar gitti evi supur yerleri sil tozlari al hadi banyoyuda yikayayim derken aksam oldu bi guzel dusumu aldim banyodan cikarken rutubet onleyici zimbirti yere dustu icinden minik minik sanki milyonlarca tuz tanecigi dokuldu
supurgeyi calistirdim ama supurgenin altindan da kaciyorlar sinirlerim bozuldu agladim agladim o sirada sanci girdi kendimi salona attim esimi aradim sokaktaymis sansima kostu geldi ama benim elim yuzum dilim bacaklarim heryerim kasildi ve uyustu cok korktum oglumu hissetmeye calistim ama ellerim kaskatiydi eskiden panik atak gecirirken boyle olurdum sonra yorgunluk ve sinir bozuklugundan uyuyakalmisim..
Doktora gidip bu durumu danisacagiz dogum aninda da bir risk olacak mi diye korkmaya basladim..
Ama simdi oglusum da bende cok sukur iyiyiz :)
Sahtdnya yazdiklarini okudum canim bu mubarek ramazan gunun de Rabbimden esinin kalbine merhamet diliyorum insallah gozunu acar senin kiymetini degerini anlar canim..
Kizlar su hasta bezleri konusunda bende kararsizim bi arkadasim bebek bezinin kenarlarini yirtip onu kullandigini soylemisti kanama da ne kadar olur bilmiyorum ki olursa hastanenin ordaki eczanelerden temin edilebilir diye dusunuyorum