Birkac gundur sirt agrilarim nedeniyle haftada 2 kere doktora gidiyorduMm..nstye baglandim sancim yoktu
Doktor soguk aldigimi soyledi cunku sanciyi ona baglad kizim kendini gizlemisti
Cumartesi gunu babamiz ve teyzemle kizimin son esyalarini almj icin carsiya gittik cok yorulmustun karnim acayip sertti..o gun cok sinirliydim lavaboya gecti iccamasirinda gafif pembemsi kan gordum panik oldum hemen teyzemi aradim normal dedi ayina girince olur dedi lavabodayken sumuksu bir akinti geldi yine panik oldum ama belli etmedim
cok aciktim yemek hazirladik gece saat 1 de yedikten sonra telefondan akintinin nedenini arastirirken lavaboya gitme ihtiyaci duydum kalktigimda suyum geldi tum kiyafetim islanmisti hemen esimle hastaneye gittik ve acilmam cardi sancimin artmasini beklediler butun bagirsagi bosalttilar 5 dakikada bir lavaboya gidiyordum sancilarim artti ve doktorumun gelmesini bekledik..bende heyecan ve korku giderek artti kizimmm geliyordu..daha hicbirseyi hazir degildi ne varsa cantaya koydu kucuk teyzesi..dogum odasina aldilar doktorumda geldi saat 3.30 gibi ebelerin yardimiyla ikinmayla saar 4:10 gece kizimi meydana getirdim cok zordu ma kizimin sesini duyunxa hersey bur anda gecti...cok guzel bir duygu allah herkese kolay dogum nasip etsin..cok zor olmadi kimse kormasin allah yardimci oluyor ve annem gokteki melegimin yanimda oldugunu hisssettim..bna guc verdi..annemin ismiyle yasatacagim kizimi...
Bizdennnn bu kadar kizlarrrrr sanmayin dogum yaptimdiye sizinle ilgilenmiyecegim her konuda yardimci olabilirimmm kendinize ve findiklariniza iyi bakin canlarimmmmm...