2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

3 kılomu aldn senı protesto edıyorum:KK5: bende kılolu hamıle kaldım 72 dım 87 oldum:KK43: ağlamak ıstıyorum
bu arada catı muayenesı olan varsa lutfeeennnnn bırşeyler yazsın kızlar

canım çatı olayı şöyle oluyor.. doktor baş ve işaret parmağını senin vajinana daldırıyo ve açılmana bakıyo kaç cm olduğu bu şekilde anlaşılıyo malesef

sezeryanla doğum yapacak olan arkadaşlar spinalmi tercihiniz genelmi? bugünlerde gece gündüz bunu düşünür oldum stres sardı doğum yaklaştıkça

Sa güzel anne ler. Pazartesi yolda is çıkışi sancilandim. Doğum başladı dedi dr. İlk defa çatalla tanıştık:KK43: serumdu igneydi sancilar durdu gece eve geldik. Sabahina tekrar sancılar. Dr istirahat şart dedi. O gündür evde yatiyoruz. Rahim yumusamis. Açılmasın doğum baslamasin diye sabırla bekliyoruz. Herkese açık ihbarimdir bütün eksikler tamamlansin. Benim telaşı mı yaşamayin. Hazırlıksiz yakalndim.

Sa güzel anne ler. Pazartesi yolda is çıkışi sancilandim. Doğum başladı dedi dr. İlk defa çatalla tanıştık:KK43: serumdu igneydi sancilar durdu gece eve geldik. Sabahina tekrar sancılar. Dr istirahat şart dedi. O gündür evde yatiyoruz. Rahim yumusamis. Açılmasın doğum baslamasin diye sabırla bekliyoruz. Herkese açık ihbarimdir bütün eksikler tamamlansin. Benim telaşı mı yaşamayin. Hazırlıksiz yakalndim.

canım korkma haftan iyi hayırlısı ne zamansa o zaman gelsinler inşaallah. geçmiş olsun bu arada dikkat et dinlen bol bol.

canım geçmiş olsun dikkat et kendine evet daha var diye eksikler kalıyor ama neye göre var bebeklerimiz isterse gelir sağlıkla doğsunlarda öneml değil sen de takma kafana hazırlıksızım diye önemli olan bebeğinin ve senin sağlığın

Gecmis olsun canım, bol bol dinlen.

sezeryanla doğum yapacak olan arkadaşlar spinalmi tercihiniz genelmi? bugünlerde gece gündüz bunu düşünür oldum stres sardı doğum yaklaştıkça

Benim büyük ihtimal sezeryan olacak. Bende hep bunu düşünüyorum, spinalden urkuyorum ama bebeğimi ilk anda görmenin mutluluğunu yasamak istiyorum.

Herkese sağlıklı hamilelikler dilerim..
Hastane çantanıza neler koydunuz kızlar ?
Birşeyler unutmasam bari..hemşireye sordum boydan gecelik ve oksijenli şu dedi başka birşey yok.

Bir de vücut temizliginizde ne tercih edip nasıl yapiyorsunu :KK17:z malum artık her an hersey olabilir :KK43:

Son düzenleme:
kızlar alttan muayeneden çok korkmayın çok hoş bişey değil tabi ama benim 4 aydan fazla kanamam oldu sürekli alttan muayenede gerekiyoda daha iyi görebilmek için çok zor değildi benim doktorum erkek ama o kadar hassas davranıyoduki beni rahatlatmak için çok zor olacağını düşünmüyorum çatı muayenesinin

nts ye girmedim sadece 10 gün sonra çatınada bakarız dedi bayramdan önce. gelişimi iyi 34 haftayıda doldurdu doğarsada sorun olmaz dedi. plesantam yukarı çıkmış çok şükür bebeğimin başı aşağıda tombiğim benim

Canım bugün bende 34 girdim kontrolümuz vardı plesenta hala aşâğıda senin ne zaman yukarı çıktı bana bu saatten sonra çıkmaz dedi?

Geçmiş olsun canım.

gecmisler olsun bol bol dinlen.dedigin gibi hazirliklari biranonce tamamlamak lazim ben eniyisi yarin baslayam hastahane cantasini hazrlamaya geri kalan eksikler dogum olsa da tamamlanir.

ya benım bıraz suyum gelmıs camasırımdan esofmanıma gecmıs sızce bu normalmı
ayse napti acaba gittimi doktora

Merhaba hanımlar...
Uyku tutmadı, zaten artık uyumak da mesele olmaya başladı.
Herkes iyidir umarım.Alpin'den sonra doğumu başlayan arkadaş yok di mi?
Gerçi artık hepimiz yavaş yavaş hastane yollarını tutacağız.Geri sayım devam ediyor.
Benim de hala hastane çantam net olarak hazır değil.Üzerine koyduğum 3-5 parça var.Onlar da 2 gecelik, bebek bezi, orkid gece ve yenidoğan ıslak mendili.Bebeğin hastane çıkışı hazır ama içime sinmedi.Büyük gelecekmiş gibi gözüktü gözüme.Başka bişey koyarım diye erteleyip duruyorum.Anide bişey olursa benim ufaklık çıplak kalacak hastanede :KK9:
Dün kontrolüm vardı.Doktorumuz bu haftadan itibaren her an doğumu bekliyoruz dedi.
Plasenta previanın tüm türleri ve alt segment yerleşimli plasentalarda 32-36 hafta arası kritik haftalarmış.Previalı arkadaşlara duyurulur.

Canım büyük geçmiş olsun inşallah gününde ve zamanında doğar senin minnoş...

Merhaba hanımlar...
Uyku tutmadı, zaten artık uyumak da mesele olmaya başladı.
Herkes iyidir umarım.Alpin'den sonra doğumu başlayan arkadaş yok di mi?
Gerçi artık hepimiz yavaş yavaş hastane yollarını tutacağız.Geri sayım devam ediyor.
Benim de hala hastane çantam net olarak hazır değil.Üzerine koyduğum 3-5 parça var.Onlar da 2 gecelik, bebek bezi, orkid gece ve yenidoğan ıslak mendili.Bebeğin hastane çıkışı hazır ama içime sinmedi.Büyük gelecekmiş gibi gözüktü gözüme.Başka bişey koyarım diye erteleyip duruyorum.Anide bişey olursa benim ufaklık çıplak kalacak hastanede :KK9:
Dün kontrolüm vardı.Doktorumuz bu haftadan itibaren her an doğumu bekliyoruz dedi.
Plasenta previanın tüm türleri ve alt segment yerleşimli plasentalarda 32-36 hafta arası kritik haftalarmış.Previalı arkadaşlara duyurulur.

Canım bende senin gibiyim artık uyuyamıyorum tuvaletim geliyor ter basıyor offf sıkıntı basıyor sabaha karşı ezandan sonra uykuya dalıyorum en sıkıntılı zamanlardayız... Benimde bugün kontrolüm vardı doktor bir sürü şeyler tembih etti kan akıntı su gelirse hemen acile gel nst ye bağlasınlar hemen beni ara gece gündüz zaman ne olursa olsun hemen gelirim dedi Allah razı olsun:KK50:

X