- 29 Eylül 2012
- 137
- 6
Öncesinde kan gelmesi herkeste olmuyormuş ki, hem su gelmesi kandan daha önemli bildiğim kadarıylaoncesınde kan gelır dıyorlar ya öyle bısey yok ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncesinde kan gelmesi herkeste olmuyormuş ki, hem su gelmesi kandan daha önemli bildiğim kadarıylaoncesınde kan gelır dıyorlar ya öyle bısey yok ama
ya benım bıraz suyum gelmıs camasırımdan esofmanıma gecmıs sızce bu normalmı
3 kılomu aldn senı protesto edıyorum bende kılolu hamıle kaldım 72 dım 87 oldum ağlamak ıstıyorum
bu arada catı muayenesı olan varsa lutfeeennnnn bırşeyler yazsın kızlar
Merhaba kizlar Alpinden haberiniz varmi acaba ? :26:
Sa güzel anne ler. Pazartesi yolda is çıkışi sancilandim. Doğum başladı dedi dr. İlk defa çatalla tanıştık serumdu igneydi sancilar durdu gece eve geldik. Sabahina tekrar sancılar. Dr istirahat şart dedi. O gündür evde yatiyoruz. Rahim yumusamis. Açılmasın doğum baslamasin diye sabırla bekliyoruz. Herkese açık ihbarimdir bütün eksikler tamamlansin. Benim telaşı mı yaşamayin. Hazırlıksiz yakalndim.
Sa güzel anne ler. Pazartesi yolda is çıkışi sancilandim. Doğum başladı dedi dr. İlk defa çatalla tanıştık serumdu igneydi sancilar durdu gece eve geldik. Sabahina tekrar sancılar. Dr istirahat şart dedi. O gündür evde yatiyoruz. Rahim yumusamis. Açılmasın doğum baslamasin diye sabırla bekliyoruz. Herkese açık ihbarimdir bütün eksikler tamamlansin. Benim telaşı mı yaşamayin. Hazırlıksiz yakalndim.
sezeryanla doğum yapacak olan arkadaşlar spinalmi tercihiniz genelmi? bugünlerde gece gündüz bunu düşünür oldum stres sardı doğum yaklaştıkça
Ay artik alpinden snra foruma 1gun gelmeyen olursa he men Merak ediyorum egelgec geldimi begun HIC dogurmus olmasin
nts ye girmedim sadece 10 gün sonra çatınada bakarız dedi bayramdan önce. gelişimi iyi 34 haftayıda doldurdu doğarsada sorun olmaz dedi. plesantam yukarı çıkmış çok şükür bebeğimin başı aşağıda tombiğim benim
gecmisler olsun bol bol dinlen.dedigin gibi hazirliklari biranonce tamamlamak lazim ben eniyisi yarin baslayam hastahane cantasini hazrlamaya geri kalan eksikler dogum olsa da tamamlanir.Sa güzel anne ler. Pazartesi yolda is çıkışi sancilandim. Doğum başladı dedi dr. İlk defa çatalla tanıştık serumdu igneydi sancilar durdu gece eve geldik. Sabahina tekrar sancılar. Dr istirahat şart dedi. O gündür evde yatiyoruz. Rahim yumusamis. Açılmasın doğum baslamasin diye sabırla bekliyoruz. Herkese açık ihbarimdir bütün eksikler tamamlansin. Benim telaşı mı yaşamayin. Hazırlıksiz yakalndim.
ayse napti acaba gittimi doktoraya benım bıraz suyum gelmıs camasırımdan esofmanıma gecmıs sızce bu normalmı
Merhaba hanımlar...
Uyku tutmadı, zaten artık uyumak da mesele olmaya başladı.
Herkes iyidir umarım.Alpin'den sonra doğumu başlayan arkadaş yok di mi?
Gerçi artık hepimiz yavaş yavaş hastane yollarını tutacağız.Geri sayım devam ediyor.
Benim de hala hastane çantam net olarak hazır değil.Üzerine koyduğum 3-5 parça var.Onlar da 2 gecelik, bebek bezi, orkid gece ve yenidoğan ıslak mendili.Bebeğin hastane çıkışı hazır ama içime sinmedi.Büyük gelecekmiş gibi gözüktü gözüme.Başka bişey koyarım diye erteleyip duruyorum.Anide bişey olursa benim ufaklık çıplak kalacak hastanede
Dün kontrolüm vardı.Doktorumuz bu haftadan itibaren her an doğumu bekliyoruz dedi.
Plasenta previanın tüm türleri ve alt segment yerleşimli plasentalarda 32-36 hafta arası kritik haftalarmış.Previalı arkadaşlara duyurulur.
sezeryanla doğum yapacak olan arkadaşlar spinalmi tercihiniz genelmi? bugünlerde gece gündüz bunu düşünür oldum stres sardı doğum yaklaştıkça