2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende senin gibiyim artık uyuyamıyorum tuvaletim geliyor ter basıyor offf sıkıntı basıyor sabaha karşı ezandan sonra uykuya dalıyorum en sıkıntılı zamanlardayız... Benimde bugün kontrolüm vardı doktor bir sürü şeyler tembih etti kan akıntı su gelirse hemen acile gel nst ye bağlasınlar hemen beni ara gece gündüz zaman ne olursa olsun hemen gelirim dedi Allah razı olsun:KK50:

seninle aynı doğum tarihlerimiz :)

Merhaba annecikler biz telefondan bakabiliyoruz artık evdeki internetimizin kotası dolmuş :KK43:(
Burdan cok zevkli olmuyor ama yinede gecmise gidip bir goz atacagim hepiniz iyisinizdir umarim
Bugun cok yorgunum ona rağmen uyuyamıyorum :KK43:((
Dün gece dısari cikip gezdik biraz eve gelincede gunlerdir erteledigim buzdolabini temizleme isimi yapayim dedim tabi ödemli tombik parmaklarım sagolsun buzdolabının cam rafı elimden atlayip intihar etti :KK70:
Saat 2den 4e kadar ugrastim tuzla buz oldu ve cok garip yerdeyken bile parcaciklar patliyodu:eek:
Tabi gecenin o saatinde supurge calistirilmaz emektar cali supurgesiyle supurdum ustune yinede dolabimi temizledim :)) sonrada uyuyamadim 6ya kadar :KK43: bugun gune temizlikle basladim surpriz iftar toplasmasiyla kapattim ama hala uyuyamadim yaa :KK43:(

Kedikuyrugu merve Cenzey fadiyez ne guzel buyumus yavrulariniz masallah arkadaslarim sizin guzel haberlerinizi almak benide mutlu ediyor vallahi :))
Ayy izmirli 2 gun gelmedim hemen dogurtmussun ya beni :KK70: laf aramizda bende kendimden süpheleniyorum :KK70:
Zaman azaliyor Allah hepimize erken gec hangisi hayirlisiysa ozaman dogum nasip etsin insallah
Songul ve ayseyi merak ettim hayirli haberlerini aliriz insallah

Canım bugün bende 34 girdim kontrolümuz vardı plesenta hala aşâğıda senin ne zaman yukarı çıktı bana bu saatten sonra çıkmaz dedi?

Geçmiş olsun canım.

benim ki tam kapatmamıştı zaten aşağıdaydı şimdi bebek ordaymış bi sorun yok dedi inşaallah olmaz daha dua edin.

Günaydın kızlar hepinize.. Bugün kontrolümüz var. 13,15'te. :KK49:

Geçmişi okudum, maşallah bebişlere tombik tombik olmuşlar :nazar: Doğum haberleri çoğalacak galiba ağustos ile beraber :KK52: Eylül'de seviyor olucaz inş yavrularımızı :KK16:

Ne zamandır fırsatını bulup yazamadım...nasılsınız....ben buğün öğlende bebek odası bakmaya gidecem...yarında kayınvalidem ve eltimi iftara alıcam..almayacaktım ama eşim çağıralım dedi...bayağı bozuldum eşimin öyle demesine sonuçta halimi görüyor zaman zaman ayaklarımın üstüne basamıyorum..nasıl ağırlayacağım bilmiyorum..benim eşim neden böyle neden hiç beni korumuyor kendisi demesi lazım anne hamile üstelik çalışıyor alamayız diye...ama yok nerde....eltim 5 aylık hamileyken kaynanamın bir odasını süpürmüş kaynım kaynanama yapmadığını bırakmadı...nasıl karıma bu haliyle ev süpüttürürsün diye...ama yinede kötü benim...offf çok doluyorum kızlar...yemek yağması sorun değil evide kızkardeşimle izne ayrıldıktan sonra temizliğini yapacaktık...hepsini bir pazara sığdırmak olmuyor...Allahım yardım etsin...en çok üzüldüğüm şey eşimin beni kızımı düşünmemesi...bize hiç değer vermiyor...:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Ne zamandır fırsatını bulup yazamadım...nasılsınız....ben buğün öğlende bebek odası bakmaya gidecem...yarında kayınvalidem ve eltimi iftara alıcam..almayacaktım ama eşim çağıralım dedi...bayağı bozuldum eşimin öyle demesine sonuçta halimi görüyor zaman zaman ayaklarımın üstüne basamıyorum..nasıl ağırlayacağım bilmiyorum..benim eşim neden böyle neden hiç beni korumuyor kendisi demesi lazım anne hamile üstelik çalışıyor alamayız diye...ama yok nerde....eltim 5 aylık hamileyken kaynanamın bir odasını süpürmüş kaynım kaynanama yapmadığını bırakmadı...nasıl karıma bu haliyle ev süpüttürürsün diye...ama yinede kötü benim...offf çok doluyorum kızlar...yemek yağması sorun değil evide kızkardeşimle izne ayrıldıktan sonra temizliğini yapacaktık...hepsini bir pazara sığdırmak olmuyor...Allahım yardım etsin...en çok üzüldüğüm şey eşimin beni kızımı düşünmemesi...bize hiç değer vermiyor...:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

melekciğim sıkıntı yapıp kendine stres yapma kızını düşün sende kendini zorlama ama basit şeyler yap yemek yapmak zor değil evet ama madem kıymetini bilmiyolar sende hiç abartma valla.

merhaba Güzel anneler
bizde doktordan geldık çalışabilir raporumuzu aldık
nst'ye girdik cok şükür sancı cıkmadı
mantar oldu bende bu hafta,doktora söyledım fitil verdı bu haftadan ıtıbaren zararı olmaz dedı
ıkı tane zaten
ara ara çamasırımda ıslaklık oluyo dedım mantardandır dedı suyu iyi dedi
2kılo olmuş güzel kızım
en son 3 hafta önce gitmiştim 1500gr civarı idi şidmi 2kilo olmus 3 haftadır etçil beslenıodum işe yaramıs çok şükür:)
1ay sonraya randevu verdı bıraz gec aslında ama biişe olursa gel dedi
bızden haberler sımdılık bu kadr:)

Kedikuyrugu merve Cenzey fadiyez ne guzel buyumus yavrulariniz masallah arkadaslarim sizin guzel haberlerinizi almak benide mutlu ediyor vallahi :))
Ayy izmirli 2 gun gelmedim hemen dogurtmussun ya beni :KK70: laf aramizda bende kendimden süpheleniyorum :KK70:
Zaman azaliyor Allah hepimize erken gec hangisi hayirlisiysa ozaman dogum nasip etsin insallah
Songul ve ayseyi merak ettim hayirli haberlerini aliriz insallah

ayy tatlım napayım 35. haftadasın ya merak ettim seni dediğin gibi hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğsunlarda zamanı çokta önemli değil

canım yaa çok takma kafana arakadaşlarında dediği gibi hafif kolay şeyler yapıver ikramda da yardım ederler hehalde kayınvalidenle eltin sen güzel kıznı düşün babasıda bilerek yapmıyodur erkekler bazen düşüncesiz olabiliyolar napalım idare eden taraf hep biz oluyoruz yıpratıyo insanı bi süre sonra ama sen genede kendi kendini tenkin et

Son düzenleme:
gecmisler olsun bol bol dinlen.dedigin gibi hazirliklari biranonce tamamlamak lazim ben eniyisi yarin baslayam hastahane cantasini hazrlamaya geri kalan eksikler dogum olsa da tamamlanir.

ayse napti acaba gittimi doktora

canim cok merak ediyorum dun okuyunca sirtimdan ter bosandi icime korku girdi zaten zordu hamileligi insallah ikiside iyidir dua edelim insallah iyi olsunlar

Merhaba annecikler biz telefondan bakabiliyoruz artık evdeki internetimizin kotası dolmuş :KK43:(
Burdan cok zevkli olmuyor ama yinede gecmise gidip bir goz atacagim hepiniz iyisinizdir umarim
Bugun cok yorgunum ona rağmen uyuyamıyorum :KK43:((
Dün gece dısari cikip gezdik biraz eve gelincede gunlerdir erteledigim buzdolabini temizleme isimi yapayim dedim tabi ödemli tombik parmaklarım sagolsun buzdolabının cam rafı elimden atlayip intihar etti :KK70:
Saat 2den 4e kadar ugrastim tuzla buz oldu ve cok garip yerdeyken bile parcaciklar patliyodu:eek:
Tabi gecenin o saatinde supurge calistirilmaz emektar cali supurgesiyle supurdum ustune yinede dolabimi temizledim :)) sonrada uyuyamadim 6ya kadar :KK43: bugun gune temizlikle basladim surpriz iftar toplasmasiyla kapattim ama hala uyuyamadim yaa :KK43:(

canim kiyamam bir kadin tut yapsin diyecegim ama sende benim gibiysen cagirmazsin ben kendi isimi kendim yaparim dedim hep kestirip attim gelen kadinada soyle yap boyle yapda diyemem esim yardim ediyor sagolsun:KK9:

canimin ici erkekler bazen odundanda kalin olabiliyorlar bizim yukumuzun hafif oldugunu dusunuyorlar en fazla 3 kilo bebek nekadar agir olurki diye benim esim dun bir arkadasimiz dogum yapti daha 40 haftasi dolmadiki nasil dogum yapti dedi:KK31:ne dusunuyor bilmiyorum bizdede sinir stres sayisi hat safada her an patlamaya hazirim hamileyiz tatlim biz hormonlar halay cekiyor bizle sakin uzme kendini guzel bir dille esine soyle ben yapamayacagim diye o anlar seni insallah:KK16:

Bugun doktor randevum vardı gıttım cok sukur tosuncuk kızım yıne bır hafta ondeymıs 2200 olması gerekırken 2500 olmus ve boyuda 49 cm maasallah benım kızıma agzını acıp kapaması o kadar guzeldıkı ustelık bıde dılını bıle cıkardı :-) 2 hafta sonra olabılır dedı doktor en fazla 4 haftan var dedı cok heycanlıyım :-)

Bugun doktor randevum vardı gıttım cok sukur tosuncuk kızım yıne bır hafta ondeymıs 2200 olması gerekırken 2500 olmus ve boyuda 49 cm maasallah benım kızıma agzını acıp kapaması o kadar guzeldıkı ustelık bıde dılını bıle cıkardı :-) 2 hafta sonra olabılır dedı doktor en fazla 4 haftan var dedı cok heycanlıyım :-)

maşaallah boyu kilosu çok iyi demek doktor 2 hafta sonra bile olur dedi. çok yaklaştık yaa:)))) benimde 41 günüm kaldı. ama doktor her an olabilir su ve kanama olursa gel dedi. benim oğlumda 48 cm 2550 gr maşaallah yavrularımıza:)))) her an gelebilirler artık

Kizlar hepinize gunaydin dun cok kotu bi aksam gecirdik esimle tv izlerken tuvalete gittim tam sifona basarken bi baktim klozetin ici kıpkırmızı kan peceteyle kendimi kontrol ettim bi baktim durmadan acik pembe kan geliyo esimle hemen hastaneye gittik herzaman muayene olduğum dr yoktu ordaki dr beni kanuni sultan suleymana gonderdi sabaha kadar oradaydı k alttan muayene etti hersey yolunda su anda kanama yok dedi nst baglandim hafif sancılar cikti ama onemli degil dedi dr tam cikarken lavaboya girdim bi baktım yine ayniheryer kan dr gegeri dondum soledim tekrar alttan muayene falan derken yine aynisini soledi beni eve gönderdi geldm eve baktim yine ayni hala devam ediyo neden oldu anlamiyorum normal kanamalar dedi dr bebek asagi indikce içerden kanama olabilir dediler ama yinede korkuyorum

maşaallah boyu kilosu çok iyi demek doktor 2 hafta sonra bile olur dedi. çok yaklaştık yaa:)))) benimde 41 günüm kaldı. ama doktor her an olabilir su ve kanama olursa gel dedi. benim oğlumda 48 cm 2550 gr maşaallah yavrularımıza:)))) her an gelebilirler artık
senınkı benımkındende tosuncuk erkek o tabı :-) maasallah

Kizlar hepinize gunaydin dun cok kotu bi aksam gecirdik esimle tv izlerken tuvalete gittim tam sifona basarken bi baktim klozetin ici kıpkırmızı kan peceteyle kendimi kontrol ettim bi baktim durmadan acik pembe kan geliyo esimle hemen hastaneye gittik herzaman muayene olduğum dr yoktu ordaki dr beni kanuni sultan suleymana gonderdi sabaha kadar oradaydı k alttan muayene etti hersey yolunda su anda kanama yok dedi nst baglandim hafif sancılar cikti ama onemli degil dedi dr tam cikarken lavaboya girdim bi baktım yine ayniheryer kan dr gegeri dondum soledim tekrar alttan muayene falan derken yine aynisini soledi beni eve gönderdi geldm eve baktim yine ayni hala devam ediyo neden oldu anlamiyorum normal kanamalar dedi dr bebek asagi indikce içerden kanama olabilir dediler ama yinede korkuyorum

canım bence başka bir doktora ya da hastaneye git bu kadar cok kanaman varsa kendini de bebeğini de tehlikeye atma

canım bence başka bir doktora ya da hastaneye git bu kadar cok kanaman varsa kendini de bebeğini de tehlikeye atma

Evet ccnm gidicem birazdan esim isten izin alip geliyor simdi bu sorulara cvp bulana kadar dr dr gezicem cok korkuyorum dunden beri acaip terliyorum korkudan umarım bir sorun olmaz

canım tabi insan korkar ama sakin olmaya çalış normal deöişler sana. bugün yine gidersin bakalım ne diyecekler. bugün kanaman oldu mu?

X