- 28 Mart 2012
- 9.812
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
47mı...ah ah hayatımda hıç 40 lı 50 lı kıloları görmediğimden brşey dıyemeyeceğim ınştez verırız
boyum uzun ondan belli etmiyoru kilomu heralde ama eşim şikayetçi kilolarımdan doktorum geri verirsin diyo bende bu kilolara gelebileceğimi hiç tahmin edemezdim bir kere tartıda 50 yi gördüm diye sevinçten resmini çektiğim oldu ama şimdi her tartıya çıkmamda farklı sayı görüyorum
eylülün tatlı anneleri ve onların kurabiyeleri nasılsınız geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım bizde oğluşumla doktordan geldik kilomuz 2070 olmuş boyumuzda 45 cm bi hafta önde gidiyoruz ama benim paşa hala ters kafa yukarda bacaklar aşağada 37.haftaya kadar dönmezse bize mecbur sezeryan görünüyo off ben de 1 kilo almışım yine toplamda 6 kiloya ulaştım sağlıkla gelsin de dönmezse de canı ssğolsun
3 kılomu aldn senı protesto edıyorum bende kılolu hamıle kaldım 72 dım 87 oldum ağlamak ıstıyorum
bu arada catı muayenesı olan varsa lutfeeennnnn bırşeyler yazsın kızlar
Canım ben zaten kilolu hamile kaldım 86 hamile kaldım şu an 89 um ama çok korktum çok kilo alıcam diye kendi kendime tahmin ediyordum 90 yakın hamile kaldım herhalde 120 olurum diyordumneyseki Allah garip kuşun yuvasını yaparmış herhalde mide bulantılarımdan kaynaklanıyor başka neden olabilirki:44:
bende 31+3 de gitmiştim 2 kilo 45 cm demişti ama başı aşşağıdaydı bakalım yarın ne dicek hala aşşağıda heralde çok hıçkırıyo çünkü ordan anlıyorum :) ama kilosunu boyunu merak ediyorum acaba kaç oldu
3 kılomu aldn senı protesto edıyorum bende kılolu hamıle kaldım 72 dım 87 oldum ağlamak ıstıyorum
bu arada catı muayenesı olan varsa lutfeeennnnn bırşeyler yazsın kızlar
güzel günlerde kullanın canım hepsi çok güzel... o güzel yatakta güzel rüyalara yol alsın inşallah minik çınar
ahh ahh bende aynıyım canım 75 le hamile kaldım şuan 86-87 gidip geliyorum bilmiyorum ne olacak böyle:26:
Canım bence ihmal etme hemen git doktora eşofmana geçmiş yani baya gelmiş demekkiya benım bıraz suyum gelmıs camasırımdan esofmanıma gecmıs sızce bu normalmı
Canım bence ihmal etme hemen git doktora eşofmana geçmiş yani baya gelmiş demekki
valla canım çok şanslısın, ben kendimi ishal yapabilmek için neler vermezdim, her tuvalete gidiş kabus olmaya başladı, sanırım içtiğimiz ilaçlarda etkiliyor durumu. Salı kontrolüm var benimde sorayım doktoruma bende
bencede hemen gitmelisin doğumun başlamış olabilirCanım bence ihmal etme hemen git doktora eşofmana geçmiş yani baya gelmiş demekki
oncesınde kan gelır dıyorlar ya öyle bısey yok ama
ya benım bıraz suyum gelmıs camasırımdan esofmanıma gecmıs sızce bu normalmı