2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar farkettim ki genelde kan testleri yenileniyor bu ayda, benim doktor benden hiçbirşey istemedi. Ayriyetten kabızlık sorunu yaşayan varmı aranızda? Ben artık ne yapacağımı şaştım, afedersiniz kan geliyor zorlanmadan kafayı yicem bide sonra basurla uğraşmayayım Midem yumuşasın die yemediğim şey kalmıyor. ama yok nafile hiçbir değişiklik.

kızlar aanızda çatı muayenesi olan var mı? acıyor mu? bide elbiseyle gitmek dahamı iyi?

kayısı falan ye canım iyi gelir ama yemişsindir sanırım geçmiyorsa doktora bi söylesene. ben acı yediğimdede bağırsaklarımı bozar hemen. benimde aksine ishal gibi hep

kızlar aanızda çatı muayenesi olan var mı? acıyor mu? bide elbiseyle gitmek dahamı iyi?

şu soruya bı cvp veren olsada rahatlasak. ben doğumdan çok çatı muayenesınden korkuyorum galıba:26: dra sordum ne zaman yapıyosunuz dıye doğumdan ongun once catı muayenesını yapıcam dedı. bugune kadar hıç alttan muayene olmadım tırsıyorum çok

kayısı falan ye canım iyi gelir ama yemişsindir sanırım geçmiyorsa doktora bi söylesene. ben acı yediğimdede bağırsaklarımı bozar hemen. benimde aksine ishal gibi hep

valla canım çok şanslısın, ben kendimi ishal yapabilmek için neler vermezdim, her tuvalete gidiş kabus olmaya başladı, sanırım içtiğimiz ilaçlarda etkiliyor durumu. Salı kontrolüm var benimde sorayım doktoruma bende

canım benimde tam kapatmıyor rahim ağzıyla 2 cm mesafesi var ama bebeğin başı plesantanın üstünde yastık niyetine kullanıyor cadı..

valla sevinemedim bile milletin önünde sesli konuşuyor bende insanların önünde tartışmayı sevmiyorum. bak odadayım direk içeri gir dedim. hep huzursuzluk çıkartıyor yeter artık ya

bende hiç sevmem insan önünde tartışmayı benim eşimin de bazen öyle dengesizlikleri oluyor.. aman dengesizler işte takma kafana, çıkar keyfini..

canım benim hamilelikten önce gelen bir kabızlık sorunum vardı.. geçtiğimiz hafta kuru incir aldım kendime.. sabah aç karnına 1 incir(benim incirler büyük büyük küçükse sen ikitanede yiyebilirsin) 4 parçada ceviz içi yiyip üstüne su içiyorum.. o günden beri çok şükür hergün düzenli tuvalete çıkıyorum.. ben düzelmek için kayısı vs yemiştim hiç faydası olmamıştı ama bunun büyük faydasını gördüm. sende dene.

güzel günlerde kullanın canım hepsi çok güzel... o güzel yatakta güzel rüyalara yol alsın inşallah minik çınar

Arkadaşlar şimdi doktor kontrolümden geldim maşallah bizim küçük adam 2 kg. olmuş boyuda 44 cm bende tartıldım bana güleceksiniz ama toplam hamileliğimde 3 kg aldım bu ay da 1kg almışım doktor herşeyi normal buldu bir sonraki kontrol 15 gün sonra inşallah...

Cenzey parmak uyuşmalarını ve bilek ağrılarımı sordum felçli hastaların kullandığı toplar varmış avucuna bunu alıp sürekli açıp kapayacaksın dedi bu ağrılar doğumdan 15 gün sonra geçermiş canım korkulacak bir şey yokmuş kefir içmemi önerdi...

inşaallah seninkide üste çıkar benimde tam kapatmıyordu

canım valla süpersin tebrik ediyorum seni ve bebişini normalde kilon kaçtı senin bulantıların vardı hep yiyemediğin için mi alamadın kilo ben 11 i devirdim 12 ye yol alıyorum

ayyy yazmayı unutmuşum boyu 48 cm kilosu 2542 gr
oh maşallah annesi oğluna, herşey de yolundaymış şükür
benimde kontrolüm vardı bu hafta 2 hafta sonra alttan bebeğin dönüp dönmediğine bakacağız dedi acaba o arada çatı kontrolüde yapar mı ki, bide nasıl oluyor acaba bu çatı muayenesi :26:

canım valla süpersin tebrik ediyorum seni ve bebişini normalde kilon kaçtı senin bulantıların vardı hep yiyemediğin için mi alamadın kilo ben 11 i devirdim 12 ye yol alıyorum

Canım ben zaten kilolu hamile kaldım 86 hamile kaldım şu an 89 um ama çok korktum çok kilo alıcam diye kendi kendime tahmin ediyordum 90 yakın hamile kaldım herhalde 120 olurum diyordumneyseki Allah garip kuşun yuvasını yaparmış herhalde mide bulantılarımdan kaynaklanıyor başka neden olabilirki:44:

bende geçen rüyamda hastaneye gidiyormuşuz ama günüme daha 1 hafta kadar vardı sanırım, ama beni yatırıyorlar hastaneye sancım gelsin diye bir sürü hareket yaptırıyorlar, hatta yatakla beraraber kendimi duvara yitiyorum sonra da ayaklarımla duvardan itikliyorum sancı gelsin diyeymiş ama ne sancı ne bişey hatta bi ara bizimkilerle çıkıp pikniğe falan gidiyoruz, yelkenliyle gezinti yapııyoruz sonra tekrar hastaneye ayyy ne saçma bişeydi iyice psikopata bağlamışım galiba ben

bende bu hafta doktordaydım kan tahlili istemedi canım bayadırda yapmadı ama herseferinde idrar tahlilini mutlaka yapıyorlar..
kabızlığını doktorunla mutlaka konuş bence olmazsa ilaç bişey verir.. kuru kayısı ve incir, bol meyve bunlar rahatlatır ama.... bide şimdi mevsimi zaten (kimseninde canını çektirmem inşallah ama heryerde var artık) haşlanmış mısır ben ne zaman yesem bağırsaklarımı çalıştırır.. bide bunu dene bakalım canım..

maşallah ikinizede canım ama sen hiç kilo almamışsın ki zaten oğlunu, suyunu, plasentayı falan toplasan daha fazla olur.. özellikle sana maşallah ve tebrikler

3 kılomu aldn senı protesto edıyorum bende kılolu hamıle kaldım 72 dım 87 oldum ağlamak ıstıyorum
bu arada catı muayenesı olan varsa lutfeeennnnn bırşeyler yazsın kızlar

3 kılomu aldn senı protesto edıyorum bende kılolu hamıle kaldım 72 dım 87 oldum ağlamak ıstıyorum
bu arada catı muayenesı olan varsa lutfeeennnnn bırşeyler yazsın kızlar

valla ben 47 kilo ile hamile kalıp şuan 70 olaraktan ağlamıyorsam siz hiç ağlamayın bence ama nedense doktoruma göre hala zayıfım yağ dokusu denen bişeyim yokmuş

bayanlar bnm oglum olcak insallah.. Samet koymayi dusunuyoruz nasil olur acaba manasi cok agir mis hic biseye muhtac olmayan manasindaymis.siz ne dusunuyorsunuz ben cok kararsiz kaldim yardimci olun lutfnnnn

Son düzenleme:
47mı...ah ah hayatımda hıç 40 lı 50 lı kıloları görmediğimden brşey dıyemeyeceğim ınştez verırız
Samet guzel ama anlamıda onemlı bence cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…