kızlar farkettim ki genelde kan testleri yenileniyor bu ayda, benim doktor benden hiçbirşey istemedi. Ayriyetten kabızlık sorunu yaşayan varmı aranızda? Ben artık ne yapacağımı şaştım, afedersiniz kan geliyor zorlanmadan kafayı yicem bide sonra basurla uğraşmayayımMidem yumuşasın die yemediğim şey kalmıyor. ama yok nafile hiçbir değişiklik.
kızlar aanızda çatı muayenesi olan var mı? acıyor mu? bide elbiseyle gitmek dahamı iyi?
kayısı falan ye canım iyi gelir ama yemişsindir sanırım geçmiyorsa doktora bi söylesene. ben acı yediğimdede bağırsaklarımı bozar hemen. benimde aksine ishal gibi hep
evet canım başı aşağıda gövdesi sol karnımda göbek deliğimin üstünde poposu sağ karnımdada ayakları varmış. ondan sonra doktora sordum eşi aşağıdaydı son durum ne diye bebeğin başı orda tam kapalı değil bebek orda şu an eşi yukarıda dedi sevindim tabi. senin kapatmıştı değil mi?
valla sevinemedim bile milletin önünde sesli konuşuyor bende insanların önünde tartışmayı sevmiyorum. bak odadayım direk içeri gir dedim. hep huzursuzluk çıkartıyor yeter artık ya
kızlar farkettim ki genelde kan testleri yenileniyor bu ayda, benim doktor benden hiçbirşey istemedi. Ayriyetten kabızlık sorunu yaşayan varmı aranızda? Ben artık ne yapacağımı şaştım, afedersiniz kan geliyor zorlanmadan kafayı yicem bide sonra basurla uğraşmayayımMidem yumuşasın die yemediğim şey kalmıyor. ama yok nafile hiçbir değişiklik.
eşimin anneannesi pepeli bataniye almış çınarımıza.annem ve ablamda önümüzdeki yaz giymesi için bi kaç kıyafet almış.annem ayrıca oğlumun yatak ve şifonyerini aldı onun resmini ekledim.kısmetse 6.aydan itibaren o yatakta yatırmayı düşünüyorum
inşaallah seninkide üste çıkar benimde tam kapatmıyorducanım benimde tam kapatmıyor rahim ağzıyla 2 cm mesafesi var ama bebeğin başı plesantanın üstünde yastık niyetine kullanıyor cadı..
bende hiç sevmem insan önünde tartışmayı benim eşimin de bazen öyle dengesizlikleri oluyor.. aman dengesizler işte takma kafana, çıkar keyfini..
canım benim hamilelikten önce gelen bir kabızlık sorunum vardı.. geçtiğimiz hafta kuru incir aldım kendime.. sabah aç karnına 1 incir(benim incirler büyük büyük küçükse sen ikitanede yiyebilirsin) 4 parçada ceviz içi yiyip üstüne su içiyorum.. o günden beri çok şükür hergün düzenli tuvalete çıkıyorum..ben düzelmek için kayısı vs yemiştim hiç faydası olmamıştı ama bunun büyük faydasını gördüm. sende dene.
Arkadaşlar şimdi doktor kontrolümden geldim maşallah bizim küçük adam 2 kg. olmuş boyuda 44 cm bende tartıldım bana güleceksiniz ama toplam hamileliğimde 3 kg aldım bu ay da 1kg almışım doktor herşeyi normal buldu bir sonraki kontrol 15 gün sonra inşallah...
Cenzey parmak uyuşmalarını ve bilek ağrılarımı sordum felçli hastaların kullandığı toplar varmış avucuna bunu alıp sürekli açıp kapayacaksın dedi bu ağrılar doğumdan 15 gün sonra geçermiş canım korkulacak bir şey yokmuş kefir içmemi önerdi...
kızlar doktordan geldim suyu falan çok iyi dedi çok su içiyorum normaldede içerdim dedim senin içtiğin suyla çok ilgisi yok bebekle alakalı dedi. 10 gün sonrada hem kontrole hemde çatı muayenesi için çağırdı
oh maşallah annesi oğluna, herşey de yolundaymış şükürayyy yazmayı unutmuşum boyu 48 cm kilosu 2542 gr
canım valla süpersin tebrik ediyorum seni ve bebişininormalde kilon kaçtı senin bulantıların vardı hep yiyemediğin için mi alamadın kilo ben 11 i devirdim 12 ye yol alıyorum
bende geçen rüyamda hastaneye gidiyormuşuz ama günüme daha 1 hafta kadar vardı sanırım, ama beni yatırıyorlar hastaneye sancım gelsin diye bir sürü hareket yaptırıyorlar, hatta yatakla beraraber kendimi duvara yitiyorum sonra da ayaklarımla duvardan itikliyorum sancı gelsin diyeymişHerkese selamlar arkadaşlar:)
Ya ben son 3 gecedir rüyamda sürekli doğurduğumu görüyorum, hepsinde diyorum çok erken olmasın, bebişimin yüzünü çok net görüyorum maşallah boncuk boncuk bakıyor. Sanırım yavaştan doğum korkusu aldı. Ciddi anlamda korkmaya başladım ben.
Bu arada sizlere bir soru:) Bebişleri tuzalayacak mısınız? Bu tuzlama işi kaç günlükken oluyor? ay kıyamam ben onlara bide tuzladıktan sonra salamura gibi sarıp bekletiyormuşuz
bende bu hafta doktordaydım kan tahlili istemedi canım bayadırda yapmadı ama herseferinde idrar tahlilini mutlaka yapıyorlar..kızlar farkettim ki genelde kan testleri yenileniyor bu ayda, benim doktor benden hiçbirşey istemedi. Ayriyetten kabızlık sorunu yaşayan varmı aranızda? Ben artık ne yapacağımı şaştım, afedersiniz kan geliyor zorlanmadan kafayı yicem bide sonra basurla uğraşmayayımMidem yumuşasın die yemediğim şey kalmıyor. ama yok nafile hiçbir değişiklik.
maşallah ikinizede canımArkadaşlar şimdi doktor kontrolümden geldim maşallah bizim küçük adam 2 kg. olmuş boyuda 44 cm bende tartıldım bana güleceksiniz ama toplam hamileliğimde 3 kg aldım bu ay da 1kg almışım doktor herşeyi normal buldu bir sonraki kontrol 15 gün sonra inşallah...
Cenzey parmak uyuşmalarını ve bilek ağrılarımı sordum felçli hastaların kullandığı toplar varmış avucuna bunu alıp sürekli açıp kapayacaksın dedi bu ağrılar doğumdan 15 gün sonra geçermiş canım korkulacak bir şey yokmuş kefir içmemi önerdi...
3 kılomu aldn senı protesto edıyorumbende kılolu hamıle kaldım 72 dım 87 oldum ağlamak ıstıyorum
bu arada catı muayenesı olan varsa lutfeeennnnn bırşeyler yazsın kızlar