kızlar günaydın bugün kontrolüm vardı ama hastaneden aradılar doktorum izine çıkmış bayramın bittiği pazartesi gelicekmiş şimdi ben ne yapayım haftaya başka doktordan alayım mı randevu kafam karıştı :44:
arkadaşlar dünden beri vajinal bölgemde çok ama çok hafif bir ağrı var sızlama gibi, ağrı girip çıkmıyor, hep aynı düzeyde devam ediyor, sanki adetimi sökücem gibi ya da adetin ilk günündeki gibi bir his, beni zorlamıyor ama endişelendiriyor, sizce neden olabilir? bunu yaşayan oldu mu?
Herkese selamlar arkadaşlar:)
Ya ben son 3 gecedir rüyamda sürekli doğurduğumu görüyorum, hepsinde diyorum çok erken olmasın, bebişimin yüzünü çok net görüyorum maşallah boncuk boncuk bakıyor. Sanırım yavaştan doğum korkusu aldı. Ciddi anlamda korkmaya başladım ben.
Bu arada sizlere bir soru:) Bebişleri tuzalayacak mısınız? Bu tuzlama işi kaç günlükken oluyor? ay kıyamam ben onlara bide tuzladıktan sonra salamura gibi sarıp bekletiyormuşuz
kızlar doğum çantası hazırlarken bebeğin doğumda giyeceği kıyafeti ayrı hazırladınız mı? ben ayrı poşete koyup hemşireye verilecek diye yazdım öyle ayırmaya gerek var mı? içine bebek bezide koydunuz mu? bide hasta bezi illah alınmalı mı? yoksa çok kanama olursa bebek bezide kullanılır mı?
evet evet güzel olanları izliyorum ama öbür türlüsünü de izlesem bende deli cesareti var galiba hiç korkmuyorum yaaa ne agrıdan ne doğumdan hayırlısıyla bebeğime kabuşmayı hayal ediyorum sadecegüzel olanları izliyon dimi,bu doğum sancılarını cekerken ağrıları kötü bişey olarak algılarsak düüşünürsek oldugundan daha fazla ağrı yaşarmışız eğer yapabilrsek o an bu sancıların iyi bişey oldugunu bebeiğmizi kucağımıza almamız icin gerekli oldugu gibi güzel şeyler düşünürsek daha az algılarmışız
anladım canım inşallah düzelir değerlerimiz
arada cıkıyor öyle kendini hoca sananlar
özel hastahenede kanama için yattığımda altıma bi böyle geniş bez vermişlerdi acaba hasta bezi dediğiniz onlar mı bana hastahaneden vermişlerdi ben doğum yaklaşınca bunu yukarı cıkıp hemşireelere sorayım
ben hasthane cantamı hazırlamadım ama hazırlıdğımda dediğin gibi hazırlık yapcam.
arkadaşlar dünden beri vajinal bölgemde çok ama çok hafif bir ağrı var sızlama gibi, ağrı girip çıkmıyor, hep aynı düzeyde devam ediyor, sanki adetimi sökücem gibi ya da adetin ilk günündeki gibi bir his, beni zorlamıyor ama endişelendiriyor, sizce neden olabilir? bunu yaşayan oldu mu?
canım eczanelerde de var bebek kıyafetlerini satan büyük magazalarda da var mesela pamidorda vardı dün akşam gördüm dahaHerkesciklere günaydın...Dün annemle son ihtiyaçlarım için alışverişe çıktık bir tane daha hastane çıkışı 2 adet zıbın daha aldım port bebe takımını, kuvvetini aldım ihtiyaçlarım bitti çok şükür sadece biberonları kaldı birde tarak fırça... bebek tarağı nerden bulabilirim arkadaşlar eczanelerde olurmuki set olarak olsaydı daha iyi olacaktı... Hafta içi bebeğin çantasını ve kendi çantamı hazırlıycam...Sizde gelişmeler ne durumda?
Herkese selamlar arkadaşlar:)
Ya ben son 3 gecedir rüyamda sürekli doğurduğumu görüyorum, hepsinde diyorum çok erken olmasın, bebişimin yüzünü çok net görüyorum maşallah boncuk boncuk bakıyor. Sanırım yavaştan doğum korkusu aldı. Ciddi anlamda korkmaya başladım ben.
Bu arada sizlere bir soru:) Bebişleri tuzalayacak mısınız? Bu tuzlama işi kaç günlükken oluyor? ay kıyamam ben onlara bide tuzladıktan sonra salamura gibi sarıp bekletiyormuşuz
selam kızlar bugün bizim kontrolümüz vardı yavrum 2450 gr olmuş, boyuda 45 cm herşey yolundaymış çok mutluyum :) çatı muayenesini de 2 hafta sonra yapıcam dedi
iyi akşamlar kızlar bir çoğunuz hazırlıklarınızı bitirdiniz biliyorum ama ben hala bitiremedim tembeliz biz karı koca galiba.bugün internetten park yatak siparişimizi verdik o gelecek inşallah.şimdi ben kızıma 2 tane hastane çıkışı aldım 2 tane yeni doğduğunda kullanabileceği pijama takımı aldım 2 tane alt patikli aldım zıbın aldım 5 tane filan daha almam gerekiyor biliyorum ama şu tulum işine karar veremedim genelde 3-6 aylık alın diyo etrafımdakiler çok da kullanışlı olmuyomuş siz kaç tane aldınız tulum bide şuan penyeler çok ince bebişler üşürler 3-6 aylığı düşününce acaba az alıp sonra mevsimi geldiğindemi alışveriş gerekir siz ne düşünüyorsunuz bide 3-6 aylık olarak başka ne aldınız siz
Benimde kan değerlerm normaldi ama doktor verdi yinede.günde 2defa demişti ama ben 1deda içiyodum onuda şimdi içmiyorum sayılır
başım dönüyor neden acaba geçmedi hala
Canım bence içsen iyi olur ben 2 tane içtim hep düzenli doktoruma artık 1 e düşüreyimmi dediğimde ki değerlerim gayet iyi bunları kullan çünkü doğumda sana kan lazım olacak dedi bende hep içiyorum
canım bende bi 10 lu hast.çıkışı aldım 2 tane pijama altlı yan bağlamalı zıbın 0-3 ay için 2 tulum aldım 2 de pijama takımı 3-6 ay için de 3 tulum aldım bebeğimin gelişimine göre yetmezse daha alırım yani neticede en fazla ilk bi ay dışarı çıkamayız bi 5 dk da uğrarız yani mağazalara,hem hediye de gelir belkii,çok kasmaya gerek yokk
İZMİRLİİ ben de bu tip bandanalar falan almadım bebeğimee çok şirin bende almayı düşünüyorum
azıcık pahalı ama olsun alcam kızıma dediğin gibi çok tatlı ayyy yerim ben onları:)
kızlar iki gündür çok kötü grip olmuşum boğazım ağrıyo yutkunamıyorum bile inş bebeğime zarar vermez internette hamileler gribe dikkat yazısıyla karşılaştım hep o yüzden biraz tedirginim sizde bu zamanlarda girip oldunuzmu olduysanız nasıl önlemler aldınız ? yarın doktor randevum var inş bebeğim iyidir.
bayramda kullanmak için alabiliriz dimii ay gerçi eğer 27 eylülde doğarsa bebişim 2 haftalık falan olacak o zamana kafasını acıtmaz dimi öle şeylerr