2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

eylülün tatlı anneleri ve onların kurabiyeleri nasılsınız geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım bizde oğluşumla doktordan geldik kilomuz 2070 olmuş boyumuzda 45 cm bi hafta önde gidiyoruz ama benim paşa hala ters kafa yukarda bacaklar aşağada 37.haftaya kadar dönmezse bize mecbur sezeryan görünüyo off ben de 1 kilo almışım yine toplamda 6 kiloya ulaştım sağlıkla gelsin de dönmezse de canı ssğolsun

bende 31+3 de gitmiştim 2 kilo 45 cm demişti ama başı aşşağıdaydı bakalım yarın ne dicek hala aşşağıda heralde çok hıçkırıyo çünkü ordan anlıyorum :) ama kilosunu boyunu merak ediyorum acaba kaç oldu

3 kılomu aldn senı protesto edıyorum bende kılolu hamıle kaldım 72 dım 87 oldum ağlamak ıstıyorum
bu arada catı muayenesı olan varsa lutfeeennnnn bırşeyler yazsın kızlar

Benim dr. çatı muayenesini 37-38 haftalarda yapacağını söyledi. Şimdiye kadar hiç alttan muayene olmadım çok tırsıyorum şimdiden :18: Ama kaçarı yok nasılsa olucak normal doğum düşünüyorum zaten :26::26:

ayy çok şanslısın canım valla acaba yediğin haldemi klio almadın dedim yiyip te almadıysan çatlayacaktım valla orta yerimden

ben de minyon tipliyim normal yapmak istiyorsan yediklerine dikkat et dedii toplu bi bebek olacak sanırım dedi o yüzden daha çok dikkat edecem dönerse normal yapabilirim belki çatı müsait olabilirse tabi

3 kılomu aldn senı protesto edıyorum bende kılolu hamıle kaldım 72 dım 87 oldum ağlamak ıstıyorum
bu arada catı muayenesı olan varsa lutfeeennnnn bırşeyler yazsın kızlar

ahh ahh bende aynıyım canım 75 le hamile kaldım şuan 86-87 gidip geliyorum bilmiyorum ne olacak böyle:26:

ahh ahh bende aynıyım canım 75 le hamile kaldım şuan 86-87 gidip geliyorum bilmiyorum ne olacak böyle:26:

neysekı doğum yapan coğu arkadaşım 20 nın ustunde aldı ve hepsıde verdı oyuzden çok takmamamya çalışıyorum. benım gıbı toplu olan arkadaşım sadece on kılo almıştı orası ayrı

ay az önce tam çocuğun kafasının olduğu yere kaynar su sıçrattım çok becerikliyim dime bayada sıçradı yani

10 kg ve üzeri kilo alan hamiş arkadaşlarım sakın üzülmeyin doğumdan sonra siz bu kiloları çatır çatır verirken ben yine 86 olarak kalıcam o zaman ben ağlıycam sizler güleceksiniz benim gerçek kilom 86 vereceğimide sanmıyorum eğerki kendimi sıkmassam spor yapmazsam hep bu kiloda kalıcam

bende de kabızlık vardı eşim uzman eczacı o bana kansuk önerdi hiç bir zararı yokmuş gliserin sadece,onu alıp kullanabilrsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…