- 25 Aralık 2012
- 1.256
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim eşim mevsimsel grip gibi bişey oldu, bana bulaşmasın diye 5 gündür ayrı yatıyoruz Geçen benimde boğazlarım acır gibi oldu yutkunurken; bol meyve, yatmadan önce ballı süt takviyesiyle atlattım. Bi de havalar sıcak evin her yerini açıyordum essin diye, 2 gün sadece bir tarafı açtım çarpmasın diye. Dikkat et kendine ve bebişine..
benim eşimde gripti büyük ihtimal ondan geçti meyvemi yiyorum ama süt içtiğim söylenemez onun yerine ıhlamur içsem zararı dokunurmu acaba.
kızlar doktordan geldim suyu falan çok iyi dedi çok su içiyorum normaldede içerdim dedim senin içtiğin suyla çok ilgisi yok bebekle alakalı dedi. 10 gün sonrada hem kontrole hemde çatı muayenesi için çağırdı
Herkese hayirli cumalarr bugun herkesin kontrolu var ne guzel bizim kontrol bayramdan sonra guzel haberlerle gelirsiniz insallahh.bende kizimi ozledim.esimle beraber kontrola gidip onu gormeyi istiyom esim en son 3 aylikken gormustu simdi kocaman olduu ayy bugun duygusala bagladim
kızlar doktordan geldim suyu falan çok iyi dedi çok su içiyorum normaldede içerdim dedim senin içtiğin suyla çok ilgisi yok bebekle alakalı dedi. 10 gün sonrada hem kontrole hemde çatı muayenesi için çağırdı
oh oh maşallah sevindim boyu kilosu nekadar olmuş annesi
ay canım sorma yaa benimde eşim 1 kere gelebildi kontrole sağolsun kayınvalidem hep yanımda ama insan hastanede eşiyle gelenleri görünce özeniyo o heyecanı eşinle yaşamak ayrı oluyo işten izin almak problemli oluyo
Nst ye girdin mii??
nts ye girmedim sadece 10 gün sonra çatınada bakarız dedi bayramdan önce. gelişimi iyi 34 haftayıda doldurdu doğarsada sorun olmaz dedi. plesantam yukarı çıkmış çok şükür bebeğimin başı aşağıda tombiğim benim
bebeğin gelişimi maşallahh boyu da kilosuda ileri
benim bi arkdaş 28. itibaren nst ye girmiş bizimkiler neden almıyolar ki merak ettim:44::44:
benim bi arkdaş 28. itibaren nst ye girmiş bizimkiler neden almıyolar ki merak ettim:44::44:
evet babasının boyu 1.90 olunca boyu ona çekti sanırım kilosuda fazla geldi doktor tombik bebek diyor suratınıda gösterdi siyah beyaz tam belli değil ama maşaallah yavruma tombiş. ama kilosu 3 3,5 olan bebekler sonra çok zayıf oluyorlar benim gözlemlediğim bu. 2,500 falan doğanlarda sonradan çok güzel toparlıyor neden acaba? babasıda bende çok zayıfız sonradan inşaallah çok zayıflamaz yavrum
acaba nts ye bir sorun olduğundamı alıyorlar sancı için ya belki bizlere gerek duymadılar
ayyy yazmayı unutmuşum boyu 48 cm kilosu 2542 gr
nts ye girmedim sadece 10 gün sonra çatınada bakarız dedi bayramdan önce. gelişimi iyi 34 haftayıda doldurdu doğarsada sorun olmaz dedi. plesantam yukarı çıkmış çok şükür bebeğimin başı aşağıda tombiğim benim
Siyah beyaz da olsa tombiş oldukları belli oluyorr oyy yerim ben onlarrıı ya
Ben de tombiş doğmuşum 3,5 kilo ama hamilelik hariç zayıf biriyim :) Bence biraz bünye ile alakalı. ablam da 2,5 kilo doğmuş ama hala minyondur ömrü boyunca hiç kilolu olmadı bu gidişle olmaz da :))
Yavuruşun yine besili olur annesi çok zayıf olmaz
kızlar 13.40 da randevüm vardı. saat 13.25 falan hastanenin önüne geldik eşime dedim sen arabayı park edene kadar ben giriş işlemini yaptırayım. neyse sıramı beklemeye başladım daha 15 dk olmasına rağmen 13.30 da doktor beni içeri çağırdı girdim. telfnu çaldı o konuşurken bende eşimi aradım doktor beni aldı içeri sen direk odaya gir dedim tamam çıkıyorum zaten dedi. doktor kiloma falan baktı hala yok ortada ultrasonda bakalım dedi cüzdanımı koltuğa koydum tlf içinde bekliyorum gelsin hala ortada yok eee başka hastada var bekleyen. doktor bana baktı çıktım ilerde kolidorda geziyor o kadar milletin içinde yüksek sesle konuşuyor işten izin alıp geliyorum bende görmek istedim o zaman ben niye geldim minibüse bin gel saydırdı baya. bende tlf açtım odadayım gir diyorum yine hatalı ben oldum.kim haklı burda kızlar? yine dargın konuşmadan eve geldim(
kızlar 13.40 da randevüm vardı. saat 13.25 falan hastanenin önüne geldik eşime dedim sen arabayı park edene kadar ben giriş işlemini yaptırayım. neyse sıramı beklemeye başladım daha 15 dk olmasına rağmen 13.30 da doktor beni içeri çağırdı girdim. telfnu çaldı o konuşurken bende eşimi aradım doktor beni aldı içeri sen direk odaya gir dedim tamam çıkıyorum zaten dedi. doktor kiloma falan baktı hala yok ortada ultrasonda bakalım dedi cüzdanımı koltuğa koydum tlf içinde bekliyorum gelsin hala ortada yok eee başka hastada var bekleyen. doktor bana baktı çıktım ilerde kolidorda geziyor o kadar milletin içinde yüksek sesle konuşuyor işten izin alıp geliyorum bende görmek istedim o zaman ben niye geldim minibüse bin gel saydırdı baya. bende tlf açtım odadayım gir diyorum yine hatalı ben oldum.kim haklı burda kızlar? yine dargın konuşmadan eve geldim(
kuzuna maşallah plesantana da çok sevindim canım..
canım nst ye alma dr kendi insiyatifinde. şu haftadan sonra yada bu haftadan sonra nst de bakılır gibi bir zorunluluk yok.
canım sen arayıp direk odaya gir demişsin.. kendini suçlu hissetme.. o muhtemelen odaya giremedi direk sana bahane buldu. suçluyu boşver şimdi erkek milleti hep aynı, sen bebeğini görmenin ve iyi haberler almanın tadını çıkart..