2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende çok hızlı kilo alıyordum doktor dediki bebeğin iri bebek olucak istersen senide diyetisyene yönlendirelim. sonra ben ekmeği azalttım epey, bisküvi kırıntı tarzı şeyleri azalttım. işim masa başı ve çalışırken sürekli çayın yanında birşeyler yiyodum birde azıcık açlık hissettiğimde sürekli bebeğim aç zannedip bişeyler yemeye dikkat ediyordum ama yok öyle bişey aslında. doktor beni uyarınca ana öğünler ve ara öğünlerdede sadece meyve veya dondurma yani hafif şeyler yemeye başladım kilo alımım durdu önceden açlık hissedince sandviç falan yapıyodum artık yapmıyorum

canım benim bebekte zayıf özelliklede forumda takip ettiklerime göre baya zayıf geliyo bana şimdi bende kepek ekmeğe döndüm acıkınca domates salatalık yiyecem ödemlerde bende kilo artışı yapmış olabilirmiş sağlık ocağındaki doktor öyle söyledi 5 kilo alınca baya bir tahlil yapıldı bana temiz çıktı hepsi.şimdi ödem atmak için bol su tüketiyorum bakalım artık

Arkadaşlar ben kan ilacımı hiç düzenli almıyorum,bazen 3gündr bir bazen haftada bir. İyi yapmıyorum galiba??

ilacın içinde hamilelerde güveliği kesin değil yazıyor. antibiyotik sanırm , bunu yazanda kadın doğumcu ikinci bi dr başlamak istedim. kendi dr özelde hafataya gidicem ona da . sirkeli suya da yeni başladım :44:
kendi doktoruna sorma sansin yokmu.enfeksiyonun ne derecede yani cok mu akintin agrin sizin.eczacinda bu konuda bilgi verebilri

Arkadaşlar ben kan ilacımı hiç düzenli almıyorum,bazen 3gündr bir bazen haftada bir. İyi yapmıyorum galiba??
Kesinlikle ihmal etme ben de oyle yapiyordum 1 hafta tansiyonum yerlerde dolandim.

durudu merak etme.bizim 10 gün önce vardı kontrolümüz 43 cm boy. 1900 kg.di.ben günde 3 ana öğün 4 ara öğün besleniyorum.bebeğine yarıcak şeyler ye canım.bol su iç ve soluna yatmaya çalış.

canım eminim sen 3 ana 4 ara öğün yerken az az yiyosundur ben beceremem onu sanki:KK17:sonra iyice fil gibi olurum da:KK9:ama suyum azalmış zaten çok su tüketiyorum şuan dikkat edeceğiz artık kuzucuklarımız için.soluma yatmak istiyorum ama tepik yiyorum korkuyorum rahatsız oluyo diye düz yatıyom bende

bence düzenli iç ilaçlarını. benim eşim her akşam ilaçlarıma bile bakıyor içip içmediğime :))))))))))
bir tane multivitamin hapı
bir tane kan hapı
bir tanede magnezyum içiyorum

kendi doktoruna sorma sansin yokmu.enfeksiyonun ne derecede yani cok mu akintin agrin sizin.eczacinda bu konuda bilgi verebilri

ağrım sızım yoka ama sürekli akıntım var kaşıntı yapıyo. yarın arıycam kendi dr mu o sürekli monurol toz veriyo 1 tane. ay bitmeden yine başlıyo. lökosit 500 çıkıyo işte canım idrarda :KK43:

slm kızlar,
Aranızda idrar yolları enfeksiyonu geçirip ilaç kullananız varmı. daha önce monurol kullandım geçmedi, devlt hast. dr da azosillin diye bi ilaç verdi aranızda kullanan varmı? bu ilacı kullanmakta kararsızım .
enfeksiyonu nasıl geçirebilirim :KK50:

canım enfeksiyonun ilerlediyse mutlaka kullanmalısın benim bir tanıdık enfeksiyonu ilerlemiş ilacıda kullanmamış ama çok fazlaymış enfeksiyonu 29. haftada erken doğum riski yaşadı suyun erken gelmesine sebep oluyomuş doktoru çok kızmıştı kullanmamasına dikkat et kullansan iyi olur

canim ben hic icmiyorum kan ilaci degertlerim normal oldugu icin doktor bana hic ic demedi ama soracagim bidahakine:KK16:

Canım bence içsen iyi olur ben 2 tane içtim hep düzenli doktoruma artık 1 e düşüreyimmi dediğimde ki değerlerim gayet iyi bunları kullan çünkü doğumda sana kan lazım olacak dedi bende hep içiyorum

canım enfeksiyonun ilerlediyse mutlaka kullanmalısın benim bir tanıdık enfeksiyonu ilerlemiş ilacıda kullanmamış ama çok fazlaymış enfeksiyonu 29. haftada erken doğum riski yaşadı suyun erken gelmesine sebep oluyomuş doktoru çok kızmıştı kullanmamasına dikkat et kullansan iyi olur

benim geçen ayda aynı çıktı sonucum doktorum monurol verdi 1 tane sadce. başlıyım bu akşam içmeye , bebekler söz konusu olunca herşeyde tedirgin oluyurum , yarın kendi doktorumu da arıycam

canim ben hic icmiyorum kan ilaci degertlerim normal oldugu icin doktor bana hic ic demedi ama soracagim bidahakine:KK16:
Kan ilaci dediginiz demir ilacimi benim kan degerlerim dusuk demir ilaci kullniyom benimde normaldi 2 ay once ona ragmen demir ilaci verdiydi ben de kullanmadim nasilsa degerler normal diye bu ay 10 lara dusmus kan degerim gunde iki kez aliyom

ağrım sızım yoka ama sürekli akıntım var kaşıntı yapıyo. yarın arıycam kendi dr mu o sürekli monurol toz veriyo 1 tane. ay bitmeden yine başlıyo. lökosit 500 çıkıyo işte canım idrarda :KK43:
Kullandigin iccamasirini pamuklu kullanmak iyiymis derler senin doktorundami kendi numarasini vermiyor niye yarini beklyon her ay basliyor olmasini da sor doktoruna unutma

canım eminim sen 3 ana 4 ara öğün yerken az az yiyosundur ben beceremem onu sanki:KK17:sonra iyice fil gibi olurum da:KK9:ama suyum azalmış zaten çok su tüketiyorum şuan dikkat edeceğiz artık kuzucuklarımız için.soluma yatmak istiyorum ama tepik yiyorum korkuyorum rahatsız oluyo diye düz yatıyom bende

evet az yiyorum canım bu arada hergün 10adet fındık 10 adet badem 2 bütün cevizde tüketiyorum.doktorum bana sırt üstü yatma dedi özellikle söyledi.bende tekme yiyorum hemde gögüsüm altına :) onlar rahatsız olmuyorlar merka etme.

Kan ilaci dediginiz demir ilacimi benim kan degerlerim dusuk demir ilaci kullniyom benimde normaldi 2 ay once ona ragmen demir ilaci verdiydi ben de kullanmadim nasilsa degerler normal diye bu ay 10 lara dusmus kan degerim gunde iki kez aliyom

benimde değerlerim 10 larda günde 2 tane içtiğim halde yükselmedi.doktorum şimdi maltofer şuruba başlattı.

ayyy doğum hikayelri izlmek çok güzel yaa bizimde zamanımız gelsin artık kızımı koklamak öpmek sarılmak istiyorum kıpır kıpırız bugun maşallah:nazar::emir_bebek:

herkese selamlar:) cumadan beri yoktum ne kadar çok sayfa birikmiş:) inşallah okuyup hepsini gündemi yakalayacağım:) herkese huzurlu bir akşam diliyorum.

benimde değerlerim 10 larda günde 2 tane içtiğim halde yükselmedi.doktorum şimdi maltofer şuruba başlattı.

Ne zamandir iciyon ilacini ben 2 hafta oldu baslayali 3 hafta sonra kontrolumuz var o zaman baktircam pekmez ye siyah kus uzumu ye onlarda kan yapar ihmal etmemek lazim ilaclari ben ihmal ettim almadim boyumun olcusunu aldim

X