2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bende katılıyorum face oyına. Ya kızlar siae birşey soracağım ben şuan 33 haftanın içindeyim ama burdaki takvimde 34 yazıyor neden ki???

33+0 - 33+6

günleri arasındaysan eğer 33 haftan bitmiştir
34. haftanın içinde oluyorsun

Son düzenleme:
ela naz olabilirmiş aslında eşime söylemem lazım bunu ayy kızlar bide bizim şöyle bi şansımız var eşim bilgisayarcı olduğu için nufus müdürlüklerinin bilgisayarlarını falan hep o tamir ettiği için içli dışlı oldular ordakilerle eşim pc başına oturup kızmın nüfus cüzdanını kendi yazıcak :KK70::KK36::KK36::KK16::KK16::KK16:

ayy ne guzel canım ya kızının cuzdanını kendısı yazacak

ela naz olabilirmiş aslında eşime söylemem lazım bunu ayy kızlar bide bizim şöyle bi şansımız var eşim bilgisayarcı olduğu için nufus müdürlüklerinin bilgisayarlarını falan hep o tamir ettiği için içli dışlı oldular ordakilerle eşim pc başına oturup kızmın nüfus cüzdanını kendi yazıcak :KK70::KK36::KK36::KK16::KK16::KK16:

:) güzel bir anı olucak desene

yokyok face kactı kızlar ondan sessiz :KK1:

bebeğimin kıyafetleri cok yok 3 tane hastahane cıkışı ufak tefek kıyafetleri var onları makinaya atıp deterjansız yıkasam ütülesem kücük bi canta hazırlasam mı acaba diye düşünüyorum alpinn bize oldukca gaz verdi :KK16:

ben buğün sağlık ocağından gelirken dalanın sabun tozunu aldım.oğluşumun beyazlarının etiketlerini kestim makinada yıkanıyor şuan başlıcam artık hastane çantasını hazırlamaya.alpinin haberinden sonra telaş sardı :)

canım panik atak durumunu daha önce tedavi gördüğün psikatristle görüşmen gerek,bendede vajinusmus vardı ve heycanlanınca tansiyonum fırlıyo atak geçiriyrdm,şimdi bana kesinlikle sezeryan olacak dedi,ve rapor verdi...bence sende biran önce gidip fikir almalısın,sonuçda senin ve bebeğinin sağlığı söz konusu..

canım morelini bozmak istemem ama mutlaka doktorunla konuşmalısın bir arkadaşımda da panik atak vardı o nedenle sezeryanla aldılar bebişini.

Kizlaar esim tutturdu dogum hediyesi alicam ne istersin diye ben bisey istemiyorum aklima bisey gelmiyor.evlilik yildonumumuz yakindi ucumuzun basharflerinden kolye yaptirmisti cok begenmistim o yeter diyorum illa alacak sizler ne istiyorsunuz fikir verin biraz...Ki

Kizlaar esim tutturdu dogum hediyesi alicam ne istersin diye ben bisey istemiyorum aklima bisey gelmiyor.evlilik yildonumumuz yakindi ucumuzun basharflerinden kolye yaptirmisti cok begenmistim o yeter diyorum illa alacak sizler ne istiyorsunuz fikir verin biraz...Ki

tatlım senin kızın mı oğlun mu olcaktı

ne güzel valla benimki hiç anlamaz öyle şeylerden.Bırak alsın...

ilkinde kolye almıştı

bunda ne alacak bilmiyorum, bileğe bi takı alır sanki

tatlım senin kızın mı oğlun mu olcaktı

ne güzel valla benimki hiç anlamaz öyle şeylerden.Bırak alsın...
Canim kizim olucak insallah.hediye alsin almasina da sonra beraber oduyoruz bebek baslibasina masraf zaten cok acildik ben de masrafa girmeyelim istiyorum e bi taraftan da hatira bisey kalsin istiyorum kafam karisik:-)

Canim kizim olucak insallah.hediye alsin almasina da sonra beraber oduyoruz bebek baslibasina masraf zaten cok acildik ben de masrafa girmeyelim istiyorum e bi taraftan da hatira bisey kalsin istiyorum kafam karisik:-)

sende bütçene göre hediye aldırırsın
bence böyle bir isteğide varsa aldır
dediğin gibi hatıra kalır

dün eşim banada sordu bende senin gibi düşündüm bir sürü borcharc var zaten ekstra bi masraf olmasın dedim ama alırsa güzel şık bir küpe bileklik olabiliir ilerde nasip olurda o günleri görebilirsek bende kızıma doğum hediyesi olarak takarım die düşündüm

Hayır canımz 06-09-2013 yanlış değil.

Bu korkuları yaşamayan hamile varmıdır acaba?

Kızlar kayinvalidemde kalıyorum biraz rahatsızim kadincagiz elini yaktı bugün el sargı da şimdi onada Bakan lazım üstüne kuzen kaza yaptı Allahtan çok ciddi birsey yok dua edin bize Allah sonumuzu hayreyle. haaa bide bu arada bugün evlilik yıl dönümünüz 2 yıl bitti cok garip duygular içindeyim nice yıllara inşallah bebegimizle beraber (amin)
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu yıllara bebişinizle:emir_bebek::KK16:

Hakikaten su doğum hediyesi işini ne yapicaksiniz? Ben hala ne isteyecegime karar veremedim :KK43: sadece takı mi olmalı? Ben öyle altın kolye bilezik fln da takmiyorum hiç :))

Diğer ultrasonlarda hep normal çıkıyordu.
Bir aydan fazladır gitmiyordum ben doktora
Demek ki o ara gelişimi yavaşlamış :KK43:(
Doktor takibe alıcaz dedi
Ama beslenmeyle alakalı bir şey söylemedi.
Protein ağırlıklı beslen dedi arkadaşım.
Keyfim kaçtı :KK43:(
daha doğuma var annesi sen onu güzelce besler büyütürsün canım, sıkma canını zaten takvimine göre 1 hafta geri görünüyor.. valla sizde sürekli doğum tarihi değişiyor anlamadım, ben ilk gittiğimde adet tarihimle bebeğin gelişimine bakıp 9 eylül dediler bidaha da doğum tarihi konuşulmadı.. canını sıkma güzelce beslen. bi forumda okumuştum muz bebeğe güzel kilo aldırıyormuş onu yiyebilirsin... :KK39:

kızlar bebek şekerleri, magnetleri alan var mı?
ben magnetleri kendim yaptım bide çikolata aldım bi keseye koyup ikram edicem.. mevlüt yapmayacağım için hastanede dağıtmaya başlıyacağım canım... onlar biterse sadece çikolata ikram ederim ama yetecektir eminim çünkü burda çok kimsem yok...

Bizimde evlilik yıl dönumüzde aynı şey oldu bende sıkı sıkı tembihledim birşey alma diye ama doğum başka ileride kızıma hediye edebileceğim özl birşey olsun istiyorum.

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu yıllara bebişinizle:emir_bebek::KK16:

Çok teşekkürler canım.

kizlaaar bebegin beslenmesinde su coook onemli.surekli biseyler yiyoruz bebise yarasin diye ama yedigimiz bir cok seyden daha faydali.gunde en az 3 litre su icin nolur.bakin ben cok istahsizim sut yogurt yumurta asla yiyip icmem tatli yemem ki bebege hic faydasi yok.ama gunde 3-4 litre arasi su iciyorum gebeligimin basindan beri ve bebegimin gelisimi cook guzel hep onden gidiyor.cok hareketli.doktor iyi beslenen bebek bu kadar hareketli olur diyor.haberiniz olsun zorla da olsa ilac niyetine su icin....

ben işimi şansa bırakmadım eşimden doğum hedıyesını ıstedım bıle:KK53: altın bıleklıkler varya reklamları çıktı yenı. durumumuz parlak değil ama ondan kıs bundan kıs nereye kadar. doğum ozel bır an ınsan kaç kere yaşar kı. banane napsın yapsn alsın hedıyemı:KK53:

X