- 25 Aralık 2012
- 1.256
- 118
ben kızım olsaydı nisa irem isimlerini seviyordum çok güzel bence nisa. bizde daha isim veremed,k yavruma. eşim ne söylesem kabul etmiyor neden böyle anlamıyorumAğrılar başladı herkeste bende artık rahat yatamıyorum yan yattığımda yandan yandan tekme yiyorum hemen sırt üstü yatıyorum sıkışıyor diye...nasıl olacak bilmiyorum bel ağrısı başladı....akşama kadar oturmaktan sanırım...ahh şu bayram bir gelse gerçekten bayramım olacak...tabi bayram denilmez yine bu sefer kıyafetler yıkanacak eksiklerimiz var onlar alınacak ev temizlenecek...çalışan olunca sona kalıyoruz ne yapacam bilmiyorum Allahım yardımcımız olsun...
geçen akşam kayınvalideme gittim...iftara yakın oturuyorduk kaynım kaynanam birden bebeğe güzel bir isim bulalım kurandan olsun narin nasıl dedi...bende benim kızımın ismi var dedim...EYLÜL olacak...oda anlamı yokki dedi...olsun dedim...baştan beri eylül dedim ama eşim karışmadı sadece eşime yanına kısa bir isim koyabiliriz ama kuranı kerimde olsun dedim...araştırıyorum ama bulamadım...oda yanına değilde bir tane olsun dedi...eltimin kızının ismide tuana bak o ne güzel dedi...hiçbirşey demedim sonra...aşğaıya komşusuna indik..ordaki teyze ismi eylül olacak değilmi dedi...bende evet dedim...çok güzel dedi...bende eylül koyacaktım olmadı dedi..kızıda keşke koysandın dedi..çok güzel bir isim bende dedimki annem beğenmedi...komşusu ve kızıda dediki bence çok güzel...inş. bir daha açılmaz konu onun beğenmesi önemli değil....ilk kızımada nisa ismini düşünmüştüm nasip olmadı acana diyorum eylül nisa olsunmu sizce nasıl kızlar yoksa sade eylül mü olsun...