2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

alppin doğum yaptı canım. benimde doğum günü aynıydı 6 eylüldü ama onun bebişi erkenden geldi:))

canım ya ısı sımdılık zor arkadasımızın bebıs çok kucuk cunku allah yardımcısı olsun
benım kızda aynı babası sanırım o sıyah ekranda bıle bu kadar benzıyorsa dogduktan sonrakı halını dusunemıyorum

doktor bile farkedip söyledi dedin demek ki babaya benzeyecek aman sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil gerisi.

merhaba kızlaaar

Hayırlı. Sabahlar arkadaşlar umarım dertsiz tasasız bir gün olur.

Canım akşam bakayım dedim face grubuna kapalı grup diyor ve yeni üyelik kabul etmiyor neden ki?

eder canım benim sen istek yolla kabul edilir

sağol canım benim ayy aynı günmü gitcez gerçi ben 12 ağustosa kadar 12 kere giderim hiç doktora uyamıyoruz şu gaz konusu benim de kafama takılıyor aman bebiş gazlı doğmasın yaa yavrum annesine çekmesin, 17 yaşındayken hafif bir mide kanaması geçirmiştim o zamandan beri gastritim var benim bebişim de çekmesin yaa minicik olacak o

ayy güle güle kullanın canım prenseslere layık olmuş gönlünce tamamlarsın inşallah pembişlerde çok yakışır :)

maşallah bebişine ben de cuma gidecem günler geçmiyyooo

sende güzel haberlerle gel bakalım inşallah alppin doğurduğundan beri herkes bir telaş bir telaş zaman geçmiyor sanki :)

doktor bile farkedip söyledi dedin demek ki babaya benzeyecek aman sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil gerisi.

evet canım bı babaya bı bana baktı soyledı
rabbım saglık versınde gerısı hıc onemlı degıl
artık dogumlarımızda basladı rabbım bı sancıda kurtarır ıns

ben bugün rüya gördüm anlatayım size cuma kontrolüm varya doktora gitmişim ultrasonda bakıyor doktor elinde iğne varmış bebeğimin onunla oynuyor bak diyor bende iğnenin ne işi var elinde diyorum:))) sonra bak bak kafasını sol taraftan aşağı indiriyor dedi kalkma evet evet işte indi başı dedi ve beni eve yollamadı doğum olacakmış eşi aşağıda ya düzelmiş sanırım tam hatırlamıyorum sonra beni korku sarıyor hiç doğumu düşünüp kokmuyordum ama doktor yollamayınca eve yolun sonuna geldim dedim doğum anını görmedim ama bebeğim doğmuş ama kız doğurmuşum ama nasıl erkekti benim yavrum diyorum birden büyüyor falan hayır olsun inşaallah...

kızlar herkes temizlikten dert yanıyor artık temizliği falan bırakın yavrunuzdan değerli değil ya ben bu haftaya kadar yaptım ama bu haftadan itibaren halıları topluyorum yıkamaya vericem gelincede sermicem bayramdan sonra doğuma yakın annnemle eşim temizliği yapcak ondan sonra sercem halıllar olmayıncada şöyle bir aldırı veririm yallah artık zorlamayalım kendimizi

olur canım bende krem aldım oda takımını perdesini pembe tül aldık altında çiçekli fon perde var diğer şeyler cibinlik falan da beyaz güzel duruyor hatta ben mor pembe ve beyaz rengi kullandım

Son düzenleme:

canım tek olduğumuz için zor annem geldiğinde de kaldırmıyor beni onun yorulmasınıda istemiyorum ev böyle oluncada ben rahat edemediğimden bir an önce bitirmek istiyorum. bayramdan sonra sersem ya doğum önce olursa o düşüncede var. doğru diyosun zorlamamk lazım

Kızlar merhaba umarım herkes iyidir... aramızda doğum yapan arkadaş varmış hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı buyutsun bebişi :)) bende dun dr a gittim oğlum maşallah bayağı buyumuş dr eylül demiştik doğumuna ama ağustos olacak hatta sen 15 ağustosdan sonra bekle artık dedi oğluşum 36 haftalık çıkıyor ultrasonda başı aşağıda artık doğumu bekliyoruz kocaman abi olmuş bnm oğlum drumuz gelişimi çok iyi dedi umarım dogumdada böyle olur alllah hepımızn yardımcısı olsun arkadaşlar

olur canım bende krem aldım oda takımını perdesini pembe tül aldık altında çiçekli fon perde var diğer şeyler cibinlik falan da beyaz güzel duruyor hatta ben mor pembe ve beyaz rengi kullandım

benim kızımın odası da beyaz duvarları pembe boyadık..cibinliği de beyaz..ama perdesi nasıl olsun karar veremedim..seninkinin fotosu var mı canım..bi fikir olsun bana ya..çok kararsızım..

slm kızlar
buralar sessiz kalmış böyle niyekine
bu aralar çok ayakta kalınca ayak tarak kemiklerimin altı şişiyor ve karıncalanıyor, sanki tabanlıkla yürüyormuşum gibi
sizdede var mı böyle bişey...:44:

Bizim uykumuz kaçtı babamız geldi doğru yatağa girdi uykusuz yorulmuş kimse yokmuuuuu iyice ıssız oldu buralar anlaşılan yahu benim face hesabımda yok zorla aldıracaksınız bana face hesabı:44::44::44:

Bizim uykumuz kaçtı babamız geldi doğru yatağa girdi uykusuz yorulmuş kimse yokmuuuuu iyice ıssız oldu buralar anlaşılan yahu benim face hesabımda yok zorla aldıracaksınız bana face hesabı:44::44::44:

Ben inaniyommm 1 haftaya kalmaz eski haline gelir topikk face guzel ama buradki gibi konu takibi koaly degil

Ben inaniyommm 1 haftaya kalmaz eski haline gelir topikk face guzel ama buradki gibi konu takibi koaly degil

Valla şaka maka direk satış yaptılar böyle şey olur mu yahu ben face kullanmıyorum Ağustos annelerine girdim bir slm verdim vallahi yıkılıyor topik sohbet tavan yapmış:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…