2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

walla kızla bana da tansiyon gibi geldi..tuzlu hiç sevmem..heralde düşüyor tansiyonum..dikkat etmemiz gerekkk..az kaldıı :)

ben de hastane çantamı hazırlamadım daha,haftaya hazırlicam kısmetse..

hastane için 2 takım al bence cnm..normal olursa gecelik,sezeryan olursa alt-üst takım iyi diyorlar..ben de ikisinden de birer tane sabahlıklı alıcam kısmetse :nazar:

Merhaba güzel hamisler bugün bizim de kontrolümuz var bebeğimin hic renkli fotosu yok hep sakladi yüzünü siyah beyazda yüzünü açıyor ama renklide arkasını dönüyor dua edin bana bugün göstersin yüzünü bize 34.haftaya girdim foto alma ihtimalimiz azalıyor iyice üzülüyorum ya

canım bol şans inş gösterir yüzünü.. bizde göremedim şimdiye kadar. benim hem kendi göstermiyor hemde eşi aşağıda olduğu için kordonlardan görünmüyor.. önce sana kısmet olsun renklide yüzünü görmek sonra bana inş.

nasılsınız
bızde cumartesı esımle dra gıttık kontrolumuz vardı bebısın kafası bıraz fazla asagıdaymıs dıkkatlı olmam gerekıyormus
ama çok sukur kı suan ıcın kızımızın gelişimi haftasıyla uyumlu 1900 gr olmus
veeee dr yuzunu gosterdı o sıyah ekranda bıle çok tatlıydı sankı nefesım kesıldı onu gorunce
tam ben dıyecektım kı drum kızım bu aynı babasına benzıyor hıc sana benzememıs dedı
evet kızlar kızım babasına benzıyor benzesın cunku ben esımı çok sevıyorum sabırsızlıkla kzıımı kucagıma almayı beklıyorum...rabbım saglıklı bı sekılde kucagımıza almayı nasıp etsın ıns

maşallah kuzuna:nazar::nazar:

bende özledim cimcimemi daha bir haftamız var randevumuza..

asis gecelik pijama konusunda herkesin farklı bir görüşü var.. genellikle normal olursa doğum öncesi gecelik diyorlar açılmaya bakıldığı için, sonrası tercih meselesi. sezeryanda da gecelik diyende var pijama diyende.. 2 gecelik 2 pijama alacağım yanıma, tatile gider gibi olacak ama napayım tecrübesizlik böyle birşey..

deterjan konusunda gelince bencede çok kokulu şeyler kullanmayın, yazık yavrucuğa..

Bende hazırlamayı düşünüyorum. Geçen hafta burda bir liste paylaştılar ama bana çok aabartılı geldi. her şeyden 3 er adet yazıyordu nerdeyse. 3 adet battaniye bile vardı.
Bence en lazım olanları koymak gerekir.

Benimde sormak istediğim. Hastanede doğum sonrası altlı üstlü pijama takımı mı giymeliyiz, yoksa gecelik mi giymeliyiz. Sizce hangisi olmalı ????

kızlar çantayı ben hazırladım listedeki herşeyi koydum küçük çekçekli valiz hala boş:KK1:yani liste halinde abartılı gibi gelebilir ama toplanınca fazla yer kaplamadı bu arada asıl battaniye lazım oluyormuş tecrübelli anneler öle diyo benim ablam doğum yaptı 3 tane battaniye kullandık ona ragmen batırdı yaramaz yani sezeryan olursa 2 gün kalıncak koyduklarımızı kullanmasak bile geri getiririz lazım olduğunda evden getirtmekten iyidir ben öle düşünüyorum:KK49:

selam kızlar nasılsınız?
günler geçtikçe sıkıntılarda herkesin artıyo. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun rahatsız hasta olanlara da acil şifalar versin inşallah...
Allpının doğumu hepimizi heyecanlandırdı ve telaşa soktu. darısı hayırlısı ile başımıza , inşallah bizde sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi.
doğum haberini aldığım gün strese girdim gece rüyamda suyumun geldiğini karnımın büzülüp küçüldüğünü gördüm. eşim araba ayaralayacak hastaneye gideceğiz göya ama bi türlü hastaneye gidemedik sabaha kadar aynı şeyi gördüm :44::KK52: doğum düşüncesi kafayı sıyırtacak yakında. daha çantamız hazır değil onun stresi var.
dün akşamda kalabalık iftar davetim vardı ve sonrasında pert oldum . ellerim ayaklarım davul gibi , ellerim uyuşukluğundan tuşlara basamıyorum :18: erken doğumdan da korkuyorum. magnezyumda bana hiç fayda etmiyomuş gibi geliyo kilo aldı başını gitti 20 ye dayandı :KK53: yinede halime hamdolsun diyorum.
Kızlar face grubuna az önce bende katıldım. inşallah doğru gruptur :KK9:

Eki Görüntüle 762697 Eki Görüntüle 762698

buda benım kızıma aldıgım dolap ve beşik
krem rengi mobılya aldım perdesı yatagın nevresımı felan beyazlı pembelı olacak
sızde krem ile beyaz uyumlu olur mu arkadaşlar?
mobılyanın orjınalında yesıl nevresm yesıl perdeler kullanılmıs oda cok hostu ama pembişler olsun ıstedgm ıcın nevreısmı perdeyı pembe secıcez
çok güzel canım güle güle kullanın , kremle pembe beyaz çok uyumlu olur :nazar:

slm kızlarr...facedeki gruba ben de istek yolladımm :)

bu arada sizle paylaşmak istediğim bi kaç şey var :KK43:
benim akşamdan beri midemin üst kısmı,iki göğsümün arasına birşey batırıyorlar sanki..
akşam iftara gittik,zor yemek yedim ordaa..eve geldik falan,bi kötü oldum,böyle sıcak sular döküldü üzerime sanki,kalbim yerinden çıkıcak gibi attı falan..hemen balkonda hava aldım falan,biraz dinlendim geçti çok şükür..bu esanada da kızım çok hareketliydii,içimm kopuyodu resmen yani..ayy bi korktum kızlar yaa..eşim zaten benden daha çok korktuu..
uyku olarak hiç problem yaşamayan been,bu sabah yine kızımın tekmeleriyle 7de uyandım,oraya dön buraya dön,,uyuyamadım..o kadar hareketli ki,karnıma çok batıyor...ayy,bundan sonra böyle olmaz inşallah..gözüm korktu wallaaa :KK43:
ama akşamki kalp çarpıntısı gibi bişiydi yani,,böyle şeyler yaşayan var mıı :KK43:

gemiş olsun canım dün akşam ben de aynısını yaşadım kalbim bi garip atıyodu yastığımı yükselttim o şekilde sola uzandım sonra geçti ama bi iki dakka bile yerinden çıkcakmış gibi olması korkuttu

kızlar nasılsınız evimi bırakıp kaçasım var:))

benimde kaçasım var. :))))))))
hafta sonu eşimle bol bol gezdik temizlik yapamadık.
dünde hafta sonu yorgunluğu dinlendim. 2 kere çamaşır astım banyo duş, yemek yaptım derken temizlik kaldı.
bugünde bebeğimin odası boyandı. boyacı sağolsun tertemiz boyadı ben yine odanın ve koridoru banyoyu 2 kere vileda ile sildim.
yinede silinmesi gerekiyor

yine yemek yapmam lazım ama şuan uzanıp yatasım var :)))))))))))))))

selam kızlar nasılsınız?
günler geçtikçe sıkıntılarda herkesin artıyo. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun rahatsız hasta olanlara da acil şifalar versin inşallah...
Allpının doğumu hepimizi heyecanlandırdı ve telaşa soktu. darısı hayırlısı ile başımıza , inşallah bizde sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi.
doğum haberini aldığım gün strese girdim gece rüyamda suyumun geldiğini karnımın büzülüp küçüldüğünü gördüm. eşim araba ayaralayacak hastaneye gideceğiz göya ama bi türlü hastaneye gidemedik sabaha kadar aynı şeyi gördüm :44::KK52: doğum düşüncesi kafayı sıyırtacak yakında. daha çantamız hazır değil onun stresi var.
dün akşamda kalabalık iftar davetim vardı ve sonrasında pert oldum . ellerim ayaklarım davul gibi , ellerim uyuşukluğundan tuşlara basamıyorum :18: erken doğumdan da korkuyorum. magnezyumda bana hiç fayda etmiyomuş gibi geliyo kilo aldı başını gitti 20 ye dayandı :KK53: yinede halime hamdolsun diyorum.
Kızlar face grubuna az önce bende katıldım. inşallah doğru gruptur :KK9:

çok güzel canım güle güle kullanın , kremle pembe beyaz çok uyumlu olur :nazar:

canım aramızdan bı arkadas doğum mu yaptı
kaç haftalıktı ayyy bende heyecanlandım sımdı

yine mi temizlik cenzey:KK1:

sinirden ağlıycam artık yemek yaptım yeni bitti şimdi yiyorum sonra bi ağırlık çöküyor üstüme. evimi taşınacakmışım gibi eşim akşam gelip yardım ederse dişimi sıkıp bitirmek istiyorum. bir sürü ütülenecek çıktı hala yıkayacağım çamaşır var. bide dün ayağım halıya takıldı halının üstüne düştüm ama ellerimle hemen yeri tutup destek aldım. başımı alıp gidesim var.

Ben kendi hastane çantamı hazırladım. Bir tek hasta beziyle ped almadım daha onları da koyup bitiricem.
Bebeğimin çantasına konacakları hazırlayıp bu şeffaf battaniye poşetleri var ya yataşın onun içine koydum. Kendi çantama bu şekilde mi koysam yoksa ayrı çanta mı yapsam bilemedim. İki battaniye koydum ama bir tane daha ekleyeceğim galiba,bir de alt açma almadım daha onu da koyunca tam olacak.

Bende hazırlamayı düşünüyorum. Geçen hafta burda bir liste paylaştılar ama bana çok aabartılı geldi. her şeyden 3 er adet yazıyordu nerdeyse. 3 adet battaniye bile vardı.
Bence en lazım olanları koymak gerekir.

Benimde sormak istediğim. Hastanede doğum sonrası altlı üstlü pijama takımı mı giymeliyiz, yoksa gecelik mi giymeliyiz. Sizce hangisi olmalı ????
ben tek gecelik, gecelik ve sabahlık takım ve pijama takımı ve sabahlık aldım hepsini çantaya koyacağım. ne olur ne olmaz dursun kullanmadığım kalsın içinde bi zararı olmaz nasılsa. bebeğime koyacaklara gelince fazla bişey koymayacağım ben hastane çıkışı için battaniyesi var içinde bide örgü battaniye alırım yanıma yeter sanırım

sinirden ağlıycam artık yemek yaptım yeni bitti şimdi yiyorum sonra bi ağırlık çöküyor üstüme. evimi taşınacakmışım gibi eşim akşam gelip yardım ederse dişimi sıkıp bitirmek istiyorum. bir sürü ütülenecek çıktı hala yıkayacağım çamaşır var. bide dün ayağım halıya takıldı halının üstüne düştüm ama ellerimle hemen yeri tutup destek aldım. başımı alıp gidesim var.

nasıl düştün bişe oldu mu aman dikkat et boşver ben sana kolidorun resmini yollimde moralin yerine gelsin eşim çekmece düzenledi sağolsun çöplerinin poşetleri kartonlar atılacak bekliyo valla üşengeçlik acaip derecede ben gidip atmam kendi atsın ve akşama yemek yapmam lazım yapmaktan çok her akşam ne yapcağımı düşünmek daha fazla yoruyo dün evi 3 saatte süpürdüm kafama silah dayaslar ancak bu kadar zorla yapılırdı ben de kaçmak istiyorum bi otele mümkünse yemeğimi suyumu versinler ben hep yatim:KK1:

nasılsınız
bızde cumartesı esımle dra gıttık kontrolumuz vardı bebısın kafası bıraz fazla asagıdaymıs dıkkatlı olmam gerekıyormus
ama çok sukur kı suan ıcın kızımızın gelişimi haftasıyla uyumlu 1900 gr olmus
veeee dr yuzunu gosterdı o sıyah ekranda bıle çok tatlıydı sankı nefesım kesıldı onu gorunce
tam ben dıyecektım kı drum kızım bu aynı babasına benzıyor hıc sana benzememıs dedı
evet kızlar kızım babasına benzıyor benzesın cunku ben esımı çok sevıyorum sabırsızlıkla kzıımı kucagıma almayı beklıyorum...rabbım saglıklı bı sekılde kucagımıza almayı nasıp etsın ıns

kafası aşağı dönmüş demek, kilosuda iyiymiş çok şükür:) kızlar genelde babaya benzerler. benim kızkardeşimin kızı var insan bu kadar mı babaya benzer kardeşime hiç bir yeri benzemiyor. hareketi, duruşu, gülüşü her şeyi benziyor. bende cuma günü doktora gidicem .

nasıl düştün bişe oldu mu aman dikkat et boşver ben sana kolidorun resmini yollimde moralin yerine gelsin eşim çekmece düzenledi sağolsun çöplerinin poşetleri kartonlar atılacak bekliyo valla üşengeçlik acaip derecede ben gidip atmam kendi atsın ve akşama yemek yapmam lazım yapmaktan çok her akşam ne yapcağımı düşünmek daha fazla yoruyo dün evi 3 saatte süpürdüm kafama silah dayaslar ancak bu kadar zorla yapılırdı ben de kaçmak istiyorum bi otele mümkünse yemeğimi suyumu versinler ben hep yatim:KK1:

canım dıkkat et ya allah korumus
bende temızlıge baslıcam halılar fılan bakalım nasıl ustesınden gelıcem bu toparlak halımle:KK1::KK1::KK1:

baktım saat 9 oldu ben hala bişey yapamadım eşimde gelecek en iyisi yerleri viledayla sileyim dedim tabi ağrımdan dolayı yavaş yavaş siliyorum. tam yerde halı vardı yıkandı geldi poşetini açmadım arka arkaya gelince ona takıldım hemen ellerimdeyeri tutmaya çalıştım halının üstüne oturdum:)))) hemen peşine oğlumdan bir tekme yedim sonra içim tuhaf oldu karnımı sevdim burdamısın yavrum falan dedim kötü oldum tekme atmaya başlayınca rahatladım.

evet öyle alazade Allah'a şikayet değil ama ne oluyor bana diye kendimede kızıyorum ama can taşıyoruz hepimiz aynıyız. dediğin gbi ne yemek yapayım diye düşünmekte sıkıyor ya yemek yapıcan ya temizlik hepsini yapınca mahvoluruz zaten. dayak yemiş gibi oturuyorum sonrada. dün üstelik beşiğin ve dolabın yerinide değiştirdim. dahada iş yapamadım doğal olarak.

X