Aynen bende katılıyorum face oyına. Ya kızlar siae birşey soracağım ben şuan 33 haftanın içindeyim ama burdaki takvimde 34 yazıyor neden ki???
Valla şaka maka direk satış yaptılar böyle şey olur mu yahu ben face kullanmıyorum Ağustos annelerine girdim bir slm verdim vallahi yıkılıyor topik sohbet tavan yapmış:44:
Agustos annelerinde sohbetin tavan yapmasi cok normal temmuz ayi bitmekk uzere bekklenen dogum tarihleri ise eli kulaginda gun sayiyorlar
Bizim uykumuz kaçtı babamız geldi doğru yatağa girdi uykusuz yorulmuş kimse yokmuuuuu iyice ıssız oldu buralar anlaşılan yahu benim face hesabımda yok zorla aldıracaksınız bana face hesabı:44::44::44:
Bizimde elimiz kulağımızda hatta onlardan önce doğurmaya başladık
ayy canım sen yalnız mı kaldın bakayım :))
ben bugün akşama doğru ev işine giriştim evi süpürdüm sildim tozları aldım derken bebişin odasını baştan aşağı bi daha temizliyim dedim o beni çoook oyaladı, sonra da kociş gelmeden börek istedi onu yaptım ama bitmedi elektrik süpürgesiyle şarjlı süpürgenin filtrelerinin temizliğini yapmam lazımdı onlarıda yıkadım geldim
gece gece iş aşkı geldi ama öğlen çok sıcak oluyor yapamıyorum
balkonu yıkayıp kaçıyorum birtek okadar ama yarın mutafağa girip buzdolabını temizlemem lazım onu da halledersem derin işim kalmayacak
annem de kayınvalidem de oruç tutuyorlar haliyle kıyamıyorum gelin diyemiyorum tam da ağırlaştım artık yarım saatlik işi 2 saatte yapıyorum, sanki ben ben değilim 80 yaşında biri gelmiş oturmuş içime
anaaam ne yazıyor 39 gün diyor :))
geçenler de normal doğum korkusu sarmıştı ondan kurtuldum şimdide suni sancı korkusu sardı
açılma olmadan giderim de hemen sancıyı dayarlar diye korkuyorum
anaaaam ben ne zaman korkmaya başladım
korktuğumu dillendirir olmuşum kendime inanamıyorumm
Egelgeç en son evi cumartesi süpürmüştüm hatırlarsan bugün tekrardan koca evi süpürdüm sildim bende ,ev yine toz içinde yarın anneme gidicem doktor kontrolüm var gitmişkende kalırım bir kaç gün, ev işi yapmadan olmuyor aynen bende senin gibiyim sabahları yataktan zor kalkıyorum yine de şükür buna neyse az zamanımız kaldı...
O korku bende hep var kafamda ne kurgular yapıyorum bir bilsem eşime de anlatıyorum adama fenalık geldi dün akşam sen bir doğursan:44: ben rahatlıycam diyor sezeryan olursam ayılmamaktan korkuyorum normal olursa kalbim sıkışır diye korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum canım yaa
canım camlar balkonlar sabahlara kadar açık bi lokma essin diye dua ediyorum e haliyle pisleniyor her yer..
pazar günü kocacım ben uyurken süpürmüş silmiş ama sanki haftalar olmuş gibi temizlenmeyeli
camları kapıları kapatta annen de rahat et bari canım bi kaç gün bende evde çok sıkılıyorum anneme gitmek istiyorum ama kocişi bırakamıyorum, oda gelse orda rahat edemez diye hiç lafını bile geçirmiyorum ama annem de oruç diye gelemiyor özlüyorumda..
az önce temmuz annelerinden biri daha doğurmuş onu okudum da kız maşallah ilk doğumda 5 cm açıklıkla gitmiş hastahaneye sancısı olmadan darısı başımıza artık :)
bende de panik atak baş gösterdi bir ara tedavi görmüştüm panik atak geçiriyordum sürekli ama hamileliğimde ilk kez gündeme geldi doğumda ıkınmazsam bayılırsam diye aklıma geliyorda Allah korusun hemen sezeryana alırlar sonuçta diyorum içimi rahatlatmaya çalışıyorum
Annenle senin evin uzak mı canım uzak değilse git bir kaç gün sende kal değişiklik olur ...
Doğum tarihini bir hafta fazla girmişsindir canım profilden girip düzeltebilirsin...
O korku bende hep var kafamda ne kurgular yapıyorum bir bilsem eşime de anlatıyorum adama fenalık geldi dün akşam sen bir doğursan:44: ben rahatlıycam diyor sezeryan olursam ayılmamaktan korkuyorum normal olursa kalbim sıkışır diye korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum canım yaa
Hayır canımz 06-09-2013 yanlış değil.
Bu korkuları yaşamayan hamile varmıdır acaba?
Kızlar kayinvalidemde kalıyorum biraz rahatsızim kadincagiz elini yaktı bugün el sargı da şimdi onada Bakan lazım üstüne kuzen kaza yaptı Allahtan çok ciddi birsey yok dua edin bize Allah sonumuzu hayreyle. haaa bide bu arada bugün evlilik yıl dönümünüz 2 yıl bitti cok garip duygular içindeyim nice yıllara inşallah bebegimizle beraber (amin)
Hayır canımz 06-09-2013 yanlış değil.
Bu korkuları yaşamayan hamile varmıdır acaba?
Kızlar kayinvalidemde kalıyorum biraz rahatsızim kadincagiz elini yaktı bugün el sargı da şimdi onada Bakan lazım üstüne kuzen kaza yaptı Allahtan çok ciddi birsey yok dua edin bize Allah sonumuzu hayreyle. haaa bide bu arada bugün evlilik yıl dönümünüz 2 yıl bitti cok garip duygular içindeyim nice yıllara inşallah bebegimizle beraber (amin)
Aynen bende katılıyorum face oyına. Ya kızlar siae birşey soracağım ben şuan 33 haftanın içindeyim ama burdaki takvimde 34 yazıyor neden ki???
canım camlar balkonlar sabahlara kadar açık bi lokma essin diye dua ediyorum e haliyle pisleniyor her yer..
pazar günü kocacım ben uyurken süpürmüş silmiş ama sanki haftalar olmuş gibi temizlenmeyeli
camları kapıları kapatta annen de rahat et bari canım bi kaç gün bende evde çok sıkılıyorum anneme gitmek istiyorum ama kocişi bırakamıyorum, oda gelse orda rahat edemez diye hiç lafını bile geçirmiyorum ama annem de oruç diye gelemiyor özlüyorumda..
az önce temmuz annelerinden biri daha doğurmuş onu okudum da kız maşallah ilk doğumda 5 cm açıklıkla gitmiş hastahaneye sancısı olmadan darısı başımıza artık :)
bende de panik atak baş gösterdi bir ara tedavi görmüştüm panik atak geçiriyordum sürekli ama hamileliğimde ilk kez gündeme geldi doğumda ıkınmazsam bayılırsam diye aklıma geliyorda Allah korusun hemen sezeryana alırlar sonuçta diyorum içimi rahatlatmaya çalışıyorum
benim kızımın odası da beyaz duvarları pembe boyadık..cibinliği de beyaz..ama perdesi nasıl olsun karar veremedim..seninkinin fotosu var mı canım..bi fikir olsun bana ya..çok kararsızım..