- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 40
Eki Görüntüle 762707 Eki Görüntüle 762708 Eki Görüntüle 762707 Eki Görüntüle 762708
deterjan ve yumuşatıcının resmi bildiğiniz dalin şampuan bebek pudrasının aynısı kokuyor ve misler gibi kalıcı tavsiye ediyorum kızlar bunu aldım yıkadım bebişin eşylarını 10 gün geçmesine rağmen hala kokuyor
kızlar kontrolümüze gittik geldik biz bu akşam
satıma göre 34+1im ultrasona göre 35+2yim
oğluşumun kilosuna 2600 dedi doktorumuz boyumuzda 48 cmmiş
geçen gittiğimiz de nöbetçi olan doktorda bebeğimi 2600 diye ölçmüştü bir hafta kadar önce hemde, ultrasonda 37 haftalık gözüküyor demişti, bende iri bebek olur sezeryana zorunlu kalırım diye korkuyordum neyse ki ihtimaller azaldı..
kendi doktorum yanlış ölçmüş olabileceğini söyledi şu anda da önden gidiyor ama şeker riskimiz yok dedi zaten yapılan tahlillerde de birşey çıkmamıştı..
çatı muaynesi olacak mıyım diye sordum en sonunda ama dediki çatı muaynesi erken yapılırsa bi anlamı yokmuş doğum zamanı bakılmalıymış, şartların olgunlaşması lazımmış yani
yalnız bir sonraki muayne gününe 12 ağustos dedi 3 hafta çok gibi geldi
alppini söyledim doktora kulakların çınlasın alppinnişan geliyormuş dedim oda evet dedi bu arada kanaman olursa, sancın olursa, suyun gelirse beklemeden gel dedi
şimdi 5 hafta mı kaldı yani bebişimi öğrendiğim de o kadardı geçen zaman çabuk geçmişte bakalım kalan zaman nasıl geçecek
tansiyonum iyi buna rağmen 24 saatlik çiş verdim işte ne olur ne olmaz dedi dün bir daha baktı dopplerde kalp atışı iyi kan akışı iyi dedi ama bebek küçük geçen hafta 1200 gr ken şimdi 1280 olöuş bir haftada anca 80 gr almış neden yavaş büyüdüğünü de bilmiyor beslnemem çok iyi sütümü etimi yumurtamı eksik etmem ekmek az yemek sebze bol yiyporum ama büyümüyor minik velet şuanda 31+2 yim ama dopplerde 28 haftalık görünüyor boyu ve kilosundan dolayo ama 32. haftadaki hamişlerde ne oluyorsa banada onlar oluyor mesela kramplarım çoğaldı bacaklarımda bu haftalarda çoğalıyormuş bebek değpolarını doldurmaya başlıyomruş ya sadece küçük işte herhalde doğunca büyütürük bizde sağ salim sağlıcakla doğsunda inş..
Canım kacıncı haftadAsın tam olarak
Dr dopplerde plasentadan bebege giden damarlara bakmıştı dimi
Tansiyonun nasıl ?
Bu kkadar cok kokan deterjan kullanman yav sonra bebek sizin kokunuz yerine o deterjan kokusuna alisir sonra yada o kokular sizinm kokunuzu almasina engel olurEki Görüntüle 762707 Eki Görüntüle 762708 Eki Görüntüle 762707 Eki Görüntüle 762708
deterjan ve yumuşatıcının resmi bildiğiniz dalin şampuan bebek pudrasının aynısı kokuyor ve misler gibi kalıcı tavsiye ediyorum kızlar bunu aldım yıkadım bebişin eşylarını 10 gün geçmesine rağmen hala kokuyor
slm kızlarr...facedeki gruba ben de istek yolladımm :)
bu arada sizle paylaşmak istediğim bi kaç şey var
benim akşamdan beri midemin üst kısmı,iki göğsümün arasına birşey batırıyorlar sanki..
akşam iftara gittik,zor yemek yedim ordaa..eve geldik falan,bi kötü oldum,böyle sıcak sular döküldü üzerime sanki,kalbim yerinden çıkıcak gibi attı falan..hemen balkonda hava aldım falan,biraz dinlendim geçti çok şükür..bu esanada da kızım çok hareketliydii,içimm kopuyodu resmen yani..ayy bi korktum kızlar yaa..eşim zaten benden daha çok korktuu..
uyku olarak hiç problem yaşamayan been,bu sabah yine kızımın tekmeleriyle 7de uyandım,oraya dön buraya dön,,uyuyamadım..o kadar hareketli ki,karnıma çok batıyor...ayy,bundan sonra böyle olmaz inşallah..gözüm korktu wallaaa
ama akşamki kalp çarpıntısı gibi bişiydi yani,,böyle şeyler yaşayan var mıı
Canım stresli misin peki stres de bebegın gelişimini etkilermil
Tansıyonunu gunluk kontrol et belki anlık artıslar oluyordur fark etmedıgın
Bana dr sadece buraya geldiğinde degıl evde de ölçmelisin dedi bn de her gun acile gidip bi baktırıyorum
Bazı bebeklerın yapıdından kaynaklanır senınki minyon demekki peki bacak boyunda kafa boyunda gerılık var mı
Sanırım 3 hafta ve fala gerılık gelişim geriliği olarak sayılıyor kan sulandırıcı filan veriliyor
Kafana takma ben de 1900 kg dogdum ama şimdi 86 yım
kızlar günaydın yememde değişiklik olmadığı halde fazla çıkıyorum hergün böyle olan var mı
canım o bende ne zamandır var akşam yemeğinden sonra genelde bir fenalık geliyor nefes alamıyorum ter basıyor oturamıyorum bir garip hallerdeyimm yemek yemek işkence oldu resmen eğilemiyorum sofraya masada oturduğum halde yemekten sonra evde duramıyorumm afakanlar basıyorslm kızlarr...facedeki gruba ben de istek yolladımm :)
benim akşamdan beri midemin üst kısmı,iki göğsümün arasına birşey batırıyorlar sanki..
akşam iftara gittik,zor yemek yedim ordaa..eve geldik falan,bi kötü oldum,böyle sıcak sular döküldü üzerime sanki,kalbim yerinden çıkıcak gibi attı falan..hemen balkonda hava aldım falan,biraz dinlendim geçti çok şükür..bu esanada da kızım çok hareketliydii,içimm kopuyodu resmen yani..ayy bi korktum kızlar yaa..eşim zaten benden daha çok korktuu..
uyku olarak hiç problem yaşamayan been,bu sabah yine kızımın tekmeleriyle 7de uyandım,oraya dön buraya dön,,uyuyamadım..o kadar hareketli ki,karnıma çok batıyor...ayy,bundan sonra böyle olmaz inşallah..gözüm korktu wallaaa
slm kızlarr...facedeki gruba ben de istek yolladımm :)
Ben ben ben =)
Her gün daha da kilolanıyorum sanki..
bende 2.400 gr doğmuşum şimdi 83 kiloyum..inanamıyorum kendime...
bende dalan roxy çok önerdikleri için aldım ama daha yıkamadım...toz deterjanı daha iyi dediler...çok gittim geldim araştırdım en iyisi dalan roxy du zaten kızlar yumuşatıcıyı önermiyorlar koksun diye sakın sakına kullanmayın bebeğimizin kendi kokusu yeter bence 6.aydan sonra öneriliyor...benim fikrim...
Kizlar bu dedikleriniz ozellikle yemekten sonra oluyorsa yemegi az yiyin dinlenin sonra yemeye devam edin.farkinda oplmadan mideye bi anda yuklneiyor olabilirsiniz.canım o bende ne zamandır var akşam yemeğinden sonra genelde bir fenalık geliyor nefes alamıyorum ter basıyor oturamıyorum bir garip hallerdeyimm yemek yemek işkence oldu resmen eğilemiyorum sofraya masada oturduğum halde yemekten sonra evde duramıyorumm afakanlar basıyordaha da varrr bakalım nasıl geçecek günlerr
Bu arada hastane çantasını hazirlayaniniz var mi varsa neler koydunuz