Merhaba güzel hamisler bugün bizim de kontrolümuz var bebeğimin hic renkli fotosu yok hep sakladi yüzünü siyah beyazda yüzünü açıyor ama renklide arkasını dönüyor dua edin bana bugün göstersin yüzünü bize 34.haftaya girdim foto alma ihtimalimiz azalıyor iyice üzülüyorum ya
nasılsınız
bızde cumartesı esımle dra gıttık kontrolumuz vardı bebısın kafası bıraz fazla asagıdaymıs dıkkatlı olmam gerekıyormus
ama çok sukur kı suan ıcın kızımızın gelişimi haftasıyla uyumlu 1900 gr olmus
veeee dr yuzunu gosterdı o sıyah ekranda bıle çok tatlıydı sankı nefesım kesıldı onu gorunce
tam ben dıyecektım kı drum kızım bu aynı babasına benzıyor hıc sana benzememıs dedı
evet kızlar kızım babasına benzıyor benzesın cunku ben esımı çok sevıyorum sabırsızlıkla kzıımı kucagıma almayı beklıyorum...rabbım saglıklı bı sekılde kucagımıza almayı nasıp etsın ıns
Bende hazırlamayı düşünüyorum. Geçen hafta burda bir liste paylaştılar ama bana çok aabartılı geldi. her şeyden 3 er adet yazıyordu nerdeyse. 3 adet battaniye bile vardı.
Bence en lazım olanları koymak gerekir.
Benimde sormak istediğim. Hastanede doğum sonrası altlı üstlü pijama takımı mı giymeliyiz, yoksa gecelik mi giymeliyiz. Sizce hangisi olmalı ????
çok güzel canım güle güle kullanın , kremle pembe beyaz çok uyumlu olurEki Görüntüle 762697 Eki Görüntüle 762698
buda benım kızıma aldıgım dolap ve beşik
krem rengi mobılya aldım perdesı yatagın nevresımı felan beyazlı pembelı olacak
sızde krem ile beyaz uyumlu olur mu arkadaşlar?
mobılyanın orjınalında yesıl nevresm yesıl perdeler kullanılmıs oda cok hostu ama pembişler olsun ıstedgm ıcın nevreısmı perdeyı pembe secıcez
slm kızlarr...facedeki gruba ben de istek yolladımm :)
bu arada sizle paylaşmak istediğim bi kaç şey var
benim akşamdan beri midemin üst kısmı,iki göğsümün arasına birşey batırıyorlar sanki..
akşam iftara gittik,zor yemek yedim ordaa..eve geldik falan,bi kötü oldum,böyle sıcak sular döküldü üzerime sanki,kalbim yerinden çıkıcak gibi attı falan..hemen balkonda hava aldım falan,biraz dinlendim geçti çok şükür..bu esanada da kızım çok hareketliydii,içimm kopuyodu resmen yani..ayy bi korktum kızlar yaa..eşim zaten benden daha çok korktuu..
uyku olarak hiç problem yaşamayan been,bu sabah yine kızımın tekmeleriyle 7de uyandım,oraya dön buraya dön,,uyuyamadım..o kadar hareketli ki,karnıma çok batıyor...ayy,bundan sonra böyle olmaz inşallah..gözüm korktu wallaaa
ama akşamki kalp çarpıntısı gibi bişiydi yani,,böyle şeyler yaşayan var mıı
kızlar nasılsınız evimi bırakıp kaçasım var:))
kızlar nasılsınız evimi bırakıp kaçasım var:))
selam kızlar nasılsınız?
günler geçtikçe sıkıntılarda herkesin artıyo. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun rahatsız hasta olanlara da acil şifalar versin inşallah...
Allpının doğumu hepimizi heyecanlandırdı ve telaşa soktu. darısı hayırlısı ile başımıza , inşallah bizde sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi.
doğum haberini aldığım gün strese girdim gece rüyamda suyumun geldiğini karnımın büzülüp küçüldüğünü gördüm. eşim araba ayaralayacak hastaneye gideceğiz göya ama bi türlü hastaneye gidemedik sabaha kadar aynı şeyi gördüm :44:doğum düşüncesi kafayı sıyırtacak yakında. daha çantamız hazır değil onun stresi var.
dün akşamda kalabalık iftar davetim vardı ve sonrasında pert oldum . ellerim ayaklarım davul gibi , ellerim uyuşukluğundan tuşlara basamıyorum :18: erken doğumdan da korkuyorum. magnezyumda bana hiç fayda etmiyomuş gibi geliyo kilo aldı başını gitti 20 ye dayandıyinede halime hamdolsun diyorum.
Kızlar face grubuna az önce bende katıldım. inşallah doğru gruptur
çok güzel canım güle güle kullanın , kremle pembe beyaz çok uyumlu olur
yine mi temizlik cenzey
ben tek gecelik, gecelik ve sabahlık takım ve pijama takımı ve sabahlık aldım hepsini çantaya koyacağım. ne olur ne olmaz dursun kullanmadığım kalsın içinde bi zararı olmaz nasılsa. bebeğime koyacaklara gelince fazla bişey koymayacağım ben hastane çıkışı için battaniyesi var içinde bide örgü battaniye alırım yanıma yeter sanırımBende hazırlamayı düşünüyorum. Geçen hafta burda bir liste paylaştılar ama bana çok aabartılı geldi. her şeyden 3 er adet yazıyordu nerdeyse. 3 adet battaniye bile vardı.
Bence en lazım olanları koymak gerekir.
Benimde sormak istediğim. Hastanede doğum sonrası altlı üstlü pijama takımı mı giymeliyiz, yoksa gecelik mi giymeliyiz. Sizce hangisi olmalı ????
canım aramızdan bı arkadas doğum mu yaptı
kaç haftalıktı ayyy bende heyecanlandım sımdı
sinirden ağlıycam artık yemek yaptım yeni bitti şimdi yiyorum sonra bi ağırlık çöküyor üstüme. evimi taşınacakmışım gibi eşim akşam gelip yardım ederse dişimi sıkıp bitirmek istiyorum. bir sürü ütülenecek çıktı hala yıkayacağım çamaşır var. bide dün ayağım halıya takıldı halının üstüne düştüm ama ellerimle hemen yeri tutup destek aldım. başımı alıp gidesim var.
nasılsınız
bızde cumartesı esımle dra gıttık kontrolumuz vardı bebısın kafası bıraz fazla asagıdaymıs dıkkatlı olmam gerekıyormus
ama çok sukur kı suan ıcın kızımızın gelişimi haftasıyla uyumlu 1900 gr olmus
veeee dr yuzunu gosterdı o sıyah ekranda bıle çok tatlıydı sankı nefesım kesıldı onu gorunce
tam ben dıyecektım kı drum kızım bu aynı babasına benzıyor hıc sana benzememıs dedı
evet kızlar kızım babasına benzıyor benzesın cunku ben esımı çok sevıyorum sabırsızlıkla kzıımı kucagıma almayı beklıyorum...rabbım saglıklı bı sekılde kucagımıza almayı nasıp etsın ıns
evet canım 2 gün oldu heralde 34 haftalıktı yanlış hatırlamıyosam :44:
canım aramızdan bı arkadas doğum mu yaptı
kaç haftalıktı ayyy bende heyecanlandım sımdı
nasıl düştün bişe oldu mu aman dikkat et boşver ben sana kolidorun resmini yollimde moralin yerine gelsin eşim çekmece düzenledi sağolsun çöplerinin poşetleri kartonlar atılacak bekliyo valla üşengeçlik acaip derecede ben gidip atmam kendi atsın ve akşama yemek yapmam lazım yapmaktan çok her akşam ne yapcağımı düşünmek daha fazla yoruyo dün evi 3 saatte süpürdüm kafama silah dayaslar ancak bu kadar zorla yapılırdı ben de kaçmak istiyorum bi otele mümkünse yemeğimi suyumu versinler ben hep yatim
nasıl düştün bişe oldu mu aman dikkat et boşver ben sana kolidorun resmini yollimde moralin yerine gelsin eşim çekmece düzenledi sağolsun çöplerinin poşetleri kartonlar atılacak bekliyo valla üşengeçlik acaip derecede ben gidip atmam kendi atsın ve akşama yemek yapmam lazım yapmaktan çok her akşam ne yapcağımı düşünmek daha fazla yoruyo dün evi 3 saatte süpürdüm kafama silah dayaslar ancak bu kadar zorla yapılırdı ben de kaçmak istiyorum bi otele mümkünse yemeğimi suyumu versinler ben hep yatim