günaydın güzel anneler ve gelin artık diye sevdiğimiz minikler :)
gece 1 de yattık, 3 te uyandık 5 te bir daha yattık galiba biyolojik olarak doğum sonrasına hazırım artık :))iki akşamdır sancılarım oluyor maalesef, dün biraz ev işi yaptık yorulduk ondan da nüksetti galiba garip şekilde sancılarım oldu neyse ki şimdi iyiyiz
canım gebelikte bildiğim kadarıyla bu şekilde ödem söktürücü maydanoz sapı, kiraz sapı uygulamaları sakıncalı oluyormuş..
bende biraz geç farkettim ama herkesin çatladığı yerler de farklı farklı ben bacaklarıma yağ sürmedim hiç, kalçama da sürmedim ama çatlamadı da demek ki göbüşümün altının çatlayacağı varmış, çatlamış
canım burdayım geçmiş olsun öncelikle, üşütmüşsün sen canım benim, havalar sıcak ama kendimizi de korumamız lazım, bol bol su iç hiç ihmal etme, inşallah hemen geçer canım
canım medine hurması aldım ben ama bir de hacdan gelen hurmam var, geleli çok oldu o yüzden dolaba koydum o zamandan beri orda.. yeni aldığım hurmaları yemeye başladım bile mebrum hurması diye geçiyor, son zamanlar da kabızlıkta çok olurmuş onu da engelliyor bebeği de besliyor ben şimdiden mebrum hurmasını yiyorum sabahları kahvaltıdan önce iki hurmayı suyla birlikte yiyorum, ama hacdan geleni dediğin gibi doğuma giderken yiyeceğim zaten birkaçtane onlar,
nar da yeni doğan bebeğin ağzına sıkılırsa bebeğin gaz sorunu olmuyormuş, kışın aldım onu da birkaç diş nar ayırdım buzluğa attım, anne sütü içmeden önce (bir diş nardan iki damla su çıkıyor zaten) onu ağzına sürmek iyiymiş, yapanlar da memnun, hem anne sütünden önce ağzına başka birşey sürülmesi sünnetmişte ben narı çok duydum o yüzden onu yapmayı istiyorum inşallah düşündüğüm gibi olur :44: