Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen gine iyisin biz durmadan yapıyoruz ona gerek varmı buna gerek var mı falan. kimseyle paylaşamıyorumda ama çok sıkıntı yaşıyorum. ne kadar iyi, hoşgörülü olsamda bende, ailemde yinede kıymetimiz bilinmiyor buda benim şansım demek ki... bu arada benden hala sıvı falan gelmedi
Göbek çizgisi bende de var ama koyu değil.
Göğüslerim biraz büyüdü ama sarkmayla beraber.
Herhangi bir sıvı da gelmiyor
Ben deterjan olarak hacı şakir matik aldım arkadaşım onu önermişti.
Eşimle sık sık tartışıyoruz biz her şey ona çok pahalı geliyor.
Sinir oluyorum bu duruma beni çok üzüyor bazen.
Ağlayınca da umursamıyor genelde.
merhaba güzel anneler ve bebişleri , hayırlı ramazanlar herkese
bayağıdır giremedim netim yoktu. telefondan ara ara baktım yinede. ben çok rahatsızlandım sıcaklar mahvetti kızımla beni. ctesi acillik olduk. enfeksiyon kapmışım şansıma dr umda hastanedeydi hemen doğum katına yatış yaptırdı. kalp atışına baktı ilk bebeğimin bu aralar çok olmuş kalp durması vs :2: çok korktum gerildim. allaha şükür kızım iyi. doğum katında yatınca insan strese giriuo ister istemez. aynı odada düşük yapan biri daha vardı. insanın morali bozuluyo. rabbim herkesin yavrusunu korusun inşallah. kızlar çok dikkat edin kendinize yalnız dısarı çıkmamaya çalışın ağır işler yapmayın aman allah korusun. ben bi kaç serum yiyip eve döndüm boğazlarım hala acıyo yutkunamıyorum. acile gitmeden önce sabah dengem bozulmuştu i su gibi terliyorum bi üşüyorum. dilim bembeyaz olmuştu resmen köpük atmıştı, neden öyle oldu hala merak ediyom :44:. annem sağolsun hemen hastaneye gidelim dedi. hiç bir şeyi ihmal etmemek gerek. ben hastayken kızımda rahatsızdı heralde o gün hiç durmadı karnımda sürekli hareketli sanki çıkıcak gibi, çok huzursuzdu yavrum benim
gece terleyip cam açık yattığım için çarptı beni diye düşünüyorum birde hergün dondurma vs soğuk şeyler hasta etti. Kızlar aman dikkat edin kendinize ve miniklerinize
aynı canım bi çok kişide bunu çekiyor. beşiği, sallanır ana kucağını, bebek çantamı, kandurumu, hastane çıkışında bebeği taşımayı portbebemi ne onu işte, bebeğimin tüm zıbın ve ilk giyecek herşeyi daha bunun yanında örgüler falan evde giymem için pijama takımını hepsini ailem aldı. onlarında borcu var ama olsun öderiz diyorlar o kadar mahçup oluyorum ki ama eşime desem sinirleniyor gerek varmı o kadar şeye diyor. tamam şu an zorluk yaşıyoruz elinde olsa alır ama suratını döküp beni anlamıyor bende surat asıp ağladım mı yine başladık diyor vs.vs.....
halı almak çok istedim alamam diyor, bebek arabası lazım dedim alamam diyor. arabasınıda abim ben alacağım dedi hiç ilgi yok nasılsın demez bebeği sormaz, ben ara ara bak nasıl hareket ediyor derim tamam ya der bakmaz bile tam olarak. sadece bunlarda değil beni aşağılayıcı laflar artık o kadar alıştım ki... devamlı ağlıyorum sinirden....
canım geçmiş olsun senin sürekli nemlendirmen daha uygun olacak demekki çünkü karnındaki derin kasılıyor besbelli, aktardan yağ karışımı al çatlaklar için,etkisi olacaktır en azından canının acısını alır nemli tuttuğu için,hani kremler daha çabuk kuruyormuş gibi geliyor bana yağ daha uzun süre kalıyor gibi.karnım çok acıyor. yırtılmalar öyle fenaki öyle acıtıyorki napcam şaşırdım biri diyor baby oil kullan diğeri nivea. inanın göbeğimi kapatmaya dayanamıyorum. işten dönünce giydiğim penyeyi hemen göğüs hizama çekiyorum. açık gezince kaşınmıyor acımıyor. Ben çk darldım bu sıkıntılardan( Geceleri kan ter içinde uyanmaktan
canım benim allah yardımcın olsun,herkesin imtihanı farklı ama sen sabırlı olmalısın ve eşinin seni anlayacağı çözümü bulmaya çalış,kendini üzme,bizlerde zaman zaman tuhaf tavırlarla karşılaşıyoruz ama onlar gerçekten bizim anne hassasiyetimizi anlamıyorlar.halı almak çok istedim alamam diyor, bebek arabası lazım dedim alamam diyor. arabasınıda abim ben alacağım dedi hiç ilgi yok nasılsın demez bebeği sormaz, ben ara ara bak nasıl hareket ediyor derim tamam ya der bakmaz bile tam olarak. sadece bunlarda değil beni aşağılayıcı laflar artık o kadar alıştım ki... devamlı ağlıyorum sinirden....
bende dün ankaradan ailemle aldığım şeyleri gösterdim eşime,dışarıdaydık eve gelirken çok uykuluydu yatmak istedi ama ben bakalım bi kızımızın eşyalarına merak etmiyormusun dedim,o da sanırım beni kırmamak için baktı ama çok fazla bi tepki vermedi benim de canım sıkıldı bilmiyorum uykusuzluğuna mı vermem gerekirdi ama üzüldüm bende işte,sonra o da anladı,canım ben senin gibi tepkiler vermemem ki,tamam hepsi çok güzeller ama neticede eşya onlar bebeğimiz içinde olmayınca ben öle bişey anlayamıyorum falan dedi,erkekler işteeeeher birimizin ayrı derdi var ya benim de ailem geldi hafta sonu bi kaç bişe almışlar bi hevesle gösteriyorum biizimki pek oralı değil ana kucağı getirdi ablam yiğenim kullanmıştı daha yeni bizim paşa biz alırdık ne gerek vardı diyo neyine gurur yapıyo anlamıyorum ben de kullandığım bi şeyi bebeği olan birine veririm nesi garip bide yeni sayılır yani sen biizi nasıl anlattıysan artık diyo ben sanki paramız yok alamıyoruz diyorum annemlere hevesi mi kırıyo şimdi annem bişe alcam diyoya korkuyorum eşime sölüyorum normal karşılarsa anneme al diyorum benim ki de böle garip katlancaz artık ne yapcaz mecburrr
Yaa kızlar ben bu isim konusunda kafayı yemek üzereyim hala daha kızıma isim bulabilmiş değilim
eşim İnci, Irmak, Nehir yada Zehra diyor ama ben hiç bir şekilde karar veremiyorum
Sizler hangi isimleri verdiniz meleklerinize ?
Yaa kızlar ben bu isim konusunda kafayı yemek üzereyim hala daha kızıma isim bulabilmiş değilim
eşim İnci, Irmak, Nehir yada Zehra diyor ama ben hiç bir şekilde karar veremiyorum
Halıyı perdeyi ben daha söylemedim bile.
İlgi konusunda ben de çok üzülüyorum çok ihtiyaç duyuyorum.
Zaten kedi gibiyimdir hamilelikte bu ihtiyaç iyice arttı.
Tatile girdim zaten bütün gün evdeyim akşamları da dışarı çıktığı için
yalnız kalıyorum.
Çok bunalıyorum ağlıyorum ben de hep :/
Çok mutsuz ve sinirli bi hamileliğim oldu inşallah bebeğe geçmez.
kızlar idrar yollarımda enfeksiyon çıkmış zaten dün öğrendim sağlık ocağından ben söylemeden siz anladınız ondan dolayımı bu ağrılar acaba..ama ebem dediki ilaç kullanılacak kadar değil bol bol su iç dedi ama yanma felan yok ...
kızlar idrar yollarımda enfeksiyon çıkmış zaten dün öğrendim sağlık ocağından ben söylemeden siz anladınız ondan dolayımı bu ağrılar acaba..ama ebem dediki ilaç kullanılacak kadar değil bol bol su iç dedi ama yanma felan yok ...
bizde eylül düşünüyoruz ama ikinci isimde koymak istiyorum karar veremedim...
canım benim kızımın ismi de zülal inş. artık direkt öyle hitap ediyoruz zaten. eşinin dediği isimlerden de ırmak ya da nehir güzelYaa kızlar ben bu isim konusunda kafayı yemek üzereyim hala daha kızıma isim bulabilmiş değilim
Ben kız çocuğunda 2. ismi koyma taraftarı değilim düşünsene evlendiğinde kızlık soy ismini kullanmak istese ne kadar uzun bir isim çıkar ortaya hatta benim gittiğim hastanede var bir tane kadındoğum dr. ismi Lebriz Hale Aktün Taner