2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar merhaba uzunca bi zaman yazmadim ama tekrar araniza geri dondum tabii kabul ederseniz beni :) size bisey sormak istyrm kizlar yaaa kafama cok takiliyo bnm oglum olacak allahin izniyle yani butun drlar bu konuda hem fikir ama bn herrr gece ruyamda dogum yaptigimi goruyorum kesintisiz her gece dun gecede gordm mesela ve her ruyamda farkli farkli erkek bebekler goruyorum ruya tabirleri kiz bebehe isaret diyor kafam karisti yaa

ben bir çanta hazırladım.aklıma geldikçe koyarım artık diye.kısmetse normal doğum olur diyor doktor.hastanede çok kalmayız düşüncesi ile fazla bişey koymayı düşünmüyorum.şimdilik içindekiler
2 adet pijama takımı
2 adet atlet
2 adet emzirme sütyeni
2 adet alt çamaşır
2 adet hasta bezi
bir paket ped (gece-7 adet)
2 adet çorap
terlik

7 adet bebek bezi
1 adet hastane çıkışı(içerisinde 3 takım kıyafet var)
1 paket ıslak mendil
emzik
1 adet yelek(hava sıcak olacak ama yinede bulunsun dedim)
taşıma koltuğu

ilk bebeğim olacak benimde tecrüben yok aslında.eksikleri fazlaları söylerseniz sevinirim.

Hayirli gunlerr anneleer ve mucizelerii.gece kalcamin altina cok cok ince bi yastik ile desteklyine saga sola donerkn aciyan belimden eser kalmadi saga sola donerkn daha rahattim.belki sizlere de yardimi olur.hastane cantalri faslina gecen anneler olmus ne guzell ya. Bende istiyomm :KK9:

selam kızlar
umarım herkes iyidir
biz de iyiyiz çok şükür
bır kac gundur sıcaklardan mıdır oksa hep sola yattıgımdan mıdır sol göz kapağım hafıf şiş,
dün dr kontrolüm vardı dr atlamayalım dedı zaten 3 hafta olmustu oncekı tahlillerimi yaptıralı kan ve idrar verdim inşallah sonucla r iyi çıkar
önlem olarak bugün 2 ampul celestone ciğer geliştirici iğne oldum
2 ampul de yarın olmam gerekiyormus .
30. haftanın içindeyim inşallah 36lara kadar gelebilirim ikiz gebelikte zaten 37 miad oluyor.
ben de cantamı hazırlamaya basladım
üç gecelik + ıkı pijama + bir sabahlık + 5 yüksek belli iç çamaşırı + depend iç çamaşırı gibi ped + normal ped + terlik + 1 emzirme sütyeni + iki emzirme atleti + gögüs ppmpası + gogus pedi + ıslak mendil + kağıt havlu + havlu + çorap + tarak , diş macunu, makyaj malzemesi hazır ettiklerim
yarın annem geliyor bebeişlerin kıyafetlerını yıkayıp ütülemiştik, benımkılerı de yıkayıp ütüledikten sonra kısmetse çantam hazır olacak.

bebişlerinkini yazmayı unutmusum
birer adet hastane çıkışı yedeklerini de ayrı cantaya koyup bagaja koyarız dedik ihtiyac olursa alırız
ıslak mendıl unıbaby yenıdoğan
biberon
kaşık
bebek bezi 10 tane yedekleri yine bagajda duracak
penye battanıye ıkıser tane
yarım kollu iç çamaşırı tulumu 4 tane, 4 tane patikli alt
çorap
sapka birer tane
küçük bavula koymayı düşünüyorum
sezeryan olacgaı için ne kadar kalırız bilemiyorum

Son düzenleme:
Kizlar merhaba uzunca bi zaman yazmadim ama tekrar araniza geri dondum tabii kabul ederseniz beni :) size bisey sormak istyrm kizlar yaaa kafama cok takiliyo bnm oglum olacak allahin izniyle yani butun drlar bu konuda hem fikir ama bn herrr gece ruyamda dogum yaptigimi goruyorum kesintisiz her gece dun gecede gordm mesela ve her ruyamda farkli farkli erkek bebekler goruyorum ruya tabirleri kiz bebehe isaret diyor kafam karisti yaa

canım rüyalarla amel edilmezmiş
kafana takma
drlar erkek olarak söylüyorsa ve sana da pipiyi gösterdilerse erkektir :)

ben bir çanta hazırladım.aklıma geldikçe koyarım artık diye.kısmetse normal doğum olur diyor doktor.hastanede çok kalmayız düşüncesi ile fazla bişey koymayı düşünmüyorum.şimdilik içindekiler
2 adet pijama takımı
2 adet atlet
2 adet emzirme sütyeni
2 adet alt çamaşır
2 adet hasta bezi
bir paket ped (gece-7 adet)
2 adet çorap
terlik

7 adet bebek bezi
1 adet hastane çıkışı(içerisinde 3 takım kıyafet var)
1 paket ıslak mendil
emzik
1 adet yelek(hava sıcak olacak ama yinede bulunsun dedim)
taşıma koltuğu

ilk bebeğim olacak benimde tecrüben yok aslında.eksikleri fazlaları söylerseniz sevinirim.

Eksiklerini tamamlayayım istersen. Ben ikinci doğumumu yapacağım için biraz daha deneyimli sayılırım:

Kendin için hem gecelik,hem pijama takımı ve sabahlık
Tarak, el aynası
Deodorant ya da rol-on
Mendil ya da havlu kağıt
Kolonya
Bardak (Su içmek için) Hastanelerde plastik oluyor, tercih etme..
Göğüs pedi
Diş fırçası ve diş macunu
Pamuk ve ne olur ne olmaz telefon şarj cihazı senin yazdığın listeye ekleyebileceklerin ihtiyaçlar. Ayrıca atlet de emzirme atleti olsun

Bebek için ilk başlarda kesinlikle ıslak mendil önerilmiyor ve kullandırılmıyor.Devlet Hastanelerinde pek uyarmıyorlar ama ben ilk doğumumu özelde yaptığım için kullandırtmadılar ve şimdiden hemşireler uyarıyor asla diye.. Sadece pamuk ve su ile temizliğini yapacaksın. Onun için ıslak mendili kendine al..

Senin bebek listene ek olarak

Ağız Bezi
İki adet yazlık battaniye ve fermuarlı kundak battaniye. Battaniyelerden bir tanesini bebeğin odadaki beşiğine serersin
Çorap
İstersen emzirme yastığı
Hastaneye gelecek ziyaretçiler için çikolata ya da bebek şekeri

Sana bir de tavsiye, zaten doğuracağımız dönem sıcak olacak. Benim odamda ilk doğumumda lohusa şerbeti vardı, yine koyarlar büyük ihtimal ama ben bu sefer sütümü artırması ve ferahlamak için malt içeceği koyacağım. İnsanın gerçekten de çok harareti oluyor ve su dşında içecek birşeyler canın istiyor.

Son düzenleme:
selam kızlar
umarım herkes iyidir
biz de iyiyiz çok şükür
bır kac gundur sıcaklardan mıdır oksa hep sola yattıgımdan mıdır sol göz kapağım hafıf şiş,
dün dr kontrolüm vardı dr atlamayalım dedı zaten 3 hafta olmustu oncekı tahlillerimi yaptıralı kan ve idrar verdim inşallah sonucla r iyi çıkar
önlem olarak bugün 2 ampul celestone ciğer geliştirici iğne oldum
2 ampul de yarın olmam gerekiyormus .
30. haftanın içindeyim inşallah 36lara kadar gelebilirim ikiz gebelikte zaten 37 miad oluyor.
ben de cantamı hazırlamaya basladım
üç gecelik + ıkı pijama + bir sabahlık + 5 yüksek belli iç çamaşırı + depend iç çamaşırı gibi ped + normal ped + terlik + 1 emzirme sütyeni + iki emzirme atleti + gögüs ppmpası + gogus pedi + ıslak mendil + kağıt havlu + havlu + çorap + tarak , diş macunu, makyaj malzemesi hazır ettiklerim
yarın annem geliyor bebeişlerin kıyafetlerını yıkayıp ütülemiştik, benımkılerı de yıkayıp ütüledikten sonra kısmetse çantam hazır olacak.

bebişlerinkini yazmayı unutmusum
birer adet hastane çıkışı yedeklerini de ayrı cantaya koyup bagaja koyarız dedik ihtiyac olursa alırız
ıslak mendıl unıbaby yenıdoğan
biberon
kaşık
bebek bezi 10 tane yedekleri yine bagajda duracak
penye battanıye ıkıser tane
yarım kollu iç çamaşırı tulumu 4 tane, 4 tane patikli alt
çorap
sapka birer tane
küçük bavula koymayı düşünüyorum
sezeryan olacgaı için ne kadar kalırız bilemiyorum
Canim benim de erken dogum olacak doktor 36.hafta aliriz dedi.benim merak ettigim bu ciger gelistiricileri gobekten mi kalcadan mi vuruyorlar?

merhaba güzel anneler ve tatlı bebişleri , herkez iyidir keyiflidir inşallah.
haftasonu pek boş oluyor burası . ara ara girip bakıyorum nasılsınız neler yapıyosunuz diye. maşallah çantalar başlanmış hazırlanmaya. bende inşallah yarın kızımın cici eşyalarını kıyafetlerini yıkayacağım nasipse. ihtiyaçları da yavaş yavaş bitiriyoruz az bişey kaldı. kendim için gecelik ve sabahlık alıcam . yeni birşey öğrendim daha önce doğum yapanlara sormak istiyorum sezeryan külotu diye birşey varmış yüksek belli karnı kapatıyomuş bi tanıdığım söylemişti çok rahat etmiş. bu hamile külotu mu yoksa başka birşeymi? ben normal doğum istiyorum ama öğrenmekte fayda var :KK34:
kızlar bugün bebişimin uni baby ıslak mendilini küvet kova maşrapasını vs aldık ebebek ten. bugun geçerli 50 tl lik indirimim var kullanmak isteyen olursa aşağıya yazıyorum. 125 tl lik alışverişte kullanılıyor kızlar. bez stoğu yapabilirsiniz :KK34::KK52:

kod pk8d995c100

Eksiklerini tamamlayayım istersen. Ben ikinci doğumumu yapacağım için biraz daha deneyimli sayılırım:

Kendin için hem gecelik,hem pijama takımı ve sabahlık
Tarak, el aynası
Deodorant ya da rol-on
Mendil ya da havlu kağıt
Kolonya
Bardak (Su içmek için) Hastanelerde plastik oluyor, tercih etme..
Göğüs pedi
Diş fırçası ve diş macunu
Pamuk ve ne olur ne olmaz telefon şarj cihazı senin yazdığın listeye ekleyebileceklerin ihtiyaçlar. Ayrıca atlet de emzirme atleti olsun

Bebek için ilk başlarda kesinlikle ıslak mendil önerilmiyor ve kullandırılmıyor.Devlet Hastanelerinde pek uyarmıyorlar ama ben ilk doğumumu özelde yaptığım için kullandırtmadılar ve şimdiden hemşireler uyarıyor asla diye.. Sadece pamuk ve su ile temizliğini yapacaksın. Onun için ıslak mendili kendine al..

Senin bebek listene ek olarak

Ağız Bezi
İki adet yazlık battaniye ve fermuarlı kundak battaniye. Battaniyelerden bir tanesini bebeğin odadaki beşiğine serersin
Çorap
İstersen emzirme yastığı
Hastaneye gelecek ziyaretçiler için çikolata ya da bebek şekeri

Sana bir de tavsiye, zaten doğuracağımız dönem sıcak olacak. Benim odamda ilk doğumumda lohusa şerbeti vardı, yine koyarlar büyük ihtimal ama ben bu sefer sütümü artırması ve ferahlamak için malt içeceği koyacağım. İnsanın gerçekten de çok harareti oluyor ve su dşında içecek birşeyler canın istiyor.

tşk ederim.bazıları hiç aklıma gelmemişti.bazılarınıda koymuştum ama yazmayı unutmuşum :)

Hastane cantalari icin erken degilmi kizlar yaaa bn bir iki hafta sonraya hatta 3 haftaya falan dusunmustum ama yapiyiim acaba simdidenn ne dersinizzz

merhaba güzel anneler ve tatlı bebişleri , herkez iyidir keyiflidir inşallah.
haftasonu pek boş oluyor burası . ara ara girip bakıyorum nasılsınız neler yapıyosunuz diye. maşallah çantalar başlanmış hazırlanmaya. bende inşallah yarın kızımın cici eşyalarını kıyafetlerini yıkayacağım nasipse. ihtiyaçları da yavaş yavaş bitiriyoruz az bişey kaldı. kendim için gecelik ve sabahlık alıcam . yeni birşey öğrendim daha önce doğum yapanlara sormak istiyorum sezeryan külotu diye birşey varmış yüksek belli karnı kapatıyomuş bi tanıdığım söylemişti çok rahat etmiş. bu hamile külotu mu yoksa başka birşeymi? ben normal doğum istiyorum ama öğrenmekte fayda var :KK34:
kızlar bugün bebişimin uni baby ıslak mendilini küvet kova maşrapasını vs aldık ebebek ten. bugun geçerli 50 tl lik indirimim var kullanmak isteyen olursa aşağıya yazıyorum. 125 tl lik alışverişte kullanılıyor kızlar. bez stoğu yapabilirsiniz :KK34::KK52:

kod pk8d995c100

Çok ama çok teşekkür ederim, Bez aldım gerçekten :) Allah kat kat fazlasını versin size :)

Canim benim de erken dogum olacak doktor 36.hafta aliriz dedi.benim merak ettigim bu ciger gelistiricileri gobekten mi kalcadan mi vuruyorlar?

canım hayırdır senın neden riskin var
kalçadan vuruyorlar hemen hemen hıc acı vermıyor yanı ben hıssetmedım
2 ampul bır gun 2 ampul sonraki gün olarak söyledı bana dr

yaa kızlar bır de yaz geldi çamaşırlar terlemeye basladı bende de korku basladı su mu gelıyor acaba dıye offff
hayırlısıyla sag salim bir kucagımıza alsaydık bebeişlerimizi korkular hiç bitmiyor

canım hayırdır senın neden riskin var
kalçadan vuruyorlar hemen hemen hıc acı vermıyor yanı ben hıssetmedım
2 ampul bır gun 2 ampul sonraki gün olarak söyledı bana dr

yaa kızlar bır de yaz geldi çamaşırlar terlemeye basladı bende de korku basladı su mu gelıyor acaba dıye offff
hayırlısıyla sag salim bir kucagımıza alsaydık bebeişlerimizi korkular hiç bitmiyor

Canim bende plasenta previa totalis var bir de suyum fazla bu sebeplerden erken dogum riskim var.doktor 32 gorursek iyi dedi 36 ya kadar gelmezse 36 da alacak simdilik boyle cuma kontrolum var bakalim bi degisiklik olacak mi?

İyi akşamlar annecikler iyisinizdir insallah ben maalesef bütün gün migrenle ugraştım çok şükùr biraz olsun hafifledi doğum çantaları hazırlanmış kendimi biraz daha toparlayınca bende yazacağım inşallah kendinize ve bebişlerinize iyi bakın :)

Canim bende plasenta previa totalis var bir de suyum fazla bu sebeplerden erken dogum riskim var.doktor 32 gorursek iyi dedi 36 ya kadar gelmezse 36 da alacak simdilik boyle cuma kontrolum var bakalim bi degisiklik olacak mi?

sen de doktoruna bir sor istersen canım
faydalı olabileceğini söylüyorlar
napalım saglıkla doğsunlar da erken doğsalar bile.
çok şükür bu haftaları da görebildik

merhaba kızlar,
bugün sabahtan beri pek iyi degiliz. once sabaha reglisancısıyla uyandım resmen usume ve terleme bir arada...neyse o geçti sol tarafımızda bir sancı ve karnım taş gibi oluyor özellikle ayakta. korkltum acile gittim agrı görünmüyordu açılma yoktu tekrar idrar testi istediler zaten antibiyotik kullanıyordum. bakalım yarında randevum vardı ne diyecek doktor.erken dogum korkusu aldı hepimizi allahım hayırlı dogumlar nasip etsin hepimize...

X