daha geniş bir zamanda gidersin ayrıntılı öğrenirsin canım... "fıtık olr genelde" demiş kesin var dememiş ki kafana çok takma bence. olmadı bi genel cerraha gidersin daha net sonuç alırsın...geçmiş olsun tekrardan..
Kızlar bugün göbek fıtığı olduğunu öğrendim çok korkuyorum kalıcımıdır,yoksa geçermi diye gbeğim fındık kadar dıaşarda(
bende de şimdilik ödem yok ama bakalım nereye kadar inşallah olmazbana da sadece göbeğim var gibi geliyor diğer yerlerim aynı her gören de öyle diyor.. kaç kilo aldın canım merak ettim sadece göbek nekadar oluyor ki ben 7 kilo kadar aldım sadece göbüş bu kadar gelir mi diyorum kendime:44:
güle güle kullanın canım aldıklarınızı... bende alıp alıp kenara koyuyorum sanırım bende artık yıkayıp bişeyleri hazırlasam iyi olur. ben mevlüt yapmayacağım için sana yardımcı olamayacağım ama oğluşuma kapı süsünü ve bebek şekerlerini kendim yaptım keçeden onlar hazır biiyi geceler annecikler uyumuşlar mı
sayfa çoook sessiz kalmış bugünbiz bugün ananemiz babanemiz ve babacığımızla eminönüne gittik.. tabiki ilk hedefimiz havuzlu handı oradan küvetimize maşrapa aldık.. biraz gezindik bebek süsleri satan mağazadan bebişime süslü bir tane baş ucu yastığı aldım sonra zorlana zorlana kürkçü hana gittik gitmesem olmazdı zaten lohusa geceliği aldım nihayetinde bir yerde 65 tl dediler biryerde 45 dediler en son 30 tlye bulup aldım terlik de aldım sanırım artık doğum çantamız tamamlandı
havuzlu handa içinde 4 tane huggies bez olan bir numune dağıtıyorlardı hamilelere ondan da aldık dener miyim bilmiyorum primalardan bayaa stok yaptım çünkü..
doğum çantamı dört başı mamur hazırlayınca listemi yazacağım size de eksik var ise fikirleşiriz. Doktorumuz da pazartesi çağırdı öğlen gel doğum izni raporunu verelim dedi sonunda, onu da alalım rahatlayalım iyice :)
oğluşumla hepinizi öpüyoruz güzel anneler ve minnak yavrular tatlı tatlı rüyalarınız olsun
evet canım Allah beterinden korusun... bebek ağırlaşmadan benim arkadaşım ameliyat oldu doktor bi onu kaldırmasına izin vermiş.. hayırlısı... dikkat et kendine...cnm çok tşk ederim inşallah bakalım doğum sonunu beklicem birde kesin ultrasonda fıtık denildi.kesin yani ..allahım beterinden korusun:)))
ben kendimden çok korkuyordum aslında çok şişerim büyürüm diye ama şimdilik olmadı bakalım son iki ayı göreceğiz... benim anneminde böyleymiş tatlımİyi geceler kızlar.. Gece gece bi bakıp çıkayım dedim
Çok ilginç dimi aslında? Ben de 8 kilo aldım.. Her gören çok şaşırıyor, hiç belli deil, çok büyümemiş diyorlar. Annemin de öyleymiş, sanırım ona benzemişim
canım bizim yatma saatimiz daha gelmedi baya bi saat farkı var da ben abd deyim ama sana maşallah hala uyumamışsın ben saat 10 dedi mi başlıyorum uyuklamayacanım sende mi uyuyamadın ben gibi.. maşallah diyorum el becerisi güzel birşey ama bende yokkio keçeleri harap ederim diye cesaret edemem..
bazı anneler dağıtılacak herşeye bardaklara tabaklara bile süsleme yapmışlar oğlumun ismiyle renkli çıktılar alıp ne dağıtacaksam etiket olarak yapıştırmak ya da zımbalamak isterim onu yapabilirim