2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cnm çok tşk ederim inşallah bakalım doğum sonunu beklicem birde kesin ultrasonda fıtık denildi.kesin yani ..allahım beterinden korusun:)))

Merhaba sevgili anne adayları, ben normalde temmuz annelerini takip ediyorum, ordaki annelerin heyecanlarına ortak oluyorum, orada deneyimlerimi de paylaşıyorum. Benim kızım doğalı çok oldu 1,5 yaşında artık büyüdü :) ama inanın hamilelik heyecanına hiç doyulmuyor, yine hamişlerin heyecanlarını dışarıdan takip etmek o kadar güzel ki
Geleyim asıl konuya, 3ay önce bebek şekerleri nikah şekerleri kapı süsü filan yapmaya başladım. Size de blogumu tanıtmak için girdim bu topiğe. İnşallah beğenirsiniz. Eminim bebek şekerini kendisi yapmak isteyenler de vardır, becerebildikten, sabrınız ve vaktiniz olduktan sonra ne mutlu size. Ama çalışan, vakti ya da sabrı olmayan, veya eli yatkın olmayanlar için işte ben buradayım :) değişik bişeyler arıyorsanız bi göz atabilirsiniz. Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Tatlı heyecanlar...

keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

Merhaba güzel anneler, burası ne kadar sessiz bugün. Bizde oğluşumla akşam olsunda babamız gelsin die beklemekteyiz:)

Kızlar bugün göbek fıtığı olduğunu öğrendim çok korkuyorum kalıcımıdır,yoksa geçermi diye gbeğim fındık kadar dıaşarda(

Bana da yıllar önce bir doktor hafif bir göbek fıtığın var demişti.
Şimdi de aynen fındık kadar dışarıda göbeğim.
Umarım bir sorun çıkmaz.

Bir de çok kilo aldım ben okuyorum sizleri ne güzel kilonuz yokmuş.
Hamilelere göre çok zorlamayacak bir diyet listesi var mıdır acaba?

İyi geceler kızlar.. Gece gece bi bakıp çıkayım dedim

Çok ilginç dimi aslında? Ben de 8 kilo aldım.. Her gören çok şaşırıyor, hiç belli deil, çok büyümemiş diyorlar. Annemin de öyleymiş, sanırım ona benzemişim

iyi geceler annecikler uyumuşlar mı

sayfa çoook sessiz kalmış bugün biz bugün ananemiz babanemiz ve babacığımızla eminönüne gittik.. tabiki ilk hedefimiz havuzlu handı oradan küvetimize maşrapa aldık.. biraz gezindik bebek süsleri satan mağazadan bebişime süslü bir tane baş ucu yastığı aldım sonra zorlana zorlana kürkçü hana gittik gitmesem olmazdı zaten lohusa geceliği aldım nihayetinde bir yerde 65 tl dediler biryerde 45 dediler en son 30 tlye bulup aldım terlik de aldım sanırım artık doğum çantamız tamamlandı

havuzlu handa içinde 4 tane huggies bez olan bir numune dağıtıyorlardı hamilelere ondan da aldık dener miyim bilmiyorum primalardan bayaa stok yaptım çünkü..

doğum çantamı dört başı mamur hazırlayınca listemi yazacağım size de eksik var ise fikirleşiriz. Doktorumuz da pazartesi çağırdı öğlen gel doğum izni raporunu verelim dedi sonunda, onu da alalım rahatlayalım iyice :)

oğluşumla hepinizi öpüyoruz güzel anneler ve minnak yavrular tatlı tatlı rüyalarınız olsun

hala uyumadık ama bu saate kadar boşta durmadım :)

eşim bugün eminönünde mevlüt için ne alacaksan onları da alalım dedi bi baktım benim kafa mevlüt konusunda bomboş :44: oturdum onları araştırdım şimdi oku oku gözlerim yoruldu neyse ki anladım..

lohusa şerbeti dağıtılıyor sonra etli veya tavuklu pilav isteğe bağlı zeytinyağlı sarma ayran ve tatlı dağıtılıyor ama ayrıntılar devreye girince iş yoracak gibi.. bebek şekeri dağıtan da var minik çerçeveler de minik sabunlar da tespihde yani hatıra hediye konusu karışık.. annemde, eşimin annesi de 40 çıkmadan (tabii bir aksilik olmazsa) yapılması konusunda hemfikirler hayırlısı olsun hakkımızda..

ben bugün bile çok zor yürüdüm başka da ne zaman gidebilirim tekrar bilmiyorum sıcaklarda zor oluyor iyice. en azından geçenler de oğluşum için netten mevlütte giydiririm diye takım elbise gibi tulum almıştım, kendimde lohusa geceliğimi giyerim diye düşündüm, ama süsleme yapılacak şeyleri belirleyip vakit varken yapsam güzel olur fikiri olan ya da hazırlık yapan ve tabikisi de tecrübeli olan anneciklerle beyin fırtınası yapalım ama yarın sabaha artık şimdi çooook uykumuz geldi gidelim de mışıldıyalım

güle güle kullanın canım aldıklarınızı... bende alıp alıp kenara koyuyorum sanırım bende artık yıkayıp bişeyleri hazırlasam iyi olur. ben mevlüt yapmayacağım için sana yardımcı olamayacağım ama oğluşuma kapı süsünü ve bebek şekerlerini kendim yaptım keçeden onlar hazır bi vaktin ve isteğin varsa yapabilirsin ama baya oyalıyorlar....

cnm çok tşk ederim inşallah bakalım doğum sonunu beklicem birde kesin ultrasonda fıtık denildi.kesin yani ..allahım beterinden korusun:)))
evet canım Allah beterinden korusun... bebek ağırlaşmadan benim arkadaşım ameliyat oldu doktor bi onu kaldırmasına izin vermiş.. hayırlısı... dikkat et kendine...

ben kendimden çok korkuyordum aslında çok şişerim büyürüm diye ama şimdilik olmadı bakalım son iki ayı göreceğiz... benim anneminde böyleymiş tatlım demekki bi göbüş ortalama 7-8 kilo geliyormuş

canım sende mi uyuyamadın ben gibi.. maşallah diyorum el becerisi güzel birşey ama bende yokki o keçeleri harap ederim diye cesaret edemem..

bazı anneler dağıtılacak herşeye bardaklara tabaklara bile süsleme yapmışlar oğlumun ismiyle renkli çıktılar alıp ne dağıtacaksam etiket olarak yapıştırmak ya da zımbalamak isterim onu yapabilirim

canım bizim yatma saatimiz daha gelmedi baya bi saat farkı var da ben abd deyim ama sana maşallah hala uyumamışsın ben saat 10 dedi mi başlıyorum uyuklamaya benim çok zamanım olduğu için kendime uğraş buldum yaptım aslında zor değil netten kopya çektim yaptım bi ara foto eklerim belki.. uğraşmaya değmez belki ama ben vakit geçirmek için yaptım hoşta oldu... bazıları abartıyor süslemede gerçeten şerbet bardakları falan ooooo..

günaydın kızlar biz kızımla kalktık babamızı işe geçirdik şimdide giçmişi biraz okudum ben henüz çanta hazırlamadım eksiklerim var gecelik almadım kızımın bakım ihtiyaçlarından eksiklik var ben mevlütte elbise giymeyi planlıyorum dün eşimle biraz baktık ama bulamadık birde şekerlere baktık açıkcası biraz iyişeyler pahalı geldi diğerlerinide biz beğenmedik çok kararsız kaldım kızlar uygun olarak mevlütte ne dağıtabilirim

Günaydın hepinize
Maşallah herkes hazırlığı yapmış
Ben daha hiçbir şey almadım
Annem haftaya umreye gidicek uzun bir süre kalıcak.
Gitmeden çantanı hazırlayalım diyor
Neler konur çantaya genel olarak?

günaydın anneler nabersiniz?
ya şu doğum çantalarını hazırlayanlar yazabilirmi ne koydukar içine birde foto paylaşabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…