- 7 Eylül 2009
- 2.709
- 38
Milupa 2 ay sonra gönderiyormuş, primi gelmedi, sadece huggies geldi. Sen iyi buluyorsun canım kampanyaları. Merhaba bebeği izliyorum ama telefondan girince mi olmadı bilmem kuponu alamadım. O programda kadınlar doğum yaptıkça oturup ağlıyorum duygulanıp:) Son bölümde kadın yeni doğan bebeğine tütü giydirip saç bandı takmış hastane çıkışı yerine.
kızlar slm nasılsınız? cumartesi doktora gitcem zaman geçmiyor. benim haftamda olup hareketleri hisseden var mı? ben hisetmiyorum arada damar atması gibi oluyor ama yok kaç gündür yok deli olcam yane zaman tekmelicek beni ya?
ne demek canım, beğenmene sevindim. Faydalı oluyorsa ne mutlu. Denk geldikçe paylaşırım yine.melekcim o kolikten bende çok korkuyorum=((bir sürü arkadaşım bebeğinde yaşadı.olursa ne yapacağız bilmem çare yok diyormuş dr lar geçmesini bekleyeceksnizi diyorlarmışayrıca FUŞYA PATİKLERİNE bayıldım bayıldım.maşallah nazarım değecek=pne güzel şeyler paylaşıyorsun canım yabenim çok işime yarıyor faydalı oluyor paylaştıkların.çok teşekkürler.gizo anlaşıldı bu kız sana şimdiden naz yapıyor yandın valla=)ya ne güzel he iyi tarafından bakhastaneye ne zaman gitsen bebişini de görüyorsun o da iyi=))olumlu tarafından gör.süpermiş...öyle demeeeeeeeeee=(maşallah bak kocaman olmuş ya.benimkinin kilosunu söylemedi dr bi daha ki gidişe sorcaminşallah sağa salim kucağına alacaksın arkadaşım.kötü düşünme
ben çok net hissediyorum.Kızlar bebeğinizin hareketlerini artık hissedebiliyor musunuz...
20 gün sonra anca hissederim ozaman...bilmem k, canım ben hemen bakamadım nete ertesi günde kalmadı yazıyordu bu hafta yazdığı gibi hemen bakıcam bakalım ne olacak. bu arada daha da bulursam haberdar ederim herkes faydalansın
eylül valla bende kafayı yemek üzereydim 2. gün önceye kadar şimdi yeni yeni hareketler hissediyorum çok sık değil arada ve pıt pıt şeklinde tekme falan değil yani daha o aşamaya gelemedik bu arada ben 22. haftamdayım canım sabredelimm
20 gün sonra anca hissederim ozaman...geç olsun güç olmasın öleyse
tatlim sen daha hissetmiyor musun ya
tatlim sen daha hissetmiyor musun ya(
inşallah canımmmmmbende gecen gün koca gece ağladım neden hissedemıyorum diye. üzme kendini canım bakalım arkadaşlar çok net hissediyor darısı bizim başımıza.
yakında öyle tekmeler atacaklar ki bizi uykudan uyandıracaklar annesi=)))))
merhaba kızlar bugün tetanoz aşımı oldum sağlık ocağında ve bebeğimin kalp atışlarını dinledik herşey yolunda çok şükür. aşı da ağrı sızı yapmadı yapmayacak da sanırım.
ben ilk bebeğim olmasına rağmen 16. haftadan beri hissediyorum kuzumu. artık iyice hareketlendi. ama henüz dışardan belli olmuyor. bazen baskı yapıyor demekki kasık ağrısı oluyor özellikle çok hareketli olduğu zamanlarda kasıklarıma inceden sızı girip çıkıyor. tecrübeli anneler daha iyi bilirler bu normal mi?
5 ağustos da ayrıntılı ultrasona gidicez randevumuzu aldık. ben profesör doktor rıza madazlı ya gidiyorum cerrahpaşanın kadın doğum bölümünün anabilimdalı başkanı aynı zamanda riskli gebelik uzmanı. 22. haftada gel demişti tam doldurunca 22+3 de falan gitmiş olucaz. inşallah herşeyi tastamamdır kuzumun. sizlerden yaptıran var mı ayrıntılı ultrason?
canım ben de detaylı ultrasonumu rıza madazlı'da çektirdim çok çok memnun kaldım, normal kontrollerimde ona gitmiyorum sadece detaylı için gittim 20+0 da
aaa çok sevindim canım. memnun kalmana da.... biz 10 haftalık gebe iken gittik. daha önce 1 düşüğüm olmuştu gitmiştik görüşmüştüm. bir sorun olmadığı için rutin kontrollerine devam et ayrıntılı da bana gel dedi ve 22. hafta gibi çağırdı. biz de heyecanla bekliyoruz.
muayne ücreti de dahil ne kadar ödediniz canım ayrıntılı ultrasona?
kendisi çok net ve açık sözlü bir doktor bir o kadar da rahat ama temkinli. ben hayran kalıyorum onu dinlerken olgunluğuna ve açıklamalarına.
nasıl geçti ne kadar sürdü size boy boy fotoğraf vermiştir :) çıkanların elinde görmüştüm. idrara sıkışık olman yada tatlı bişeyler yemen gerekti mi?
gerçektenmi benimde bugün geldi. çantası çok hoşuma gitti kesin kullanırım.
Kızlar bebeğinizin hareketlerini artık hissedebiliyor musunuz...
essela canım evi aldığınızdan haberim yoktu hadi hayırlı olsun
geç olsun güç olmasın boşver ohh bebek kısmetiyle geldi gerçekten
ne zordur o taşınma valla Allah tüm taşınanlara kolaylık versin.
normalde bile gözüm yemez bunca eşya.korkunç=)
çok iyi iş hallettin helal olsun.
Yarenkacım benim ayrıntılı ultrason dandik oldu biraz. Arkasida dönüktü doğru düzgün resim bile veremedisenin fotolari paylaşırmisin canım merak ettim..