2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Tabi o da var, denemek lazım. Sen dedîkten sonra siteye üye oldum, numune geldi bana. Çok şirin:)
Sterilizasyon makinası da nereden baksan nereden baksan 150 liradan başlıyor. Isıtıcı da aynı şekilde. Blogcuanne'yi falan takip ediyorum da alanlar pişman olmuş, boş yere yer kaplıyor diyorlar.
Göğüs pompasını çift taraflı elektrikli Lansinoh aldım ben. Lazım olacak her halükarda, en kullanışlısı olsun dedim. Medela bu işin en iyisiymiş ama cidden pahalı.

ewet olabilir yaşayıp görücez tecrübesizlik zor bi şekilde öğrenir tecrübe ederiz. ilk haftalarda da annelerimiz olur muhtemelen yanımızda. en korktuğum şey kolık. gaz sancısı olmasın başka bişey istemıyorum yeğen aylarca gaz sancısıyla uğraştı çoook zor çokk el kadar bebek tüm evi ayağa dikiyordu gece yarısı ne yapsan olmuyorrr Allahım hepimize uslu gazsız bebekler versin:):):)

Kızlar park beşik ve mobilya beşik arasında kaldım eşim mobilya istemiyor taşımak açısından bi iki taşımada bozulur diyor siz ne düşünüyorsunuz

Senin bebeğin erkekse bez seçimin uygun duruyor.
Biberonu bana Nuk yenidoğan vermişlerdi, içime sinmedi. En iyisi Dr.Brown'muş. Kolik önleyici olandan bir tane aldım, olur da hemen süt gelmezse diye. Cam şişe ve silikon emzik aldım.
Kaynatmak bana da çok mantıklı geliyor.
Giydirme işine annem de karar veremedi:) Kardeşim de ben de yaz çocuğuyuz. Kış bebeği nasıl bakılır artık dediğin gibi doğunca göreceğiz. O yüzden fazla eşya almıyorum.

amiiin inşallah..

hareket halindeymiş canım işte bu oynamışmı demekk :))
Galiba canım. Sen yine de o kür işini bir daha düşün. O kadar besleyici olan hurma için bile burada bir sürü şey yazıldı biliyorsun. Hamilelik normal durumdan farklı olabiliyor. Neyin neye faydası var neye zararı var tam kestiremeyebiliriz.

gerçektenmi benimde bugün geldi. çantası çok hoşuma gitti kesin kullanırım.

bana 2 ay önce falan gelmişti numuneler mavi bir çantanın içinde. huggies ve primada gönderecekti bakalım gönderir inşallah birde ben geçen gün organik ürünlerin olduğu bir siteye üye oldum orda test cevapldım ordan da organik şampuan losyon falan göndericez dediler. organicare sanırım daha varsa söyleyin kızlarr ben buldukarımı paylaştım sizinle. bu pazar merhaba bebek tv yi izlemeyi ve indirim kuponu kapmayı unutmayın .

Kızlar park beşik ve mobilya beşik arasında kaldım eşim mobilya istemiyor taşımak açısından bi iki taşımada bozulur diyor siz ne düşünüyorsunuz
Taşıma derken evin içinde taşıma mı yoksa taşınırken mi? Ev içinde taşıyacaksanız park yatak daha kolay. Katlanınca da yer kaplamıyor. Kendi evine geçince gönlüne göre mobilya alıp oda yaparsın kızına.

melekcim o kolikten bende çok korkuyorum=((
bir sürü arkadaşım bebeğinde yaşadı.
olursa ne yapacağız bilmem çare yok diyormuş dr lar geçmesini bekleyeceksnizi diyorlarmış

ayrıca FUŞYA PATİKLERİNE bayıldım bayıldım.maşallah nazarım değecek=p

ne güzel şeyler paylaşıyorsun canım ya
benim çok işime yarıyor faydalı oluyor paylaştıkların.
çok teşekkürler.
sağ böbrekte 2 mm taş sol böbrekte daha minik minik bikaç tane taşla geldim :26:başkada hiçbişey yok şükürler olsun tek çareside su :26:

eylül 320 gram olmuşş bide :))
gizo anlaşıldı bu kız sana şimdiden naz yapıyor yandın valla=)
ya ne güzel he iyi tarafından bak
hastaneye ne zaman gitsen bebişini de görüyorsun o da iyi=))
olumlu tarafından gör.süpermiş...
Kizlar bu arada bebegimle alakali iyi haberleri vermeyi unuttum kizim 400 gramolmus boyuda 25 cm kizimin sagligi yerinde annesi onu tasimayi becerebilirse
öyle demeeeeeeeeee=(
maşallah bak kocaman olmuş ya.benimkinin kilosunu söylemedi dr bi daha ki gidişe sorcam
inşallah sağa salim kucağına alacaksın arkadaşım.
kötü düşünme

Milupa 2 ay sonra gönderiyormuş, primi gelmedi, sadece huggies geldi. Sen iyi buluyorsun canım kampanyaları. Merhaba bebeği izliyorum ama telefondan girince mi olmadı bilmem kuponu alamadım. O programda kadınlar doğum yaptıkça oturup ağlıyorum duygulanıp:) Son bölümde kadın yeni doğan bebeğine tütü giydirip saç bandı takmış hastane çıkışı yerine.

Gizemcm bende büyük marketlerde vardır diyecektim sana demek migrosta var süperr o zmn al yap akşama...Bu arada Turpun kabuklarını soymadan rendele yanlış yazdm..soymadan rendele sütle kaynat baśınsa bekle çünkü taşmaya çok meyilli oluyor..Derin bi tencerede yaparsan taşmaz..Aç karnına 1 çay bardağı iceceksin ve 4 lt süt 1 lt kalana kadar ağzını kapatmadan kaynatacaksin..Emin ol faydası var canım

Ben de mobilya besik olduğu için park yatak alıcam,.sonra ezgiye genç odası aldığımda mobilya beşikte duruya kalr

papatyacım teşekkür ederiz değmez kız nazar falan internette görmüştüm 20 tl patikler babmız almış 10 tlye burda bir bebek mağazasından birde geçen gün pazardan çorap aldım demiştim ya 3 tanesi bir arada 3 tlydi aynı marka butik bebede 9 tl çüş dedim çok afedersiniz kazık yiyoruz çok iyi araştırmak gerek

özleeeem kız çook mutluyum şuan benim minik kelebeğim kanat çırpıyor içimde yavrum benım çok bekletti ama dünden beri hareketlendi hissediyorum

kızlar slm nasılsınız? cumartesi doktora gitcem zaman geçmiyor. benim haftamda olup hareketleri hisseden var mı? ben hisetmiyorum arada damar atması gibi oluyor ama yok kaç gündür yok deli olcam ya ne zaman tekmelicek beni ya?

Kızlar bebeğinizin hareketlerini artık hissedebiliyor musunuz...

hemde nasıl oturduğum yerde kasıklarımda kıpır kıpır hareketini hissediyorum.
o oynadıkça ben gülüyorum çok mutlu oluyorum. artı sese de tepki vermeye başladı
yükses sese acayip tepki veriyor. minik cimcimem benim güzel kızım aşkım bitanem benim.

ooo melekcim o ne yaa
ne kadar fark ediyor
popomuzu kaldırmamanın bedeli olsa gerek hehehehhe=)))

evet yenidoğan bezi yani 1 numara olan için öyle diyolar. ama ben 2 numara alayım diyorum. zaten doğumdan sonra hasataneden çıkmadan sünnet ettirmeyi düşünüyoruz.

Serap sen ist da mısın?
bizde bebeği doğunca sünnet ettirmek istiyoruz ama iyi dr nerden bulabilirim onu bilmiyorum.
herkese de teslim edemem oğlumun pipisini=))

bir fikir sahibi olursan benle de paylaş olur mu?
bayadır hiç yazamadım, bizim ev telaşı bitmedi
herşeyi toparladık, eşim koli getirdi bir sürü, kutu kutu yapıp hazırladık
salı sabah tapuya gidilcekti perşembeye yani bugüne erteledi ev sahibi
essela canım evi aldığınızdan haberim yoktu hadi hayırlı olsun
geç olsun güç olmasın boşver ohh bebek kısmetiyle geldi gerçekten
ne zordur o taşınma valla Allah tüm taşınanlara kolaylık versin.
normalde bile gözüm yemez bunca eşya.korkunç=)
çok iyi iş hallettin helal olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…