- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
Tabi o da var, denemek lazım. Sen dedîkten sonra siteye üye oldum, numune geldi bana. Çok şirin:)bebek bezi konusunda ben en az olanlardan huggıes düşünüyorum belki bebek uyum sağlayamayabilir denerim önce bir de numuneler gelecek (umarım beklıyoruz göndericez demişlerdi.)onları denerim.
bebeklerin kıyafetlerini de sabun tozuyla bebk programında yıkarım ama kokularına bakarak alırım. sterilizasyon makıneleri için benımde kafam karıştı bir tencerede kaynatmak uğraştırıcı gibime geldi makınede kısa sürede cıkıyormuş elzem bişeyde değil gibi araştırmalara devam fiyatlarına da bakmak lazım çok da pahalı bişey değilse alınabilir.
birde ben göğüs pompası alıcam acayip pahalı en kullanılabilir olanı çift elektrikli lansinoh tavsiyesi aldım medela daha iyiymiş ama çok pahalı geldi hala ataştırıyorum
ewet olabilir yaşayıp görücez tecrübesizlik zor bi şekilde öğrenir tecrübe ederiz. ilk haftalarda da annelerimiz olur muhtemelen yanımızda. en korktuğum şey kolık. gaz sancısı olmasın başka bişey istemıyorum yeğen aylarca gaz sancısıyla uğraştı çoook zor çokk el kadar bebek tüm evi ayağa dikiyordu gece yarısı ne yapsan olmuyorrr Allahım hepimize uslu gazsız bebekler versin:):):)bebek bezi konusunda hangi bezle başlanırsa onunla devam etmek gerekliymiş sonra alerji oluyormuş bez değiştiği zaman böyle bişey duydunuzmu sizde....
sterilizasyon max. için de benim bi ebe komşum var kızı var onunda o hep kaynatıyor biberonlarını. bende öyle yapacam.
Senin bebeğin erkekse bez seçimin uygun duruyor.evet yenidoğan bezi yani 1 numara olan için öyle diyolar. ama ben 2 numara alayım diyorum. zaten doğumdan sonra hasataneden çıkmadan sünnet ettirmeyi düşünüyoruz. onun için de bebeğin en az 3,5 kilo doğması lazımmış. ve sünnet olduktan sonra iyileşene kadar da bezi bi beden büyük kullanmak lazımmış. o yüzden 2 numaranın 4 paketini de bitiririz gibi geliyo bana. ama olur da az kilolu doğarsa o zmn bi paket 1 numara bezden alırım diyorum. daha biberon işine hiç girmedim ama bi kaç yorum okudum onunla ilgili. o sterilizasyon aletine hiç gerek yok fuzuli diyo alanlar. ama satıcılar bişeyler satmak için kafa karıştırıyo malesef. tabi makine değiliz ayarlayamayız ama annelerimiz nasıl ayarladıysa biz de onlardan öğrenir yaparız. o kadar çok teknolojik alet çıkarmışlar ki hepsini alsan bütün ev dolar. sonra atsan atılmaz satsan satılmaz ne yapıcaz tüm bunları? tulumun içine bişey giydirmek gerekir mi bilmiyorum ama erkek bebekler fazla sıcak sevmezlermiş o yüzden çok sarıp sarmalamayın kızlar gibi diyolar. bu giydirme işini doğmadan öğrenemeyiz bence. bebeğin tepkilerine, büyüklerin tavsiyelerine göre yapıcaz artık bişiler
ewet olabilir yaşayıp görücez tecrübesizlik zor bi şekilde öğrenir tecrübe ederiz. ilk haftalarda da annelerimiz olur muhtemelen yanımızda. en korktuğum şey kolık. gaz sancısı olmasın başka bişey istemıyorum yeğen aylarca gaz sancısıyla uğraştı çoook zor çokk el kadar bebek tüm evi ayağa dikiyordu gece yarısı ne yapsan olmuyorrr Allahım hepimize uslu gazsız bebekler versin:):):)
Galiba canım. Sen yine de o kür işini bir daha düşün. O kadar besleyici olan hurma için bile burada bir sürü şey yazıldı biliyorsun. Hamilelik normal durumdan farklı olabiliyor. Neyin neye faydası var neye zararı var tam kestiremeyebiliriz.hareket halindeymiş canım işte bu oynamışmı demekk :))
Uzulursem bi faydasi olmadigini biliyorum . Bu arada hamileligimuzin baslarinda konuşmuştuk bi kac site ismi verilmisti numune yolluyorlar diye milupadan numuneler geldi bide cantanin icinde indirim kuponlarinin oldugu bir defter bebek bakim kitabi minicik bir nivea pisik kremi falan filan :)
Sürekli değil ama ara ara hissediyorum ben.Kızlar bebeğinizin hareketlerini artık hissedebiliyor musunuz...
Taşıma derken evin içinde taşıma mı yoksa taşınırken mi? Ev içinde taşıyacaksanız park yatak daha kolay. Katlanınca da yer kaplamıyor. Kendi evine geçince gönlüne göre mobilya alıp oda yaparsın kızına.Kızlar park beşik ve mobilya beşik arasında kaldım eşim mobilya istemiyor taşımak açısından bi iki taşımada bozulur diyor siz ne düşünüyorsunuz
ewet olabilir yaşayıp görücez tecrübesizlik zor bi şekilde öğrenir tecrübe ederiz. ilk haftalarda da annelerimiz olur muhtemelen yanımızda. en korktuğum şey kolık. gaz sancısı olmasın başka bişey istemıyorum yeğen aylarca gaz sancısıyla uğraştı çoook zor çokk el kadar bebek tüm evi ayağa dikiyordu gece yarısı ne yapsan olmuyorrr Allahım hepimize uslu gazsız bebekler versin:):):)
Günaydın güzel annelerUmarım bugün herkes daha iyidir. Rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsun. Kendinizi çok yormayın. Eşya peşinde koştururken hamile olduğumu unuttum, üstüne bir de tetanoz aşısı, dün hastaydım. Toparladım bugün biraz. Karamel gibi beni de kötü etkiledi aşı. Hala sol tarafıma yatamıyorum, ödem yaptı.
Kızlar bu sabah bir sayfa önerdi arkadaşım: "Projects by Ece Collection Wedding and Baby". Aslında pahalı organizasyonlar yapılmış ama içlerinde bebişler için güzel fikirler var. Sizinle de paylaşmak istedim.
gizo anlaşıldı bu kız sana şimdiden naz yapıyor yandın valla=)sağ böbrekte 2 mm taş sol böbrekte daha minik minik bikaç tane taşla geldim :26:başkada hiçbişey yok şükürler olsun tek çareside su :26:
eylül 320 gram olmuşş bide :))
öyle demeeeeeeeeee=(Kizlar bu arada bebegimle alakali iyi haberleri vermeyi unuttum kizim 400 gramolmus boyuda 25 cm kizimin sagligi yerinde annesi onu tasimayi becerebilirse
Milupa 2 ay sonra gönderiyormuş, primi gelmedi, sadece huggies geldi. Sen iyi buluyorsun canım kampanyaları. Merhaba bebeği izliyorum ama telefondan girince mi olmadı bilmem kuponu alamadım. O programda kadınlar doğum yaptıkça oturup ağlıyorum duygulanıp:) Son bölümde kadın yeni doğan bebeğine tütü giydirip saç bandı takmış hastane çıkışı yerine.bana 2 ay önce falan gelmişti numuneler mavi bir çantanın içinde. huggies ve primada gönderecekti bakalım gönderir inşallah birde ben geçen gün organik ürünlerin olduğu bir siteye üye oldum orda test cevapldım ordan da organik şampuan losyon falan göndericez dediler. organicare sanırım daha varsa söyleyin kızlarr ben buldukarımı paylaştım sizinle. bu pazar merhaba bebek tv yi izlemeyi ve indirim kuponu kapmayı unutmayın .
Kızlar park beşik ve mobilya beşik arasında kaldım eşim mobilya istemiyor taşımak açısından bi iki taşımada bozulur diyor siz ne düşünüyorsunuz
Kızlar bebeğinizin hareketlerini artık hissedebiliyor musunuz...
Kızlar bebeğinizin hareketlerini artık hissedebiliyor musunuz...
papatyacım teşekkür ederiz değmez kız nazar falan internette görmüştüm 20 tl patikler babmız almış 10 tlye burda bir bebek mağazasından birde geçen gün pazardan çorap aldım demiştim ya 3 tanesi bir arada 3 tlydi aynı marka butik bebede 9 tl çüş dedim çok afedersiniz kazık yiyoruz çok iyi araştırmak gerek
evet yenidoğan bezi yani 1 numara olan için öyle diyolar. ama ben 2 numara alayım diyorum. zaten doğumdan sonra hasataneden çıkmadan sünnet ettirmeyi düşünüyoruz.
essela canım evi aldığınızdan haberim yoktu hadi hayırlı olsunbayadır hiç yazamadım, bizim ev telaşı bitmedi
herşeyi toparladık, eşim koli getirdi bir sürü, kutu kutu yapıp hazırladık
salı sabah tapuya gidilcekti perşembeye yani bugüne erteledi ev sahibi