- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
Tabi o da var, denemek lazım. Sen dedîkten sonra siteye üye oldum, numune geldi bana. Çok şirin:)bebek bezi konusunda ben en az olanlardan huggıes düşünüyorum belki bebek uyum sağlayamayabilir denerim önce bir de numuneler gelecek (umarım beklıyoruz göndericez demişlerdi.)onları denerim.
bebeklerin kıyafetlerini de sabun tozuyla bebk programında yıkarım ama kokularına bakarak alırım. sterilizasyon makıneleri için benımde kafam karıştı bir tencerede kaynatmak uğraştırıcı gibime geldi makınede kısa sürede cıkıyormuş elzem bişeyde değil gibi araştırmalara devam fiyatlarına da bakmak lazım çok da pahalı bişey değilse alınabilir.
birde ben göğüs pompası alıcam acayip pahalı en kullanılabilir olanı çift elektrikli lansinoh tavsiyesi aldım medela daha iyiymiş ama çok pahalı geldi hala ataştırıyorum
Sterilizasyon makinası da nereden baksan nereden baksan 150 liradan başlıyor. Isıtıcı da aynı şekilde. Blogcuanne'yi falan takip ediyorum da alanlar pişman olmuş, boş yere yer kaplıyor diyorlar.
Göğüs pompasını çift taraflı elektrikli Lansinoh aldım ben. Lazım olacak her halükarda, en kullanışlısı olsun dedim. Medela bu işin en iyisiymiş ama cidden pahalı.