- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uyudum uyandım yemek yaptım yoruldumm :/ raporluydum bugün ve yarında raporluyumm
iyice dinlen kuşum
yoğurt suyu da içmeyi unutma
iyi geliyo taşlara
buarada bugün tetanoz aşımın 2.si vardı ona gittik eşimle
evde oluşu iyi oldu birlikte gidip dinledik kalp atışını da
sonra lcw den papuç aldık minnoşuma
du ekliyim
gerçektenmi benimde bugün geldi. çantası çok hoşuma gitti kesin kullanırım.
güya kendime hamile pantolonu alcaktım, hiç beğenemedim... yine kısmet tontişime oldu
Eki Görüntüle 764414
canım toplam 500 lira ödedik o yüzden rutin kontrollere gidemem çok pahalı :)
çok rahat ve dediğin gibi açık sözlü zaten kuzenim cerrahpaşa tıpta okuyor o da tavsiye etti gönül rahatlığıyla gittim
yarım saat falan sürdü biiiir sürü resim verdi bir de normal fotoğraf kağıdına renkli bastı, her şeyi detaylarıyla inceledi bize anlattı
idrarla ilgili sorun yok yani fark etmiyor. ama ilk baktığında sırtını dönmüştü biraz tatlı şeyler ye sonra yine bakalım dedi ben de çikolata yedim hanımefendi döndü yüzünü ve incelemeye başladık :) sorun varsa yine sorabilirsin tatlım
o zaman biz para ödemeyeceğimiz için çok şanslıyız çünkü rıza bey kendileri eşimin genel müdürünün ağabeyi oluyor. ilk gittiğimizde de ödemedik bunda da eşimin genel müdürünün isteği üzerine ödemicekmişiz. Allah razı olsun eşimi de çok sever kendisi o vesile oluyor. ben ilk bebeğimi 8 haftalık ken kaybettim 2 sene önceydi o zaman da eşimin müdürü sayesinde gidip rıza beyle görüşmüştük. rahatlatıcı konuşup bana düşük yaptığımı bile unutturmuştu. dinginleştiren bir adam.
rutin kontrollere beni de çağırmadı. detaylıya da 22. haftada çağırdı işte hem büyümüş oldu ufaklık daha net pozlar verir bize inşallah. ben riski gebelik kategorisindeyim canım. uterus anomalim var o yüzden erken doğum riskim var. bu sebeple her gidişimde idrara sıkışık bir vaziyette rahimağzı uzunluğum ölçülüyor. rıza beyden de ölçmesini isticem. rahimağzıma dikiş atılabilirdi ama gerek görmedi doktorum çünkü ölçümler iyi çıkıyor. umarım rıza bey de aynı şeyi söyler. benim de kızım olacak Allahın izni ile. hiç de canım tatlı istemiyor ama o gün giderken helalinden bir çikolata yiyeceğiz artık :)
maşallah anacim kilosu çok güzel nasıl besledin koyun mu yedirdin kuzu mu
o zaman biz para ödemeyeceğimiz için çok şanslıyız çünkü rıza bey kendileri eşimin genel müdürünün ağabeyi oluyor. ilk gittiğimizde de ödemedik bunda da eşimin genel müdürünün isteği üzerine ödemicekmişiz. Allah razı olsun eşimi de çok sever kendisi o vesile oluyor. ben ilk bebeğimi 8 haftalık ken kaybettim 2 sene önceydi o zaman da eşimin müdürü sayesinde gidip rıza beyle görüşmüştük. rahatlatıcı konuşup bana düşük yaptığımı bile unutturmuştu. dinginleştiren bir adam.
rutin kontrollere beni de çağırmadı. detaylıya da 22. haftada çağırdı işte hem büyümüş oldu ufaklık daha net pozlar verir bize inşallah. ben riski gebelik kategorisindeyim canım. uterus anomalim var o yüzden erken doğum riskim var. bu sebeple her gidişimde idrara sıkışık bir vaziyette rahimağzı uzunluğum ölçülüyor. rıza beyden de ölçmesini isticem. rahimağzıma dikiş atılabilirdi ama gerek görmedi doktorum çünkü ölçümler iyi çıkıyor. umarım rıza bey de aynı şeyi söyler. benim de kızım olacak Allahın izni ile. hiç de canım tatlı istemiyor ama o gün giderken helalinden bir çikolata yiyeceğiz artık :)
Canım çok üzüldüm. Hiç böyle şikayetler duymamıştım daha önce. Kasıklarındaki ağrı enfeksiyondansa sağ üst taraftaki sertlik neden ki?Kızlar hepinize merhaba, eşimle tatile geldik ama inanın tatil mi eziyet mi biz de bilemedik.Mahvolduk.. İki adım atamıyorum arkadaşlar.Aşağıdaki basınçtan ve sağ üst taraftaki sertlikten ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorum. En kötüsü de yataktan kalkmaya çalışmak. Kasıklarım çok basınçlı ve ağrılı idi. Doktor idrarındaki enfeksiyon tam olarak geçmemiş, eğer geçmezse bu erken doğumu tetikleyebilir dedi . Hatta bu enfeksiyonun geçmemesi keseye bile zarar verirmiş..Ve geçmiyor, geçmiyor! Hatta altıma bile kaçırmaya başladım..farketmiyorum bile ağrıdan..kaç defa kese delindi ve su akıyor diye panik atak yaşadım anlatamam
Karnımın sağ üst tarafı çok sert ve nefes bile alamıyorum..kaç gündür yemek de yiyemiyorum. Bir gram lokma attığım an karnımın sağ tarafı saatlerce katılaşıyor ve nefes aldırmıyor.Eşimin de benim de psikolojimiz çok bozuldu.2 gündür durmadan ağlıyorum, panik halindeyim bir şey olacak diye..bu stresten bebeğimin hareketleri bile zayıfladı.. Var mı aynı durumu yaşayanlar aranızda? Ne yapacağım bilemiyorum..
Maşallah kocaman olmuş Ankara Optimum mu canım?selam kızlar
benim buğün kontrolüm vardı. bebişim 25 cm ve 515 gr . haftaya ayrıntılı ultrasona giricez 30 tl ödeme yapıcam
çıkışta alışveriş yaptık optimumda CA da organik ürünler var. ve çok uygun fiyatları. tulumları 10 tl den aldım 3 6 9 aylık
maşallah anacim kilosu çok güzel nasıl besledin koyun mu yedirdin kuzu mu
Maşallah kocaman olmuş Ankara Optimum mu canım?
Ben de bu akşam Kipa'ya gittim kızlar. Bazı bebek ürünlerinde çok indirim vardı. 5 liraya kotlar, 12 liraya elbiseler... Bir dünya şey aldım. Yarısı yazlık oldu ama seneye faydası olur dedim, hazır indirimdeyken.