- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
Aynı çekinceyi ben de yaşadım canım. İlk bebeğim olacak, eşim ve ben alerjiğiz. Önce Sebamed almıştım ama o da içime sinmedi, Mustela aldım. Daha pahalı ama korktum doğduğu gibi alerji olursa diye.geçen gün burda da konuşuldu bebek setleriyle ilgili. hem çanta olarak kullanacağım hem de bebek bakım ihtiyaçlarını set olarak alacağım bi ürün arıyorum. aslında niveanın atta seti ve chicconunkiler çok uygun. ama biraz araştırınca memnun olmayanları okudum ve tereddütte kaldım. mustelanın da bu şekilde bi seti var ama fiyatı diğerlerine göre yüksek 120-140 arası falan. özellikle tecrübeli annelere ve bu konuyu araştıranlara bi sorum var. sizce mustelaya iki-ikibuçuk katı fiyat vermek mantıklı mı, yoksa zaten hepsi aynı niveanınkini al mı dersiniz?
Benim taşlarım senin taşlarını döversağ böbrekte 2 mm taş sol böbrekte daha minik minik bikaç tane taşla geldim :26:başkada hiçbişey yok şükürler olsun tek çareside su :26:
eylül 320 gram olmuşş bide :))
Allah saglık sıhhat versin cnm.. Anasına sımsıkı tutunmuştur bence bıdık hiç kendini üzme
Benim taşlarım senin taşlarını döverBana da doktor bol bol su iç dedi. Ağrılar hep oluyor ama canım. Geçmiş olsun. Dua edelim taşlarımızı hamileyken düşürmeyelim. Kuzuna da maşallah
Çok geçmiş olsun. Zor olacak sürekli yatmak ama bebek sağlıklı olsun da. İyi ki farkedebilmişsin. Ben olsam anlamazdım, Allah korusun. Ama böyle sıkıntılar görünce herşeyi doktorlar paylaşmak gerekiyor diye düşündüm. Genelde normaldir deyip geçiştiriyorlar.Sureklu yatmam gerekiyor canim rahim agzi 2.5 cm olmus ve 4 mm acilmam var kum dokerken cok fazla sancim olmus ama ben anlamadim sadece yorgunluk hissediyordum . Benim agri esigim yuksekmis buda benim icin bir risk oluşturuyor . Tamamen his ve idrar hissi gibi sikayetler yuzunden gitmistimallaha sukur ilaçlar iyi geliyor
Kocaman olmuş maşallahKizlar bu arada bebegimle alakali iyi haberleri vermeyi unuttum kizim 400 gramolmus boyuda 25 cm kizimin sagligi yerinde annesi onu tasimayi becerebilirse
Düşerken doğum sancısı gibi acı çekiliyor diyorlar, tırstım ben de.düşse daha iyi değilmi canım bana bol su iç küçük zaten düşer dedi doktor:26:
Düşerken doğum sancısı gibi acı çekiliyor diyorlar, tırstım ben de.
sağ böbrekte 2 mm taş sol böbrekte daha minik minik bikaç tane taşla geldim :26:başkada hiçbişey yok şükürler olsun tek çareside su :26:
eylül 320 gram olmuşş bide :))
Canim cok gecmis olsun bende tas dusurdum agrisi cok fena oluyorum sanmistim burada yogurdun sari suyunu ic tasi eritiyorr
Her iki böbrekte de var, ikisi de 3,5 mm. Radyoloji uzmanı hamilelikten önce oluşmuş olabileceğini söyledi.seninkinin boyu kaç hayatım sağdamıı?
düşsün kurtulalım bence sancı şuandada oluyo sonuçta:26:
Aynı çekinceyi ben de yaşadım canım. İlk bebeğim olacak, eşim ve ben alerjiğiz. Önce Sebamed almıştım ama o da içime sinmedi, Mustela aldım. Daha pahalı ama korktum doğduğu gibi alerji olursa diye.
Her iki böbrekte de var, ikisi de 3,5 mm. Radyoloji uzmanı hamilelikten önce oluşmuş olabileceğini söyledi.
Bu arada aşılı kolun nasıl oldu? Ben hala yatamıyorum o tarafa, bi de sertleşti.
Çocuktan çocuğa değişiyor galiba. Küçücük kafası var zaten, uzun gider diye paraya kıydımcanım bizde alerji yok ama bazı yorumlarda nivea ve chicconun ürünleri için çok kalitesiz hiç kullanmadan çöpe attım falan diyenler var. beğenenler de olmuş, hatta bitti tekrar aldım diyenler de var. mustelayı sepete attım ama alıp almamakta kararsızım şuan aradaki farkla bebek bezi falan alsam mı diye düşünmüyo değilim :26:
Aman walla her gün bir derdim çıkıyor benim. Kocam yakında boşayacak. Yeni kn tahlilimde de şekerim düşük çıkmış. Acaba bebişe etkisi var mıdır ki?oo seninkiler benimkini dövermiş ciddennŞu hamileliği sağ salim atlatsaydık başka bişey istemiyorum:26:
bugün 4.günüm hala üstüne yatamıyorum ama ağrı hafifledi canımmm :/