2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
günaydın valla biz hergün 6.45 7.00 en geç 7.15te ayaktayız. oğlum saolsun erkende yatsa geç de yatsa aynı saatte ayakta. karnımdaki oğluşumda saolsun aynı saatte beni lavaboya kaldırıyor. tatil günlerinde uyuyamıyorummm:KK43:

günaydıııın kızlar, birşey söylemek istiyorum, dün aşırı sancım olduğunu söylemiştim, sorunun üşütmemle alakalı olduğunu keşfettik, aman gözünüzü seveyim, hamileyim hava sıcak ateş basıyor diye soyunup dökünmeyin:) valla benim dün yaşadığım sancıyı Allah kimseye yaşatmasın, bugün iyiyim pijamaları giyip pikelere sarılınca...

Gunaydin kızlar ilat ve serum iyi geldi daha ikki tane serum var elim oyle sistiki serumdan sonra uc bucuk kilo aldim bot gunfe bu su nasil gider bilmiyorum yattigim yerde:KK49:

günaydın kızlar:KK55:
hasta olan annelerimize geçmiş olsun diyorum umarım en kısa zamanda geçer
ben de bugün aşımı oldum kolum biraz ağırıyor inşallah uzun sürmez

Günaydın güzel anneler:KK49: Umarım bugün herkes daha iyidir. Rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsun. Kendinizi çok yormayın. Eşya peşinde koştururken hamile olduğumu unuttum, üstüne bir de tetanoz aşısı, dün hastaydım. Toparladım bugün biraz. Karamel gibi beni de kötü etkiledi aşı. Hala sol tarafıma yatamıyorum, ödem yaptı.
Kızlar bu sabah bir sayfa önerdi arkadaşım: "Projects by Ece Collection Wedding and Baby". Aslında pahalı organizasyonlar yapılmış ama içlerinde bebişler için güzel fikirler var. Sizinle de paylaşmak istedim.

babamız bize çok cici fuşya babetler almıııış.

Eklentiler

• $babettttttttt.JPG
    $babettttttttt.JPG
    92,6 KB · Görüntüleme: 31
hayatım iyiym şuan bişey yok şükürler olsun cidden doktorun bile anlamadım sebebini dediği bi olaydı.sabah 5te gittim ee napcaz ki bişey yok diyo ama ben kıvranıyorum tabi tek yapabildiği agrı kesici serum oldu haliyle..
böbrek genişlemesi diye bişeyler okudum canım ama bilmiyorum :/://

tekrarı olmaz inş canım ya ciddi bişey olmasında bebişte sende iyi olun öptüm ikinizide :KK1:

Insallah kizima bisey olmaz bu dördüncü hamileligim otekileri kaybettim insallah buna bisey olmaz

inş canım Rabbim bebeğini sana bağışlasın Allahın izniylede hiç bişey olmaz merak etme yiyecek ekmeği varsa dünyaya gelecektir tevekkül etmek lazım böyle durumlarda hepimiz için söylüyorum canım...

.

Gunaydin canlar cemredeniz sirf aenin icin yukluyorun kiziim icin diklarimi bunlari hongkongtan aldim oranjnninternet sitesinden birgunde geldi hastane cokiarimcok
Kaliteli kendi cektimlerim yuklenmiyor Aldiklarim bu bacim daha var ama onlar olmuyor elbiser sirt bezleri biberonn temizlik losyonlari fircasi Kismet olursa rsjmlerincekili baska bir pc olursa yuklerim

Son düzenleme:
Gunaydın kızlar dun geceden beri ayak tabanlarım fena yanıyor ve sanki ayaklarım şişti,i sıcaklar hiç iyi gelmiyor bana

geçen gün burda da konuşuldu bebek setleriyle ilgili. hem çanta olarak kullanacağım hem de bebek bakım ihtiyaçlarını set olarak alacağım bi ürün arıyorum. aslında niveanın atta seti ve chicconunkiler çok uygun. ama biraz araştırınca memnun olmayanları okudum ve tereddütte kaldım. mustelanın da bu şekilde bi seti var ama fiyatı diğerlerine göre yüksek 120-140 arası falan. özellikle tecrübeli annelere ve bu konuyu araştıranlara bi sorum var. sizce mustelaya iki-ikibuçuk katı fiyat vermek mantıklı mı, yoksa zaten hepsi aynı niveanınkini al mı dersiniz?

sağ böbrekte 2 mm taş sol böbrekte daha minik minik bikaç tane taşla geldim :26:başkada hiçbişey yok şükürler olsun tek çareside su :26:

eylül 320 gram olmuşş bide :))

Geçmiş olsun canım. Doğuma kadar sürekli yatacak mısın yoksa toparlayana kadar mı?

Sureklu yatmam gerekiyor canim rahim agzi 2.5 cm olmus ve 4 mm acilmam var kum dokerken cok fazla sancim olmus ama ben anlamadim sadece yorgunluk hissediyordum . Benim agri esigim yuksekmis buda benim icin bir risk oluşturuyor . Tamamen his ve idrar hissi gibi sikayetler yuzunden gitmistim:KK49: allaha sukur ilaçlar iyi geliyor:KK49:

Kizlar bu arada bebegimle alakali iyi haberleri vermeyi unuttum kizim 400 gramolmus boyuda 25 cm kizimin sagligi yerinde annesi onu tasimayi becerebilirse:KK49:

Allah saglık sıhhat versin cnm.. Anasına sımsıkı tutunmuştur bence bıdık hiç kendini üzme

Kizlar bu arada bebegimle alakali iyi haberleri vermeyi unuttum kizim 400 gramolmus boyuda 25 cm kizimin sagligi yerinde annesi onu tasimayi becerebilirse:KK49:

X