2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

duru mu koycan adını.ayyy ne kadar güzel=)))
adıyla yaşasın

kız bu göbek ne bebek nerde=))
şaka yapıyorum tabi ki ama maşallah minicik ayva göbek var sende yahu.
ben şiştim iyice demek poffff=((

Canim cok gecmiss olsunn.allah bebegini bagislasin kucaklarimiza alalim sagsaglim...

suan itibariyleee tatilin son duragi iZmire geldikkk. 20-25 gun kalcaz k.v lerde..

Göbeğin nerdeki :44:

Ay catlıcammmm kadına bak yaaa sanki ilk hamileliği
Aysun kendimi oküsss gibi hissediyorumm ( sayende )

Son düzenleme:

Canim cok fazla test kafa karistirir sakin kafana takma allahin izniyle hersey guzel olcak dualarim seninle

mda ve diğer rahatsız arkadaşlarımız hepinize çok geçmiş olsun en kısa zzamanda şifa versin rabbim size.

dun sağlık ocağında aşımı yaptırdım sadece gece 10 dk ateş gibi oldu geçti başka hiçbişey olmadı korktuğuma değmedi.bence gidin.,tansiyon ölçtü 10-6 kan aldılar.
bugünde doktor randevumuz vardı 335 gram sizce normal mı bugun tam 20+0.
sizlerden duyunca doktora eşi yukarı çıkmış mı dedim .zaten plasenta rahımle birlikte ve rahım yukarı çıktıkça oda yukarı cıkıcak dedi .ama benımkı cıkmış mı çıkmamış mı cevap vermedi sorun yok dedi sadece oda bana yetti :))
şükürler olsun maşallah hepimize.

öğlen eve geldim uykum var diye yattım gelir gelmez 5te sancıyla uyandım.numuneye gittik bu sefer medipolde kadın doğumcu yokmuş nöbetçi..kan idrar yine baıldı hiçbi problem yok. serum alıp geldim.açıklık varmı diye bakıldı yok.sıkıntı böbreklerde heralde genişleme olabiliyomuş hamilelikte.yarın 9.20de üroloji randevum var böbrek ultrason çekilicek 11dede kendi kadın doğumcuma gidicem.ama bi kez daha anladım Allah devlet hastanesine gidenlerin yardımcısı olsun insan muamelesi bile yapılmıyo.
sabah ne var ne yok belli olur umarım.sancım oldukça parol alıcam dayanılcak gibi değil.günde 1-2 parolun sakıncası olmaz heralde:26:

Gizocum ne kdr inatçı çıktı bu sancı yaaa. Yat dinlen cnm
Yarın ola hayrola ..

Göbüşünde kocaman ne guzelll yalnız değilim ehuheeee :)))
Poponda harika bnmki gibi yuvarlak ve dik
En makbul olan cinsten :))))))

bakıcaz hayatım yarınn ://

evet kuşuuum kocaman heryerim sen benim zayıf versiyonumsun o zaman yada ben senin kilolu halin

bakıcaz hayatım yarınn ://

evet kuşuuum kocaman heryerim sen benim zayıf versiyonumsun o zaman yada ben senin kilolu halin

Ya sen kilolu fln değilsin bence tam ideal
Ben çok kuruydum valla o zmn bile meme be popo vardı bende
Şimdi diğer yerlerde doldu hiççç üzülmüyorum valla
Sefamız olsun.
Ciroz olmaktansa bence böyle super
Bide popom büyük fln deyip durma be ne popolar gördüm
Ztn kocamandılar :)))
Şiir gibi oldu sonu ascık ama idare et :)

mutlu oldum şuannnnnnn
benim göğsüme 70-B büyüktü hamilelikten önce şimdi 85 oldu biliyomusun
napalımm hayatımm aldığımızı vericez sen zaten kolay veriyosun bende diyet spor ne var ne yok yaparım:26:

slm kızlarrr
geçmişe şöyle kısaca baktım mdaa cnm çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın
gizem sanada geçmiş olsun inşallah çabucak geçer :26:
aşıdan konuşmuşsunuz bende aşısını olmuş biri olarak söyliyim ben ağır geçirdim ama herkeste böyle olmuyormuş kii ağırda olsa zor değildi
biraz kolda ağrı oldu bide vücuda bir çeşit mikrop veriliyor sonuçta bu yüzden heryerimde spor yapmış gibi ağrıoldu ama bu bir gün sürdü çok şükür geçti sadece namaz kılarken zorladı oturup kalkmakta bende oturarak kıldım o gün rabbim kabul etsin
sizin hemşireler biraz itici anladığım kadarıyla bazıları hakkaten gıcık olabiliyor
benimki sağolsun çok cici çok sevecen beni öyle mutlu ediyorki anlatamam bazen o kadar güzel şeyler övüyor ki eşim bir kadın başka bir kadına böyle güzel şeyler söylesin hayret diyor
beni görür görmez çay söylüyor önce sohbeti ediyoruz sonra başlıyor tartıya tansiyona kalp sesi dinletiyor bide üstüne sık sık gel çekinme hem kızını dinleriz diyor bazen hala böyle insanlar var mı dedirtiyor çokkk şanslı hissettiriyor bana kendimi aslında hastanelerde hem nemrut insanlar beni bulur ama sağolsun takip hemşirem bana yeniden sevdirdi en azından sağlık ocaklarını
bu arada göbüşleriniz çok güzel çıkmış
bide maviş bir prenses gördüm sübhanallah nasıl güzel maşallah
ben sahur hazırlığına girişicem gndüzleri gelemiyorum ve sizleri özlüyorum ama zaman yetmiyor bana bu aralar sizin yazdıklarınızı sorunlarınızı okudukça aa bu bendede oluyor yada olmuyor neden acaba :44:diye düşünüp arada zihnimi meşgul ediiyorum
biraz melankoliğim bu aralar eşim yanımda değil oğlum kampta arkadaşlar yanlız bırakmasada ben onları özlüyorum
çok şükür eşim yarın gelecek oğlumda mutlu en azından buna da çokkkk şükür
sözün özü iyi ki varsınız

Mda gizem ve rahatsız olan diğer arkadaşlar geçmiş olsun kızlar.sonuç bekleyenler de inşallah güzel haberlerle gelirler.
Gizem cemre tatlı annişler sizi. benim göbüşte gizeminki kadar oldu maşallah kk su da çok zayıf yahu adam sana bişey yedirmiyomu kız

duru mu koycan adını.ayyy ne kadar güzel=)))
adıyla yaşasın

kız bu göbek ne bebek nerde=))
şaka yapıyorum tabi ki ama maşallah minicik ayva göbek var sende yahu.
ben şiştim iyice demek poffff=((
ayy evet Duru olucak bebeim,çok tesekkurler teyzesi
sorma valla benim göbüş gebelik sayısı arttıkca kuculuyor ters orantılı olarak
Göbeğin nerdeki :44:

Ay catlıcammmm kadına bak yaaa sanki ilk hamileliği
Aysun kendimi oküsss gibi hissediyorumm ( sayende )

maşallah de kıss

gizoom benim çok üzüldüm canooo inşallah düzelir herşey

Eki Görüntüle 763876

Buda bugun kü biz üzerimdeki araldan kalma hamiş kıyafeti

oyyyu canım aydaşlarım benim çook tatlısınız yaaa

Yarın çeker koyarım evet burda pek belli olmamış

Bugun GS Store a gittik ne cici şeyler vardı bebekler için
Formalar hastane çıkışı vs.
:))
çocuğa düzgün şiler all
piss cinconluuuu
walla kuzum o bana gzl bakıyorda ben pek bi iştahsızım adam naapsn

günaydınlar herkese
ben gene limonlu çay içerek boğazımı ısıtmaya çalışıyorum.
geçmişi okumaktan cevap yazamadım mdaa ve gizem e geçmiş olsun
diliyorum. inşallah ağrılarınız geçer sağlığınıza kavuşursun meleklerimize
sağ salim kavuşuruz hepimiz. az öncede resimleri gördüm çok güzeller
maşallahınız var hepinizin kıskandım valla benimde vatim olsada çekip koysam
bende resmimi ama evde hiç girmiyorum 4 ayım bitti bitane bile öyle hamile resmim
yok. çekip hatıra saklamak lazım aslında. görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…