2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
canım devlet hastaneleri cok dolu oluyor aradım randevu almak için 15gunluk randevular dolmuş yanı bıraz ugrasmak lazım hemde devlet hastanesi hafta içi gıtmek lazım bende calıyorum hep izin almak zorundasın oyuzden vazgectım suan gıttıgım ozel hastane ama sgk yla anlaşması var cumartesıde gıdebılıyorum oyuzden oraya devam etmeye karar verdım öyle işte bakalım gebeliğimiz bi ilerlesinde saglıkla ilerde belki değiştiririm:KK34::KK34:
bu arada agesifmelek ve diğer kalp atışlarını duyan gören arkadaşlar maşallahh sizlere:nazar: gözünüzaydınn darısı artık biz bekleyenlerin başına malum benim doktor 27nnde çağırdığı için bebişime kavusmama daha 2 haftaaa varrr:KK50::KK50::KK50: inşallah ben gıttıgım de hem bebişimi hemde kalp atışını görebilirim Allahın izniyle :KK16::KK16::KK16::KK16:

canım sağol darısı sana. sen gittiğinde bebeğin bayağı buyumuş olacak annesiiii. güzelce görürsün miniğini.

bebeğin kalp atışları 6. haftada atıyormuş ama sen doktorundan memnunsan dinle derim biliyorum çok zor beklemek ama. sabret canım

Son düzenleme:
canım sağol darısı sana. sen gittiğinde bebeğin bayağı buyumuş olacak annesiiii. güzelce görürsün miniğini.

bebeğin kalp atışları 6. haftada atıyormuş ama sen doktorundan memnunsan dinle derim biliyorum çok zor beklemek ama. sabret canım
amin canım amin..aslında bu doktora ilk defa gıttım değiştirsem değiştirim ama bilmiyorum güvenmek istiyorum doktoruma ilerleyen zmanlarda karar verecegım buna hayırlısıyla bebeğimin kalp atışını ve herşeyın normal ilerlediğini duyayımda:KK16:

amin canım amin..aslında bu doktora ilk defa gıttım değiştirsem değiştirim ama bilmiyorum güvenmek istiyorum doktoruma ilerleyen zmanlarda karar verecegım buna hayırlısıyla bebeğimin kalp atışını ve herşeyın normal ilerlediğini duyayımda:KK16:

inşallah hepımız en kısa zamanda duyarız bebıslerımızın kalplerını :) ben devlete gıdıyorum özeller sezeryan yapıyo dıye duydum genelde yoksa özele gıtmek ıstıyorum .devlet de ilgılenmıyo kararsızım bu aylarda degıstırıp bırdaha degıstırmemek ıstıyorum acaba forumda ankarada olan varmı kızlar ya bılgı verebılcek..

selam kızlar ve bebişler :KK9:
fırsat bulup giremiyorum hiç.
bu sıpa beni değişik yaptı. kızımda et, balık, tavuk göresim yoktu. şimdi olsa da yesek modundayım. ama kendim yapınca yiyemiyorum.

bu sıpa beni değişik yaptı. kızımda et, balık, tavuk göresim yoktu. şimdi olsa da yesek modundayım. ama kendim yapınca yiyemiyorum.

ben daha o evrelere gelemedım ne bulursam yıyorum cok şukur sureklı yeme modundayım inşallah tıksınmemde yerım:)

agresif melek canım aramızda 1gun var aslında bende doktora gıtsem bebeğimin kalp atışını duyabılırım belkide ama başka doktora gıtmem lazım :KK50: napalım suan herşey yolunda gorundugune gore bekleycegım sabırlı olmam lazım

canım kalp atışı için telaşlanma, ben keseyi gördüm ve seninle günlerimiz takvimine göre aynı ve bana da doktor 25-30 nisan arası kalp atışı için gel dedi. özele gidiyorum eğer tatil olmazsa 1 mayısta gitmeyi düşünüyorum yani duyamamamız normal

Son düzenleme:
tatlım şimdiden olumsuz düşünme inşallh ilgili bir doktor gelır sana. soracaklarını sor sen yıne de terslerse sen yumuşak davran tekrar sor. bunları bilmek hakkım de. maden başka doktor yok sen alttan alırsın. inşallah iyi bir doktor denk gelır

Canım bide bulunduğum yerde kadın doğumcuda yok vardı önceden gitti. Şimdi başka bir yerden görevlendirme geliyormuş hemde farklı doktorlar gelebiliyomuş ilk 3 ay böyle olacak mecburen eşimde yanımda olmadığı için ondan sonra düzene gircek inşallah başka bir yerde.

Merhaba canım. benimde yer yer bulantı gibi bi gariplik oluyo ama bende maşallah iyi yiyorum zaten yemediğim zaman bulantı oluyo:KK1:

canım kalp atışı için telaşlanma, ben keseyi gördüm ve seninle günlerimiz takvimine göre aynı ve bana da doktor 25-30 nisan arası kalp atışı için gel dedi. özele gidiyorum eğer tatil olmazsa 1 mayısta gitmeyi düşünüyorum yani duyamamamız normal

Canım 1 mayıs resmi tatildir doktor olmaz bence sadece nöbetçi doktor olur başka bir güne al randevunu canım.

Canım bide bulunduğum yerde kadın doğumcuda yok vardı önceden gitti. Şimdi başka bir yerden görevlendirme geliyormuş hemde farklı doktorlar gelebiliyomuş ilk 3 ay böyle olacak mecburen eşimde yanımda olmadığı için ondan sonra düzene gircek inşallah başka bir yerde.

Merhaba canım. benimde yer yer bulantı gibi bi gariplik oluyo ama bende maşallah iyi yiyorum zaten yemediğim zaman bulantı oluyo:KK1:

Canım 1 mayıs resmi tatildir doktor olmaz bence sadece nöbetçi doktor olur başka bir güne al randevunu canım.

canım resmi tatil olduğunu biliyorum ama özel olduğu için belki çalışır diye düşündüm neyse fark etmez zaten daha çok var, zaman da geçmez şimdi:)

Kızlar benim bulantım başladı kusmuyorum ama çok fena oluyorum.bişeylernyiyince azalıyor

Canım bende aynen öyleyim yiyince bulantı geçiyo bi bendemi ters diye düşünüyodum.herkeste yemek düşününce yiyince bulantı olur bende aksine aç olunca oluyo yiyince geçiyo.:KK1:

benimde hiç bişey yiyesim yok butun gun aç kalsam farketmiycek sanki :KK14::KK14: Bi yandan aldırmamı isteyen ailemm bi yandan benim stresim bana yetiyo uff :KK14:

sanırım benımde artık mide bulantılarım baslayacak gibi..
aslında mide bulantısı olması bebegin büyüyüp geliştigini gösteriyor,bir bakıma seviniyorum.:KK4:

canımmm aldırmaaa lütfennn...lütfennnnn...bebekklerrr nasipleriylee bereketleriyyleee gelirler...

benimde bulantılarım başlasınnnnnn:KK1:
kızlar hcg'leriniz tahmini kaçtı bulantılar başladığında bişeyler hissetmek istiyorumm:KK14:

mrb canım ailen neden bebegi istemiyorki?kacıncı hamileliginiz acaba?

İkinci canım.11 Aylık bide kızım var..Bizede süpriz oldu açıkçası beklemiyodum hiç..Hep derdim 3-4 sene sonra diye ama nasip buguneymiş..Evet ilk zamanlar biraz zorlanıcam ama doğumda kızım 18-19 aylık falan olucak allahın izniyle..Ozaman daha laftan anlar sanırım Yaza kadar rahatlarım diye düşünüyorum...Ama ailemin tepkisine inanamadım ben y o kadar kötüyüm ki :2::2: Bu yaşta hayatınımı karartıcaksınn kızına yazık..Neler neler dediler diyolar..Ondan sonrada siz bilirsiniz..

X