2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Canım onlar nasipleriyle gelir. Sen bakacaksın ona. Kimseye kulak asma.

O da senin yavrun. Minnacık susam tanesi kadar. Kime ne zararı var. günahsız yavruyu aldırmıcaksın biliyorum.

Ahh cnm ahh kaç gundur ben benmiyimm hamilemiyimm anlamadım ki zatenn :2:

canım sakın üzülme 2.bebek hayat mahvetmek oluyosa onlara göre sizi ilgilendirmez de geç ailen ama herkes durması gerektiği yeri bilmeli.Allah'ın verdiği cana kimse kast edemez lüks keyfi bebek aldırmak.bunu belli bi yaşa gelmiş olan koskoca insanlar bilmiyosa sen neden üzülüyosun?anası belli babası belli çok şükür hepimizin bebeğinin etraflarına bakıp neler var görüp şükretsinler.sen kendini sakınnn üzme lütfen valla ben daha çok küçüğüm sizlere göre ailem mırın kırın yaptı size sorup yapmam gerektiğini bilmiyodum dedi susup kaldılararalarında çok yaş olmamış olur hem arkadaş gibi olurlar harikada olmuş bence plansız ama bence tam olması gerektiği zamanmış çünkü neyin ne zaman olacağını biz bilemez ve karar veremeyiz :)

Canım onlar nasipleriyle gelir. Sen bakacaksın ona. Kimseye kulak asma.

O da senin yavrun. Minnacık susam tanesi kadar. Kime ne zararı var. günahsız yavruyu aldırmıcaksın biliyorum.

İlk bi iki gun çok düşündüm ama şimdi aslaa..Aldırırmıyım ne gunahı var..Ha kızıma bişi yapmışım ha ona :2: Minicikler içerde hiç bişiden haberleri yok..Nasıl bakıcaklar doğduğunda bebeğimin suratına bilmiyorum...İnsanın kendi anne babasının bunları demesi gerçekten kötü..Tmm kızımda ilk 20 gun yanımda kaldılar e noldu sonra herkes evine gitti ben baktım kızıma da..Bundada aynı olucak..Neymiş kafayı yermişim..offf

delii Ya canım dedim ki beraber buyurlar işte e büyürlerde nasıl olucak..Te allahım ya..Bu zamana kadar üstü kapalı herşeyime karıştılar ama buna musade edemiycem artık herkes yerini bilicek..Sonuçta ben bakıcam..18-19 ay fln olucak işte İnşallah kzıım da laftan anlar o zamanlar

anlamasa nolur millet üçüz doğurup gayet bakıyo ki bizim herşeyden haberimiz var bilinçli anneleriz.kimseyi takma konuşup dursunlar amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn
sanki onlar bakcak ya tövbe yarabbiimm..

anlamasa nolur millet üçüz doğurup gayet bakıyo ki bizim herşeyden haberimiz var bilinçli anneleriz.kimseyi takma konuşup dursunlar amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn
sanki onlar bakcak ya tövbe yarabbiimm..

Bizde kabahat müsaitmisiniz çocuk için demedikk E kızım ikiz olsaydı da zor olucaktı ozaman birini doğur birini aldır mı diceklerdi Ayhhhhhhhhhhhhhh ne çektim bee

ee napıcan çekicen be yavrumm

hayır doğur demiyorumm doğurunca ne olucak diyorum kız allah iyiliğini versin moralim düzeldi Ya ben çok giremedim kızımdan ötürü kendisi heryere tırmanmayı öğrendide tv unitesinden topluyoruz

canım benımde ikinci hamileligim.bizimkiside süpriz oldu ama benım oglum senı kızdan büyük.
kimsenin söyledıgıne kulak asma canım.bu senin bebegin herkesın agzı torba degılkı büzesin.
hem inan cocuklar büyüdükce hamıle kalma fikride ikinci hamilelikte garip oluyor.herseye sil bastan baslıyorsun.
şimdi benim oglum 3,5 yasında yeniden başa dönecek olmak beni inan gerginleştiriyor.
birkca gündür keske bukadar ara vermeseydım dıye düşünmeden edemedim.
seninkiler ne güzel birbirlerine arkadas olurlar ,birlikte büyür giderler.
b

hayır doğur demiyorumm doğurunca ne olucak diyorum kız allah iyiliğini versin moralim düzeldi Ya ben çok giremedim kızımdan ötürü kendisi heryere tırmanmayı öğrendide tv unitesinden topluyoruz

ne diyeydiimm senin kız arka sokakta 5 kuruşa milletimi öpüyo diyeydim senin kız o......u mu olmuş diyeydimm ahahah çok komik ciddeeennnnnn
moralin düzeldiyse sevinirim buna neden bozmuştun ki zaten amaann tırt hepsi

ayy bizimkilerde doğsada tırmansın istediği yere toplarım heryerden ne tatlıdır o şimdiii tam yemeliktiirrrrr:)

Canım kimseyi dinleme burda senin ve eşinin ne istediği önemli.Hem bir yerde avantaj ikisi birarada büyür.Benim kuzenimin ilk çocuğu tedavi ile oldu epey uğraştıktan sonra. çocuk doğduktan sonra stres bitince 3,ayda yine hamile olduğunu öğrendi. Yani aralarında 1 yaş var.şimdi biri 4e gidiyo biri 3e büyüdüler.

Kııız koptum hahaha Koyarım resmini istersen canımm ısırmalık zamanları tamm

Orasıda doğru be canımm.Ben diyodum bi 5 yaşından sonra diye ama o zaman da rahatlığa alışır yapmazdım sanırım Beraber büyürler artık inşallah bu da kız olurda kıyafetler ziyan olmaz

Canım açıkçası ben istemedim ama eşim çok istedii.Beraber buyurler bidaha uğraşmayız dedik.

iyi geceler ciciş annişler
nasılsınız? bugunde bıttı allahın izniyle 19una ne kaldıkii zaten yarın pazar heemn gecer

işallah keseyı bı gorsekk ultrason fotolarını paylasalım kızlar ...

iyi geceler ciciş annişler
nasılsınız? bugunde bıttı allahın izniyle 19una ne kaldıkii zaten yarın pazar heemn gecer

işallah keseyı bı gorsekk ultrason fotolarını paylasalım kızlar ...

Hoş geldin cnm Bende hafta arası gittim kseyi gördü canlılıkta var dedi kalp atışını gördü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…