2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Canım geçmiş olsun. Kraker yemeye çalış ve kendini aç bırakma ki bulantın hafiflesin. İşi gücü de düşünme. Uyku hali bende de çok aşırı sürekli uyusam doymuycam uykuya o derece.

uyku hali 3 ay sürer
ben ilk hamileliğimde çalışıyordum işte masanın üstüne kafamı koyar uyurdum :) 3 ay sonra geçiyor ama

burası cok durgun ya yenı hamılelerın heveslı olması lazım sureklı aktif olması lazım nıye yoksunuz hanımlar muhabbete gelın ...

buralardayız vanım ama az önce kahverengı akıntım geldı cok moralım bozuldu yatıyorum oyle ne yapcam bılmıyorum..

kızlaaar merhaba beni merak etmişsinz çok teşekkürler. güzel haberlerle geldim allahıma çok şükür bebeğimin kalp atışlarını gördük. dışarı ses vermedi doktor. yanıp sönen beyaz ışık gösterdi. hatta bebeğim 2 gün önden gidiyor. herşey yolunda dedi. normalde 6+2 diye gttim 6+4 çıktı. 5.50 mm. çoook miniiik .minyon bebek. bulantılarım içinde bir hap vardi gönül rahatlığıyla kullannabilirsin dedi. kendimi çok kötü hissedersem alıcam. bir ay sonra çağırdı. progestana devam edicem bu arada. Allahım hepnize bu anları yaşatsın kızlar çok güzel bir duygu

gözünn aydın canımm benimmm çok sevindimmm maşallah siizeee :)
peki bişey sorucam neden dinletmiyolarkii ?

burası cok durgun ya yenı hamılelerın heveslı olması lazım sureklı aktif olması lazım nıye yoksunuz hanımlar muhabbete gelın ...

hadı gozun aydın cok sevındım allah tamamına erdırsın.bu arada bısey sorcam özrlemı gıttın devletmı ben carsamba devlete gıttım gostermedıde duymadıda ılgılenmedı bıle

merhaba canım nasılsın, cuma doktora gittin mi ne dedi? 2 gündür giremedim bayağı ilerlemiş sayfalar, annemlerdeyiz yarın döneceğiz eve, bende hala bulantı falan yok annemde de çok az olmuş hamileyken

sağol canım darısı herkese valla heyecandan soramadım kı ama benden önce giren arkadaşıa da dinletmemiş. sonrakı zamnalrda demiş daha çok küçük sonrada keşke sorsaydım dedim ama heyecandan unuttuuukk.
hadı gozun aydın cok sevındım allah tamamına erdırsın.bu arada bısey sorcam özrlemı gıttın devletmı ben carsamba devlete gıttım gostermedıde duymadıda ılgılenmedı bıle

sağol cnım ben özel muayenehaneye gidiyorum canım devlet hastaneleri öyle. pek ilgilenmıyorlar imkanın varsa özele git

merhaba canım nasılsın, cuma doktora gittin mi ne dedi? 2 gündür giremedim bayağı ilerlemiş sayfalar, annemlerdeyiz yarın döneceğiz eve, bende hala bulantı falan yok annemde de çok az olmuş hamileyken

iyiyim canımmm sen nasılsınnn ?
gittimm artmış değerim sat 11 martti 366 olmuş iyi yani oldukça :) ama kist varmış yumurtalıkta bu hiçbişeye engel değil çoğu hamilede olur atılıyo ilerleyen aylarda zaten bebeğin artık yumurtalıkla alakası yok rahimde büyüyo o yüzden sakın takma hiç önemli bişey değil dedi.tedirginim ama tabiki..bendede başlamadı daha bulantı falan hcg arttıkça başlarmış ama haftaya başlayabilir sanırım..19unda keseyi görmeye gidicem o zamana 3300 küsür oluyo umarım görürümm :)

olsun canım doktor söylemiş önemli değil diye içini rahat tut, peki doktor kaç haftalık olduğunu söyledi mi yani internetteki hesapla tutuyor mu

buralardayız vanım ama az önce kahverengı akıntım geldı cok moralım bozuldu yatıyorum oyle ne yapcam bılmıyorum..
merak etme torma kendını yat dınlen kahverengı leke den bısey olmaz korkma o yeresme kanaması eger temız kan gelırse pembe veya kırmızı onda gıt hemen doktora yat dınlen bacaklarını duz uzatarak dınlenmessen hıc bı anlamı olmaz dınlenmenın ...
ayyyy işallah bizde yasarız senın duygularını bir ay coık deılmı yaaa ben dayanamam
senınle aynı şafagı sayıyoruz hadı bakalım kaldı 7 gun bugunde bıttı sayılır allahım gel teskereeee geeel

19u cuma canımmmmm 6 gün var 7 deme çok geliyo zaten

Canım yatıp dinlen sanırım kahverengi akıntıdan birşey olmuyormuş kaz şeklinde gelince hemen doktora gidilmeli diye biliyorum.Sen hiçbişey yapma yat uzan canım geçer inşallah.

Canım gözün aydın Darısı başımıza canım. Bakalım salı bende gidcem çok heyecanlıyım:))

ultrason fotosu verdi mi canım. Tarihlerimiz yakın çok merak ediyorum görüntüyü. Bende devlete gidcem burda özel hastane yok umarım doktor ilgilenir.

ultrason fotosu verdi mi canım. Tarihlerimiz yakın çok merak ediyorum görüntüyü. Bende devlete gidcem burda özel hastane yok umarım doktor ilgilenir.

ewet canım verdi kesenın içinde minik bir beyazlık var. boyutunu falan ölçtü zoomladı kalbi ışık şeklinde pıt pıt atıyor yanıp sönüyor darısı sana canım belkı seste verir senın doktor.

İnşallah canım ama devlet hastanesi ya belki ilgilenmez diyorum ama napalım mecbur oraya gidcem başka şansım yok.

İnşallah canım ama devlet hastanesi ya belki ilgilenmez diyorum ama napalım mecbur oraya gidcem başka şansım yok.

tatlım şimdiden olumsuz düşünme inşallh ilgili bir doktor gelır sana. soracaklarını sor sen yıne de terslerse sen yumuşak davran tekrar sor. bunları bilmek hakkım de. maden başka doktor yok sen alttan alırsın. inşallah iyi bir doktor denk gelır

canım devlet hastaneleri cok dolu oluyor aradım randevu almak için 15gunluk randevular dolmuş yanı bıraz ugrasmak lazım hemde devlet hastanesi hafta içi gıtmek lazım bende calıyorum hep izin almak zorundasın oyuzden vazgectım suan gıttıgım ozel hastane ama sgk yla anlaşması var cumartesıde gıdebılıyorum oyuzden oraya devam etmeye karar verdım öyle işte bakalım gebeliğimiz bi ilerlesinde saglıkla ilerde belki değiştiririm
bu arada agesifmelek ve diğer kalp atışlarını duyan gören arkadaşlar maşallahh sizlere gözünüzaydınn darısı artık biz bekleyenlerin başına malum benim doktor 27nnde çağırdığı için bebişime kavusmama daha 2 haftaaa varrr inşallah ben gıttıgım de hem bebişimi hemde kalp atışını görebilirim Allahın izniyle

agresif melek canım aramızda 1gun var aslında bende doktora gıtsem bebeğimin kalp atışını duyabılırım belkide ama başka doktora gıtmem lazım napalım suan herşey yolunda gorundugune gore bekleycegım sabırlı olmam lazım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…