2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Mdaa canım şu haftalarda bende çok düşünüyorum kapılarımi boyatmayi. Kahverengiden beyaza çevirmek istiyorum. Nasıl oldu kapıların güzel mi ? Boya olduğu çok mu belli oluyor ? Pahalıya mi geldi ? Ev çok kirleniyor mu? Sık boğaz ettim seni kusura bakma çok merak ettim.

hayatım staj bitimine ayarlarız harika oluuurr seninde ne zaman bitiyosa işte vaktimiz var daha :))

ya gerçektenmiiiii çokmu ağır canım neye karar verdin o zamann aynı model yine travel daha hafif olan varmı acaba yoksa bu travellerin hepsimi ağır ay karar vermiştim ne güzel şimdi napıcammm bende vazgeçtim o zamaann:26:

günaydınnnnnnnnnnnnnnn:))

dün söylemeyi unuttum idrarda yine enfeksiyon çıktı çok değil ama 3 lt su içiceksin dedi tuvalette yaşamaya başlasam iyi olur

Canim gayet orjinal oldu ben hamile oolmasam kwnsim bilw boyardim cok kolay . Benim kapilarda kahve rengiydi dyo nun kumsal rengini aldik krem diye beyaz cik ti ama krem rengi istiyorsan kum beji al ancak okrwem oluyor

günaydınnnnnnnnnnnnnnn:))

dün söylemeyi unuttum idrarda yine enfeksiyon çıktı çok değil ama 3 lt su içiceksin dedi tuvalette yaşamaya başlasam iyi olur

geçmiş olsun daha önce de söylemiştim. kızılcık suyu iç canım tam mevsimi kaynatıp kendine göre tatlandırıp içebilirsin kızılcık idrar yolları enfeksiyonlarına iyi geliyor hem bol su hem kızılcık suyuyla atlatabilirsin daha çabuk

aa iyi oldu canım söylediğin alırım öğlen markette vardır heralde :)çok teşekkürler hayatım

bana da eyüp ekici yi önerdiler ama pahalı geldi biraz
canım ben doktoruma eyüp beye yada mustafa şahin e gideceğimi söyledim, boş yere o kadar para verirsin dedi, birde araştırdığım kadarıyla eyüp beyin 4 boyutlu ultrasonu bile yokmuş, eyüp bey ne kaadar alıyor? mustafa beyi aradım 530 tl cik dediler. denge de 150 tl ye yaptırcam

6 kapı 7 kasa boyandı bizim evde astar 2,5 litre boya fırça falan filan 75 lira tuttu . bide 750 milimlik bi boya daha aldık rötüş yapmak için . kurudukça boya kendini çekiyor ve aradan eski renk izim usta kapılara astar sürmedi niyeyse . sürseydi 2 kat boyada kapanıyor .eger sabah 9 gibi başlanırsa ustanın elide hızlıysa 2 3 gibi ilk katları biter ama boyanın tamkuruması için 1 gün beklemek gerekiyor daha güzel oluyo ve çok kokuyo biz balkonda yattık ama ikinci kat boyalar çabuk kuruyo dün ikinci kat boyandı evde yattık akşam

kız bu arada dün boyamızı ve bebek odasının priz ve tuslarınıda aldık avangarde bi mobilya aldık diye çokda ayııklı böcekli süslemek istemiyorum

Günaydın kızlar. Sabah aşımı vurundum. Baya da yandı. Kolum da ağrımaya başladı. Diğer kolumdan da kan almışlardı, o da tutuldu, tam sakatlandım. Bizin sağlık ocağı da tembel çıktı. Zaten hiç aramıyorlar, bugün de aşımı zorla oldum. Bebeğin kalbini de dinlemek istedim, kırk dereden su getirdiler. Daha net duyulmayabilir, bizim doppler'ler eski, zaten ultrasona giriyorsun falan dedi hemşire. Bakmadılar yani.
I-Move'u kaldırmadım ama eşim çok ağır demişti canım, ben de taşırım ne olacak diye itiraz etmiştim. Çok güzel görünüyor, kaliteli ve fonksiyonel bence. Sonra eşimin ısrarıyla başka arabaya baktık, iskelet ağırlığı onun tam yarısı, 6,5 kilo. Bi bakiim dedim, o bile ağır geldi. Bende bel fıtığı da var. Vazgeçtim o yüzden. Neredeyse bütün arabalara baktım. Graco Evo'ya karar verdik. Travel sistemlerin en hafifi. Süspansiyonlu. Alt sepeti büyük. Bu da çok önemli çünkü tutma barının tek parça olması gerekiyor tek elle de dengeli kullanabilmek için ve bu yüzden bakım çantasını koyacak yer olmuyor alt sepetten başka. Hem oto koltuğu hem puseti çift taraflı kullanılabiliyor. Araba hem sadece iskelet olarak hem de pusetiyle beraber katlanabiliyor, hem de tek hamlede. İç destekleri güzeldi, yağmurluk ve ayak korumalığı da veriliyor. Bir de puseti tam yatabiliyor. Graco Evo'ya çok benzer bir de Bebe Comfort Streety var. Evo daha çok hoşuma gitti. Amerikan menşeili, yazılana göre Lüksemburg'da üretiliyormuş.

anladım hayatım peki bu beğendiğininde travel özellikleri var yani dimi oto koltuk bebek arabası gibi kullanılıyomu özellikler aynımı set halindemi bakıcam şimdi gerçi ama soriyim önden
bende aşıyı dün oldum sol kolum iptal:26:

Mclaren i. Tavsiye ederim mukemmel bir araba

bugün böyle su gibi akıntım oldu biraz fazla oluyomu sizdede biri demiştiya erken doğum felan diye korktum valla herşeydende korkar oldum (((((((((

bu sağlık ocakları neden böyle yapıyor anlamadım. ben de 16. haftamda istemiştim kalbini dinlemeyi daha küçük duyamayız dedi.ama 16. haftasında dinleyen var biliyorum. tamamen sağlık ocağına ve ebene bağlı bence. 20. haftada da küçük duyamayız dediyseler yanmışız biz. beni de 20. haftadan sonra çağırdı bebek hareketlerini hissetmeye başlayınca gel dedi. hem dinleriz hem de aşı olursun dedi. bu hafta içi gideceğm. ama ben 16. haftamdan beri hissediyorum kuzumu
sen dinleyebildin mi canım? bir de her ay düzenli kan idrar yapıyor mu sağlık ocakları?

Kızlar ben artık göbek deliğimin yukarısında bazen de tam yanlarında hissediyorum bebeği. doktorum 20. haftadan sonra tam göbek deliğinin oraya çıkıyor demişti.doğruymuş demekki

bir de yukarı çıktıkça kaburga ağrısı yapar mı? bazen nefesimi çeviremiyorum. akşamları midem bile geriliyor. sanki 7 aylık karnım oluyor :)

sağlık ocağına gidicem bu hafta içi bir gün. düzenli kan ve idrar bakıyolar mı? yaptırmak ne kadar gerekli?
benim doktorum fazla tahlile karşı. ilk 3 ayda hiç hemogram bakılmadı bende yeni tahlillerim vardı çünkü. bir dörtlü test zamanı istemişti. idrar da 1 kez yapıldı temiz çıktı. her ay yaptırmaya üşeniyorum açıkçası ve gerek olmadığını düşünüyorum.

canım sendedemii var o gerginlik ağrı akşamları sanki kuzu yutmuşum gibi ağırlaşıyorum ya çok fena oluyorumm:26:
sağlık ocağı kan alıyo idrarda alıyo ama saçma sapan bi kit sokuyo idrara ordan bakıyo tam idrar tahlili gibi bakamıyolarmış dün bende enfeksiyon çıktı azıcık işte.arada tekrarlamak lazım bana kalırsa.her ay değil ama 2-3 ayda bir falan canım :)

Evet canım, travel sistem. Oto koltuğuyla birlikte satılıyor. I-Move gibi 360 derece dönmüyor ama çift taraflı kullanılıyor. Aynı kapıya çıkıyor yani.
Hemşire kol ağrısı psikolojik dedi ama benim baya baya tutuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…