evet canım modokodan aldık Allaha şükür gönlümüze göre bulduk evde kapılar boyanıyor resmen tinerci olduk dünden beri bu gün de ikinci kat boyaları yapılıcak dün gece balkonda yattıkbu gece naparızbilmiyorum benim evimin bulundugu muhit çok ferah ve havası çok temiz çam ormanlarının arasındayız kartala falan indikmi nefes alamıyorum arabamızıda ev alırken sattık otosbüslerlede gezmek hosuma gitmiyo bakalım bu akşam napıcaz en kotu kaynanamlarda kalırız taksi tutup öyle çıkıcam artık eve
hayırlı sahurlar kızlar.
geceniz bereketli olsun inşallah...
Birlikte kaçalım derdim ama senin staj var ben de ders kampına girdim=)
sınava kadar yetişmeyecek ama ne çalışsam kardır.
2 kere girme hakkım var
15 günlük kursa 2 bin lira para bayıldık=(
sırf o para ziyan olmasın diye çalışçam=(
Merhaba kızlar! Okuyorum yazdıklarınızı ama her zaman giremiyorum, telefondan çok zor oluyor, ikide birde forumdan çıkış yapıyor falan. Yarın ben de tetanoz aşısı için sağlık ocağına gideceğim. Kalp atışlarını da duyarız artık, heyecanlıyım:) Cumartesi doktor kontrolüm, pazartesi de ayrıntılı ultrasonum var.
Haftasonu bebişe eşya bakmakla geçti. İdil bebenin takımlarına baktım, gerçekten çok kaliteli ama pahalıydı. Sadece omuz mendili aldım, leopar desenli, kızım kokoş olacak:)) Bir de Zara Home'dan battaniye aldım, çoook güzel şeyler var indirimde.
Sonra yine bütün bebek arabalarına baştan baktık. Chicco I-Move diye tutturmuştum ama 6 kiloluk başka bir araba bile ağır geldi, dedim 13 kiloluğu hiç kaldıramam. Sanırım fikrim değişti. Gizoş döneklik yaptım
Mdaa canım şu haftalarda bende çok düşünüyorum kapılarımi boyatmayi. Kahverengiden beyaza çevirmek istiyorum. Nasıl oldu kapıların güzel mi ? Boya olduğu çok mu belli oluyor ? Pahalıya mi geldi ? Ev çok kirleniyor mu? Sık boğaz ettim seni kusura bakma çok merak ettim.
günaydınnnnnnnnnnnnnnn:))
dün söylemeyi unuttum idrarda yine enfeksiyon çıktı çok değil ama 3 lt su içiceksin dedi tuvalette yaşamaya başlasam iyi olur
geçmiş olsun daha önce de söylemiştim. kızılcık suyu iç canım tam mevsimi kaynatıp kendine göre tatlandırıp içebilirsin kızılcık idrar yolları enfeksiyonlarına iyi geliyor hem bol su hem kızılcık suyuyla atlatabilirsin daha çabuk
canım ben doktoruma eyüp beye yada mustafa şahin e gideceğimi söyledim, boş yere o kadar para verirsin dedi, birde araştırdığım kadarıyla eyüp beyin 4 boyutlu ultrasonu bile yokmuş, eyüp bey ne kaadar alıyor? mustafa beyi aradım 530 tl cik dediler. denge de 150 tl ye yaptırcambana da eyüp ekici yi önerdiler ama pahalı geldi biraz
I-Move'u kaldırmadım ama eşim çok ağır demişti canım, ben de taşırım ne olacak diye itiraz etmiştim. Çok güzel görünüyor, kaliteli ve fonksiyonel bence. Sonra eşimin ısrarıyla başka arabaya baktık, iskelet ağırlığı onun tam yarısı, 6,5 kilo. Bi bakiim dedim, o bile ağır geldi. Bende bel fıtığı da var. Vazgeçtim o yüzden. Neredeyse bütün arabalara baktım. Graco Evo'ya karar verdik. Travel sistemlerin en hafifi. Süspansiyonlu. Alt sepeti büyük. Bu da çok önemli çünkü tutma barının tek parça olması gerekiyor tek elle de dengeli kullanabilmek için ve bu yüzden bakım çantasını koyacak yer olmuyor alt sepetten başka. Hem oto koltuğu hem puseti çift taraflı kullanılabiliyor. Araba hem sadece iskelet olarak hem de pusetiyle beraber katlanabiliyor, hem de tek hamlede. İç destekleri güzeldi, yağmurluk ve ayak korumalığı da veriliyor. Bir de puseti tam yatabiliyor. Graco Evo'ya çok benzer bir de Bebe Comfort Streety var. Evo daha çok hoşuma gitti. Amerikan menşeili, yazılana göre Lüksemburg'da üretiliyormuş.hayatım staj bitimine ayarlarız harika oluuurr seninde ne zaman bitiyosa işte vaktimiz var daha :))
ya gerçektenmiiiii çokmu ağır canım neye karar verdin o zamann aynı model yine travel daha hafif olan varmı acaba yoksa bu travellerin hepsimi ağır ay karar vermiştim ne güzel şimdi napıcammm bende vazgeçtim o zamaann:26:
Günaydın kızlar. Sabah aşımı vurundum. Baya da yandı. Kolum da ağrımaya başladı. Diğer kolumdan da kan almışlardı, o da tutuldu, tam sakatlandım. Bizin sağlık ocağı da tembel çıktı. Zaten hiç aramıyorlar, bugün de aşımı zorla oldum. Bebeğin kalbini de dinlemek istedim, kırk dereden su getirdiler. Daha net duyulmayabilir, bizim doppler'ler eski, zaten ultrasona giriyorsun falan dedi hemşire. Bakmadılar yani.
I-Move'u kaldırmadım ama eşim çok ağır demişti canım, ben de taşırım ne olacak diye itiraz etmiştim. Çok güzel görünüyor, kaliteli ve fonksiyonel bence. Sonra eşimin ısrarıyla başka arabaya baktık, iskelet ağırlığı onun tam yarısı, 6,5 kilo. Bi bakiim dedim, o bile ağır geldi. Bende bel fıtığı da var. Vazgeçtim o yüzden. Neredeyse bütün arabalara baktım. Graco Evo'ya karar verdik. Travel sistemlerin en hafifi. Süspansiyonlu. Alt sepeti büyük. Bu da çok önemli çünkü tutma barının tek parça olması gerekiyor tek elle de dengeli kullanabilmek için ve bu yüzden bakım çantasını koyacak yer olmuyor alt sepetten başka. Hem oto koltuğu hem puseti çift taraflı kullanılabiliyor. Araba hem sadece iskelet olarak hem de pusetiyle beraber katlanabiliyor, hem de tek hamlede. İç destekleri güzeldi, yağmurluk ve ayak korumalığı da veriliyor. Bir de puseti tam yatabiliyor. Graco Evo'ya çok benzer bir de Bebe Comfort Streety var. Evo daha çok hoşuma gitti. Amerikan menşeili, yazılana göre Lüksemburg'da üretiliyormuş.
Günaydın kızlar. Sabah aşımı vurundum. Baya da yandı. Kolum da ağrımaya başladı. Diğer kolumdan da kan almışlardı, o da tutuldu, tam sakatlandım. Bizin sağlık ocağı da tembel çıktı. Zaten hiç aramıyorlar, bugün de aşımı zorla oldum. Bebeğin kalbini de dinlemek istedim, kırk dereden su getirdiler. Daha net duyulmayabilir, bizim doppler'ler eski, zaten ultrasona giriyorsun falan dedi hemşire. Bakmadılar yani.
I-Move'u kaldırmadım ama eşim çok ağır demişti canım, ben de taşırım ne olacak diye itiraz etmiştim. Çok güzel görünüyor, kaliteli ve fonksiyonel bence. Sonra eşimin ısrarıyla başka arabaya baktık, iskelet ağırlığı onun tam yarısı, 6,5 kilo. Bi bakiim dedim, o bile ağır geldi. Bende bel fıtığı da var. Vazgeçtim o yüzden. Neredeyse bütün arabalara baktım. Graco Evo'ya karar verdik. Travel sistemlerin en hafifi. Süspansiyonlu. Alt sepeti büyük. Bu da çok önemli çünkü tutma barının tek parça olması gerekiyor tek elle de dengeli kullanabilmek için ve bu yüzden bakım çantasını koyacak yer olmuyor alt sepetten başka. Hem oto koltuğu hem puseti çift taraflı kullanılabiliyor. Araba hem sadece iskelet olarak hem de pusetiyle beraber katlanabiliyor, hem de tek hamlede. İç destekleri güzeldi, yağmurluk ve ayak korumalığı da veriliyor. Bir de puseti tam yatabiliyor. Graco Evo'ya çok benzer bir de Bebe Comfort Streety var. Evo daha çok hoşuma gitti. Amerikan menşeili, yazılana göre Lüksemburg'da üretiliyormuş.
Kızlar ben artık göbek deliğimin yukarısında bazen de tam yanlarında hissediyorum bebeği. doktorum 20. haftadan sonra tam göbek deliğinin oraya çıkıyor demişti.doğruymuş demekki
bir de yukarı çıktıkça kaburga ağrısı yapar mı? bazen nefesimi çeviremiyorum. akşamları midem bile geriliyor. sanki 7 aylık karnım oluyor :)
sağlık ocağına gidicem bu hafta içi bir gün. düzenli kan ve idrar bakıyolar mı? yaptırmak ne kadar gerekli?
benim doktorum fazla tahlile karşı. ilk 3 ayda hiç hemogram bakılmadı bende yeni tahlillerim vardı çünkü. bir dörtlü test zamanı istemişti. idrar da 1 kez yapıldı temiz çıktı. her ay yaptırmaya üşeniyorum açıkçası ve gerek olmadığını düşünüyorum.
Evet canım, travel sistem. Oto koltuğuyla birlikte satılıyor. I-Move gibi 360 derece dönmüyor ama çift taraflı kullanılıyor. Aynı kapıya çıkıyor yani.anladım hayatım peki bu beğendiğininde travel özellikleri var yani dimi oto koltuk bebek arabası gibi kullanılıyomu özellikler aynımı set halindemi bakıcam şimdi gerçi ama soriyim önden
bende aşıyı dün oldum sol kolum iptal:26:
bugün böyle su gibi akıntım oldu biraz fazla oluyomu sizdede biri demiştiya erken doğum felan diye korktum valla herşeydende korkar oldum(((((((((