2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

amin inşaAllah bakalım nsıl geçecek günler

sen kaç yaşındasnki:) bn 22 yaşndaym cnm snn bebekinde minnakmış daha kese görünr ama bence bekle bnm gibi kafana takarsn snra nie görmedm duymadm die:)

istanbulda oturanlar hangi hastaneye doktora gidiyonz tavsiyelerinize açığım
ben 500 evler özel şafak hastanesine gidiyorum ... mukemmel bi doktorum var avrupa yakası eger yakınsan gel derimm harıka bı kadın oturur yarım saat senınle ılgılenır hıc susmadan konsur...
bende 22 yasındayım kııız genc anne olcak sen hangı ay dogumlusun mart 6 ben :) bebişimide martta tutturmusum hihihi dogum gunu sevıncımle oluvermıs bebeişim

5 haftalıkken kalp atışını mı duydun maşallah.. bn duyamadm hemde 6 haftalıkkennnn

anadoludaym cnm bn uzak orası bana.. ben 91 ocak 5 doğumluyum büyükyüm senden ablan sayılırım hee doğum gününde feci gaza gelmişsn

5 haftalıkken kalp atışını mı duydun maşallah.. bn duyamadm hemde 6 haftalıkkennnn
doktor sana vajinal ultrasyon lamı baktı ?
canım uzulmesene stres yasak bıze yaaa
herkesın bunyesı ayrıdır yanıı herkesde hemen gozukmuyokı takma kafana bukadar yoksa bebegıne zarar verırsın pardon bebeişlerine bak ben hıc takıyomuyum kismet nasipp işallah hayırlısı olcak arada yasın acıyorum bebeişime dınletıyorum allahın kelamlarını duysun huzurlu olsun yavrum ... cunkı onlar daha melek

Günaydın kızlar. Henüz geçmişi okumadım. Umarım herkes iyidir bulantısız ve enerjik bir gün dilerim hepinize.

Bende hem devlete hem özel hastaneye gidiyorum.özeldeki doktorumla rahat konuşabildim içimi rahtlattı ve bebegimi uzun süre gösterdi ultrasonda.ama bazı tahliller çok pahalıymış bana devlette yaptır gel dedi.bende öyle yapıcam canım.testleri devlette yaptırıp takibi özelde yaptırcam.çok arkadaşımda aynını yapıyo.internetten merkezi randevu sistemi yokmu senin bulundugun yerde neden randevu alamıyorsun

bende oyle yapmayı dusunuyorum

vajınal baktı cnm aman hayırlısı ya Allah ne yazdıysa onu yaşayacağız işte...

Günaydın kızlar. Henüz geçmişi okumadım. Umarım herkes iyidir bulantısız ve enerjik bir gün dilerim hepinize.
herkez iyi sadece sabırsızlık ve endişelerimiz var doğal olarak hepmız bı su onumuzdekı ıkı haftayı atlatırsak en azından kalp atıslarını duyarsak rahatlıcazz... bu arada benım bugun bıkac kere öğürmekden baska mide bulantım olmadı şükür eşim iğnemi vurdu bugun 3. iğnem 10 hafta iğne vurcam hergun :18:

Canım erken olabilir stres yapma.Haftaya duyarsın inşallah. Ayy bide ikiz süper yaaa.İnşallah ikinci kesen de gelişir.

Vajinal ultrasonda duydum canım. Devlet hast.de kese boş dedi bende özele gittim.sagolsundoktorum bana duyurmak ve göstermek çin zaman harcadı.çok acayip bişey resmen kalbini görüm.doktorum aslında görmek çok zor bu haftada dedi.merak etme sende duyarsın inş.hepimizin bebekleri saglıkla gelişir inş

Canım sabırsızlık hepimizde var ama zamanla öğrenceğiz sabretmeyi yoksa 40 hafta geçmezzzzz. Şu topikteki herkes kalp atışlarını bi duysa hepimiz rahatlıycaz sanırım :)) Ondan sonraki muhabbetler neler olcak acaba?:))))

işallah goruruz tomurcuklarımızı nazar boncuklarımızı

inşaAllah yaa şu 3 ayı bi bitirsek hayırlısıyla.. bnm doktorumda gördm dedi ama bn duymadm bakalım yaa görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler

Bugün doktora gidecek arkadaşlar vardı noldu ki kaçta gidecekler acaba iyi haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…