canım herseyin hayırlısı takma kafana dicem ama insanın elinde olmuyor biliyorum. gelişir bebeklerin sıkıntı yapma kalp atıını duyarsın haftaya dert etme sen... Rabim kucagımıza almayı nasip etsin inşalah
sen kaç yaşındasnki:) bn 22 yaşndaym cnm snn bebekinde minnakmış daha kese görünr ama bence bekle bnm gibi kafana takarsn snra nie görmedm duymadm die:)
ben 500 evler özel şafak hastanesine gidiyorum ... mukemmel bi doktorum var avrupa yakası eger yakınsan gel derimm harıka bı kadın oturur yarım saat senınle ılgılenır hıc susmadan konsur...istanbulda oturanlar hangi hastaneye doktora gidiyonz tavsiyelerinize açığım
Özel bir doktora gittim oda gerek duymadı.kan degerlerime baktırdım iyi çıktı.bebegimi de gördüm vajinal ultrasonla.kalbini görüm nasıl atıyor yarabbim sesinide duydum.ama çok küük daha 5haftalıkmış.10gün sonra yine gitcem.inş herşey yolunda gider
ben 500 evler özel şafak hastanesine gidiyorum ... mukemmel bi doktorum var avrupa yakası eger yakınsan gel derimm harıka bı kadın oturur yarım saat senınle ılgılenır hıc susmadan konsur...
bende 22 yasındayımkııız genc anne olcak sen hangı ay dogumlusun mart 6 ben :) bebişimide martta tutturmusum hihihi dogum gunu sevıncımle oluvermıs bebeişim
doktor sana vajinal ultrasyon lamı baktı ?5 haftalıkken kalp atışını mı duydun maşallah.. bn duyamadm hemde 6 haftalıkkennnn
saygılar ablaaa :18:anadoludaym cnm bn uzak orası bana.. ben 91 ocak 5 doğumluyum büyükyüm senden ablan sayılırımhee doğum gününde feci gaza gelmişsn
sagol canım sanada gecmıs olsun agresifmelek hani sana demiştim yaa ben hem özel muayne hemde devlete gıdecegım dıye galiba oyle gıtmekten vazgetım cunku devleten randevu almak ne mumkunnözel muayenyede herhalde tahlılıne tetkıkıne guc yetırememm ene ıysı başladıgım yere devam edeyim diye düşüdümm ama benimm gitigım doktorr beni taa 3 hafta sonra gel demişti yanı ayın 27sine siz niye öyle erken erken gdıyorsunuzz yaa yoksa benmıı gec cagırılıdımm anlamdım şimdii:44::44:
bende oyle yapmayı dusunuyorumBende hem devlete hem özel hastaneye gidiyorum.özeldeki doktorumla rahat konuşabildim içimi rahtlattı ve bebegimi uzun süre gösterdi ultrasonda.ama bazı tahliller çok pahalıymış bana devlette yaptır gel dedi.bende öyle yapıcam canım.testleri devlette yaptırıp takibi özelde yaptırcam.çok arkadaşımda aynını yapıyo.internetten merkezi randevu sistemi yokmu senin bulundugun yerde neden randevu alamıyorsun
doktor sana vajinal ultrasyon lamı baktı ?
canım uzulmesene stres yasak bıze yaaaherkesın bunyesı ayrıdır yanıı herkesde hemen gozukmuyokı takma kafana bukadar yoksa bebegıne zarar verırsın pardon bebeişlerine bak ben hıc takıyomuyum kismet nasipp işallah hayırlısı olcak arada yasın acıyorum bebeişime dınletıyorum allahın kelamlarını duysun huzurlu olsun yavrum ... cunkı onlar daha melek
herkez iyi sadece sabırsızlık ve endişelerimiz var doğal olarak hepmız bı su onumuzdekı ıkı haftayı atlatırsak en azından kalp atıslarını duyarsak rahatlıcazz... bu arada benım bugun bıkac kere öğürmekdenGünaydın kızlar. Henüz geçmişi okumadım. Umarım herkes iyidir bulantısız ve enerjik bir gün dilerim hepinize.
günaydın taze annişlerkızlar bnm dün kalp atışı duymaya gttm 6+3 tük. bnm sıpa tüp bebek nazlı yani... dr vajınal ultrasonla baktı bi gördm kalp atışını dedi bi görür gibi oldm dedi saçmaladı sinir etti beni.. 2. kesede gördük gelişmemiş küçük kalmış dedi cuma bidaa gel dedi.. ama bnm moralim bozuldu kalp atışınn duyulması gerek değilmiydi ters giden bişiler mi var acabaaa
rumuz-yaş-şehir-sat-bat-kaçıncı çocuk
Canım erken olabilir stres yapma.Haftaya duyarsın inşallah. Ayy bide ikiz süper yaaa.İnşallah ikinci kesen de gelişir.
5 haftalıkken kalp atışını mı duydun maşallah.. bn duyamadm hemde 6 haftalıkkennnn
herkez iyi sadece sabırsızlık ve endişelerimiz var doğal olarak hepmız bı su onumuzdekı ıkı haftayı atlatırsak en azından kalp atıslarını duyarsak rahatlıcazz... bu arada benım bugun bıkac kere öğürmekdenbaska mide bulantım olmadı şükür eşim iğnemi vurdu bugun 3. iğnem 10 hafta iğne vurcam hergun :18:
işallah goruruz tomurcuklarımızı nazar boncuklarımızıVajinal ultrasonda duydum canım. Devlet hast.de kese boş dedi bende özele gittim.sagolsundoktorum bana duyurmak ve göstermek çin zaman harcadı.çok acayip bişey resmen kalbini görüm.doktorum aslında görmek çok zor bu haftada dedi.merak etme sende duyarsın inş.hepimizin bebekleri saglıkla gelişir inş
Vajinal ultrasonda duydum canım. Devlet hast.de kese boş dedi bende özele gittim.sagolsundoktorum bana duyurmak ve göstermek çin zaman harcadı.çok acayip bişey resmen kalbini görüm.doktorum aslında görmek çok zor bu haftada dedi.merak etme sende duyarsın inş.hepimizin bebekleri saglıkla gelişir inş
henüz bi haber yok işallah guzel haberler alırız :18:Bugün doktora gidecek arkadaşlar vardı noldu ki kaçta gidecekler acaba iyi haberlerini bekliyoruz.