Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar günaydın.. Hayırlı cumalar..
Bir haftadır giremiyorum inşallah herkes iyidir.
Beni hiç sormayın yaa. Benden geçen hafta ve bu hafta 2defa çamaşırıma aniden boşalan su bardağı altı kadar krem renkli kıvamlı sıvı geldi. Doktoru aradım çağırdı. Muayene etti rahim açılmış dedi. erken doğum riski varmış. Dogsa yaşamazmis minik kuzum.. aslında bebek gayet sağlıklıymis ona şükür ediyorum.
Hemen serum takıldı iğne yaptırdık. 10 gün yat hiç kalkma dedi. Tekrar gidecem sonra..
Annemi aradım gel yanıma ben sana bakarım dedi çok üzüldü kadın. Annemlere getirdi eşim de sağolsun. 5 gündür yatıyorum. Şimdi adanadaki doktoruma gidecem birazdan hem kontrol hem ayrıntılı ultrason için. Bana dua edin kızlar bebeğim benimle kalsın. Ben onu çok seviyorum..
canm sürekli vurucak diye bişy yok benmde 3 gün hareketli 2 gün yatış benm özellikle sabh uyandıpumda göbek kısmımın etrafında toplanıyor ve inanılmz sert oluyor)kızlar bebek hareketleriniz ne durumdaaaa
benim pazartesi salı baya vardı da dünden beri daha az vuruyor uzanınca vururdu pek vurmuyor
bende de aynı şey var canım 1 hafta önce hissetmeye başladım acayip vuruyo son 3 gündür daha az vuruyo .. haftamızda birbirine yakın.. normaldir o zaman.. ara sıra hafif hissediyorum ben
Bugün çok güzel kıyafetler satışta. Geçen hafta markafoninin Disney kampanyasından birkaç şey aldım ben de. Dün geldi, çok memnun kalmadım. Çok güzel renkli renkli duruyordu. Koyu renk olanlar çok boya kokuyor. Doğru düzgün etiketi ve açıklaması bile yok. Açık pembe hastane çıkışı almıştım, bir tek onu beğendim. O yüzden şimdi güvenip netten alamıyorum.oğlan anneleri bakın neler buldum Eki Görüntüle 759206 Eki Görüntüle 759207 Eki Görüntüle 759208 Eki Görüntüle 759209
bir kız annesi olarak bunlara bayıldım markafoni de bugun satışta
Çok geçmiş olsun canım benim. Allah korusun bebeğini. Güzel bir bakım ve takiple sorunsuz geçirirsin hamileliğini.Selam kızlar günaydın.. Hayırlı cumalar..
Beni hiç sormayın yaa. Benden geçen hafta ve bu hafta 2defa çamaşırıma aniden boşalan su bardağı altı kadar krem renkli kıvamlı sıvı geldi. Doktoru aradım çağırdı. Muayene etti rahim açılmış dedi. erken doğum riski varmış. Dogsa yaşamazmis minik kuzum.. aslında bebek gayet sağlıklıymis ona şükür ediyorum.
Hemen serum takıldı iğne yaptırdık. 10 gün yat hiç kalkma dedi. Tekrar gidecem sonra..
Annemi aradım gel yanıma ben sana bakarım dedi çok üzüldü kadın. Annemlere getirdi eşim de sağolsun. 5 gündür yatıyorum. Şimdi adanadaki doktoruma gidecem birazdan hem kontrol hem ayrıntılı ultrason için. Bana dua edin kızlar bebeğim benimle kalsın. Ben onu çok seviyorum..
Ben de 15. Haftadan beri hissediyorum bebeği ama ilk hissettiğim zamanlardaki gibi değildi sonrakiler. Telaşlanmıştım, bebeği ultrasonda görünce rahatladım. Demek bu yüzdenmiş.günaydın kızlar umarım herkes çok çok iyidir.
dün doktora gittim canlar girme fırsatım olmadı hiç. birazdan geçmişi okuyacağım. ben yaklaşık 3 gündür bebğimin hareketlerini hisstmiyordum. ondan öncesinde o kadar bariz belliydi ki hareketleri. çpk endişelenip doktora gittim. çok şükür oldukça hareketli minnoşum. peki neden hissetmiyorum o zaman dedim. beebğin yukarı çıkmış göbek deliği hizanda olduğu için pozisyondan dolayı hissedememiş olabilirsin dedi. kasları daha da kuvvetlenince net hissetmeye başlarsın dedi. ferahledım bunları duyunca.
Bugün tetanoz aşımızın ilk dozunu olduk maşallah süperiz şimdilik hiç bişi yok hissetmedim bişi ulaşta yanımdaydı aşımı olurken baktım rengi attı hemşiree dedi naptınız ya ben kötü oldum burda kemiğe kadar gitti iğne kızda şaşırdı dedi kasa ulaşmamız gerek o yüzden dedi mahvoldum yaaa ben hemen girdim araya dedim hiç bişi hissetmedim ben rahat ol deli bu çocuk yaaa beni uyardı dedi ilerleyen saatlerde kolun ağırlaşıp kullanamaz hale gelebilirsin banyo durumunu sordum 1-2 gün yapılmaması öneriliyo bildiğim kadarıyla dedim yoo öle bişi yok dedi istediğin zaman duş alabilirsin dedi Prensesimin zilloşumun kalbini dinledik dandik bir aletle çok şükür 130-140 bişiler dedi iyi dedi (şükürler olsun) benim için iyiyi duymak kafii çok aşağıda hissediyorum hareketlerini dedim normal olduğunu ilerleyen haftalarda yukarı çıkıcanı söledi ... İnş. hepimiz için herşey yolunda gider Allah'ın izniyle
Anladım ben seni:) O kadar çok inceledim ki bu modeli gözüm kapalı anlarımbilmiyorum hayatım o konuda kararsızım oto koltuğu kesin alıcam ama port bebeyide alırım belki çünkü onuda oturtabiliyomuşuz bebek arabası yerine öyle sürebiliyomuşuz yeni öğrendim mesela biyere gittiğinde merdivenli falan diyelim portbebede olduğu için alır çıkarsın hemen ay anlatamadım bak dur koyiyim resmi en iyisi
Eki Görüntüle 759218
3ünüde o yere koyabiliyoruz ya hangisini daha çok sever rahat ederse onu koyarım diye düşünüyorum banada gerek yok dediler aslında.hastaneden çıakrtırken falan kullanmazmıyız port bebeyii??
bende şimdi aradım siz ne biçimsiniz dedim niye aramıyosunuz dedim
pazartesi gelin yapalım diyo ayy lütfedersiniz dicektim valla.acıyomu çok ya ben aşıdan çok korkarım:26:
bende özellikle sordum yıkanmama durumu falan oluyomu diye yok öyle bişey dedi.aletleri çok komik dimi ahaha milat öncesi
Anladım ben seni:) O kadar çok inceledim ki bu modeli gözüm kapalı anlarım
Portbebe çok kısa süreli kullanılıyormuş. Oto koltuğunu bence de kesin almalıyız. Satıcı kızın söylediğine göre oto koltuğu bebeğin anne karnında alışık olduğu duruşa göre dizayn edilmiş. Zaten hangisini kullanırsak kullanalım ilk aylarda bebeği 3 saatten fazla arabada tutmamak gerekiyormuş. Bir arkadaşım bu arabaya çok benzeyen Kraft'ın Twist modelini kullanıyor. Oto koltuğuyla çocuğu her yere taşıdı, çok rahat etti. Kampanyaya denk gelmezsem şimdilik Portbebe almayı düşünmüyorum. Nisan'da indirim olmuş, üçünü bir arada 1400e satmışlar. Bu arada ikinci çocuğun cinsiyeti farklı olursa arabanın kumaşını değiştirtebiliyormuşsun.
yavrum bi görsen taş devrinden kalma gibi bir alet acayip sesler çıkıyo Allah'ım nasıl kastım kendimi gülmiyim diye kuzum iyi yapmışsın çok acayipler ya ilgisizler biz gittik kapıda bekleyenler filan direkt daldık içeri dedim aramıştınız geldim sohpet müzik filan dinliyolar millette dışarda bekliyo dengesizler !!!
Valla gizoşum ben hiç hissetmedim ulaş diyo benim kadar iğneyi soktu sana bayılcaktım nerdeyse dedimm aaa hissetmedim yuhhh diyo beklemedeyim bakalım kol ne zaman çevrim dışı olucak
gizem port bebeye gerek yok canım yaaa
ana kucağı aynı gorevı goruyor zaten .hem onu oto koltuğu olarakta uzun sure kullanıyorsun..
ana kucağıyla hastaneden çıkarıyorsun.
kullanılmıyor bıle doğru durust port bebe..
söylemeyi unuttum; hastaneden çıkarırken de oto koltuğu kullanıyorlar canım. Geçen gün kontrole gittiğimde bir aile çıkış yapıyordu, baya inceledimbilmiyorum hayatım o konuda kararsızım oto koltuğu kesin alıcam ama port bebeyide alırım belki çünkü onuda oturtabiliyomuşuz bebek arabası yerine öyle sürebiliyomuşuz yeni öğrendim mesela biyere gittiğinde merdivenli falan diyelim portbebede olduğu için alır çıkarsın hemen ay anlatamadım bak dur koyiyim resmi en iyisi
Eki Görüntüle 759218
3ünüde o yere koyabiliyoruz ya hangisini daha çok sever rahat ederse onu koyarım diye düşünüyorum banada gerek yok dediler aslında.hastaneden çıakrtırken falan kullanmazmıyız port bebeyii??
söylemeyi unuttum; hastaneden çıkarırken de oto koltuğu kullanıyorlar canım. Geçen gün kontrole gittiğimde bir aile çıkış yapıyordu, baya inceledim
lısnica evet canım. göbek bölgesi daha yağlı olduğu için bence daha az hissediyoruz. kasıkta ise bebek deriye çok yakındı ve hareketleri net hissediyorduk diye düşünmeye başladım ben. evet haftalarımız çok yakın normal canım. dün ki kontrolde bebeğimin ağırlı 300 gr. olmuş ayrıca. giderek büyüyorlar :)