- 24 Kasım 2011
- 5.233
- 103
- 35
ay canım ben yatammki hiçç..mesla bugn grip oldum dimi ..keisn ya evi süprrüm ya cam sierim ya mutfak..olsun yat dnlen ne olacak .
sefamız olsun saltanatımız 9 ay kullanabildiğin kadar kullan
bu haftalarda çok uykusuzluk olurmuş öyle yazıor aşağıda=)
kızartma ve mayalı şeyler yemiyorum ama çikolata yiyorum daha doğrusu nutella=((
rennie bana da vermişti ama kalmadı evde.gaviscon da olabilirmiş
o diğer rabalisden bahsetmedi bana.3 ünde randevum var sorcam onu
hem mide yanmasını hem de gaz kütleme çareyi=)
hastayken yatrken ruhum çöküyor hiç kalkamıyorum cnmm..
şimdide dr yat dinlen diyor ama yok banamısın demiyorum..rabbm sağlıkla kucama verisn hepimiznkini tabi..
ben hamile kalmadan önce dolapta dondurma olsun çikolta olsun haytta dayanmazdım..şimdi dursada yiyemiyorum..midem atıyor..bahrat hiç yiymiyorum cnaımda çekmiyor..
hamur işi seviyorum ama maya olunca kötü olo..öleişte..
benim bütün ilaçlarım kesildi..bir tek coraspri içom..elevit furtam fln artık yok..kaşıntı yapıyor diye..
sışrdan besinle alckmışım.sor canım..gerçekten 3 gndür çok rahtım valla..uyuyamıyordum innkii
ay sapık heriff..ben bile sinlrdim..hiç gelemm öle şeylere..kiminn nefsi n e kdr pis yaa...eşim oruç tutmaya başladı geçte olsa gece 3te uyandım ona bişeyler hazırladım bende yedim tabi
sonrada sabaha kadar uyumadım hiiiiçççççççç aptal gibiyiiimmm:26:
bankaya geldim bugün ben yokken neler olmuuşş.
hanii size anlatmıştım ya o ayakçı sapık adamı, diğer stajere geçtiğimiz pazar günü için müsaitmisin falan demiş sonrada arşivdeyken güya masajcı ya bu işte uzun zamandır pratik yapmadım haftasonu sende alıştırma yapsam yer farketmez senin evde olur benim evde demişşş faceten kıza mesaj atmış her boş bulduğunda gelcekmisin diye sıkıştırmışş kızda salak kimseye söylememiş 2 gün çekmiş bunu pazartesi yöneticiye söylemiş o gün bugündür konuşmuyomuş hiç.şok oldum boyu kadar kızları var bu adamın ya şaka gibi insanlarda ne ar kalmış ne namus elim ayağım buz oldu sinirden sabah sabah.
kızda garip ne sesin çıkrmıyor..bir tesr köşe edeydi onu..terbiyesiz herif yaaaa..
senide sahurda çay etti herlde uyutmayan..sen shur kurrken süt yoğurt ye kuzumm ayran..bana hemen uyku yapıyorr
ayy aynısını ben dedim..kadın bana sol kolunu aç sağ kolun ağrrsa iş edemzsin dediydi...incicim sen yine de dikkat et ağır kaldırma, duş alma dediyse alma
ben de aşıdan gelince ''amaaaan millet çok nazlıymış hiç ağrımıyo ki '' dedim bütün gün
ertesi güne kalmadan gece uyutmadı
çok ağrı yaptı bende
ama ben söz dinlemeyip duşa girdim aynı gün
eşim akşam kolumu streçle sardı öyle girdim
bilmiyorum ondan mıdır normal midir çok ağrıdı 2 gün
bende içmden benim canım kıymetli değil ne alaka dedim..
solu açtım ama..eve geldim bana banyo yap demdi.. ognde yoruldum duş alıp yattım..aman allhım ertesi iki gn nasıl bir ağrı bu yaa..
milltin günahını aldım dedim..üzerine yatamadımda..birde sol tarafa yatom hep..zor oldu..o kdr aşı oldum bunn gbisni görmedim 2 gn sonra geçiverdi hemncik ama
ay atvde aslan kral vardı şafak sezerin rol aldığı..ordaki küçük kızın adıda obendi:))geçen bir erkek ismi duydum OBEN ,babası koymuş benim aynım olsun diye,tatminlik duygusu na bakarmısnız,benim bir çok arkadaşım
kendi ismilerinin yanına yeni bir isim ekliyor,galiba buda sosyete işimi bilemedim.
bende bi yarışmada duymuştum..kadınn 5 sene çocuğu olmmışş..tedvi fln..en sonnda olmuş kızı..kalpten çok istedi diye ismini kalben koymuş..çok hoşum agtimişti..sanırım acun varmısın yokmusun yrışmasındaydı