2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
olsun yat dnlen ne olacak .
sefamız olsun saltanatımız 9 ay kullanabildiğin kadar kullan
bu haftalarda çok uykusuzluk olurmuş öyle yazıor aşağıda=)
kızartma ve mayalı şeyler yemiyorum ama çikolata yiyorum daha doğrusu nutella=((

rennie bana da vermişti ama kalmadı evde.gaviscon da olabilirmiş
o diğer rabalisden bahsetmedi bana.3 ünde randevum var sorcam onu
hem mide yanmasını hem de gaz kütleme çareyi=)
ay canım ben yatammki hiçç..mesla bugn grip oldum dimi ..keisn ya evi süprrüm ya cam sierim ya mutfak..
hastayken yatrken ruhum çöküyor hiç kalkamıyorum cnmm..
şimdide dr yat dinlen diyor ama yok banamısın demiyorum..rabbm sağlıkla kucama verisn hepimiznkini tabi..
ben hamile kalmadan önce dolapta dondurma olsun çikolta olsun haytta dayanmazdım..şimdi dursada yiyemiyorum..midem atıyor..bahrat hiç yiymiyorum cnaımda çekmiyor..
hamur işi seviyorum ama maya olunca kötü olo..öleişte..
benim bütün ilaçlarım kesildi..bir tek coraspri içom..elevit furtam fln artık yok..kaşıntı yapıyor diye..
sışrdan besinle alckmışım.sor canım..gerçekten 3 gndür çok rahtım valla..uyuyamıyordum innkii
eşim oruç tutmaya başladı geçte olsa gece 3te uyandım ona bişeyler hazırladım bende yedim tabi:KK9:

sonrada sabaha kadar uyumadım hiiiiçççççççç aptal gibiyiiimmm:26:

bankaya geldim bugün ben yokken neler olmuuşş.
hanii size anlatmıştım ya o ayakçı sapık adamı, diğer stajere geçtiğimiz pazar günü için müsaitmisin falan demiş sonrada arşivdeyken güya masajcı ya bu işte uzun zamandır pratik yapmadım haftasonu sende alıştırma yapsam yer farketmez senin evde olur benim evde demişşş faceten kıza mesaj atmış her boş bulduğunda gelcekmisin diye sıkıştırmışş kızda salak kimseye söylememiş 2 gün çekmiş bunu pazartesi yöneticiye söylemiş o gün bugündür konuşmuyomuş hiç.şok oldum boyu kadar kızları var bu adamın ya şaka gibi insanlarda ne ar kalmış ne namus elim ayağım buz oldu sinirden sabah sabah.
ay sapık heriff..ben bile sinlrdim..hiç gelemm öle şeylere..kiminn nefsi n e kdr pis yaa...
kızda garip ne sesin çıkrmıyor..bir tesr köşe edeydi onu..terbiyesiz herif yaaaa..

senide sahurda çay etti herlde uyutmayan..sen shur kurrken süt yoğurt ye kuzumm ayran..bana hemen uyku yapıyorr
incicim sen yine de dikkat et ağır kaldırma, duş alma dediyse alma
ben de aşıdan gelince ''amaaaan millet çok nazlıymış hiç ağrımıyo ki '' dedim bütün gün
ertesi güne kalmadan gece uyutmadı
çok ağrı yaptı bende
ama ben söz dinlemeyip duşa girdim aynı gün
eşim akşam kolumu streçle sardı öyle girdim
bilmiyorum ondan mıdır normal midir çok ağrıdı 2 gün
ayy aynısını ben dedim..kadın bana sol kolunu aç sağ kolun ağrrsa iş edemzsin dediydi...
bende içmden benim canım kıymetli değil ne alaka dedim..
solu açtım ama..eve geldim bana banyo yap demdi.. ognde yoruldum duş alıp yattım..aman allhım ertesi iki gn nasıl bir ağrı bu yaa..
milltin günahını aldım dedim..üzerine yatamadımda..birde sol tarafa yatom hep..zor oldu..o kdr aşı oldum bunn gbisni görmedim 2 gn sonra geçiverdi hemncik ama
geçen bir erkek ismi duydum OBEN ,babası koymuş benim aynım olsun diye,tatminlik duygusu na bakarmısnız,benim bir çok arkadaşım

kendi ismilerinin yanına yeni bir isim ekliyor,galiba buda sosyete işimi bilemedim.
ay atvde aslan kral vardı şafak sezerin rol aldığı..ordaki küçük kızın adıda obendi:))

bende bi yarışmada duymuştum..kadınn 5 sene çocuğu olmmışş..tedvi fln..en sonnda olmuş kızı..kalpten çok istedi diye ismini kalben koymuş..çok hoşum agtimişti..sanırım acun varmısın yokmusun yrışmasındaydı

benim evim küçük ve bir kiler var..sandık koyduğıum eşimin alteleri var,soğan apates koyduğum..bişrde çamaşır makines vrdı orda..orayı boşttık..makineyi hepisni çıkrdık..ve oryı ebbek odası yapcaz dedik..eşim bi güzel alçı yaptı oryaa..üzerinede şeker pembesine boyadı..çok güzel oldu..bebğin gardolabını oraya koyduk..bir tek gardolap (iki kapılı iki çekmeceli) ve bir yatak anca olur..ztn kış bebği olca için biz doğlgazlı odada yatıcaz..benim beşiğimde yatıcak..bambudan sepet..kalsik olanlardan..annem sarıcak onu 7. aydan sonra..eşim boya işiyle uyğrşırken bende mutfağımı sildim iki gndür onla uğrştım..camı sildim tülşü yıkaıdm mis gbim oldu :))ve uzandım koltuga..ne mi oldu ??ilk kez bebğimi ciddi şekilde histtim..ilk önce anlam veremdim göbek deliğimn izasınsda sağ tarfta..3 kere.bariz böle sürtme şeklinde..seyirme fln dedğil..ve yarıms aat önce yine kıpır kıpır oldu..bi sağdan bir soldan..çok tuaf gerçekten..drun dedi gbi hani bağırsakta gaz olur ya harekt eder onn gbi ama karnnda histceks,in dedi..aynı öle..ilginç geldi ..herlde odasını yaptımızı histti..birde odaya tablo astık..hani şu poster gbi varya..mutluğun resmi diye geçiyor..ne bana ve 6 çocuk bir yatakta böle depo gbi bi yerde tek yata borudan su damlıyor babanın elinde şemsiye..çok hoşuma gitti hepsinn yüüz gülüyor onu almıştık hemn onu astık..yere bir halı attım yolluk..yatak odası halı takımı vardı onları hiç kulnamdıydım ..poşetiyle durodu.kısa olanı açtım hemen koydum...öle yani sizinlede paylaşamk istedimmm

benim evim küçük ve bir kiler var..sandık koyduğıum eşimin alteleri var,soğan apates koyduğum..bişrde çamaşır makines vrdı orda..orayı boşttık..makineyi hepisni çıkrdık..ve oryı ebbek odası yapcaz dedik..eşim bi güzel alçı yaptı oryaa..üzerinede şeker pembesine boyadı..çok güzel oldu..bebğin gardolabını oraya koyduk..bir tek gardolap (iki kapılı iki çekmeceli) ve bir yatak anca olur..ztn kış bebği olca için biz doğlgazlı odada yatıcaz..benim beşiğimde yatıcak..bambudan sepet..kalsik olanlardan..annem sarıcak onu 7. aydan sonra..eşim boya işiyle uyğrşırken bende mutfağımı sildim iki gndür onla uğrştım..camı sildim tülşü yıkaıdm mis gbim oldu :))ve uzandım koltuga..ne mi oldu ??ilk kez bebğimi ciddi şekilde histtim..ilk önce anlam veremdim göbek deliğimn izasınsda sağ tarfta..3 kere.bariz böle sürtme şeklinde..seyirme fln dedğil..ve yarıms aat önce yine kıpır kıpır oldu..bi sağdan bir soldan..çok tuaf gerçekten..drun dedi gbi hani bağırsakta gaz olur ya harekt eder onn gbi ama karnnda histceks,in dedi..aynı öle..ilginç geldi ..herlde odasını yaptımızı histti..birde odaya tablo astık..hani şu poster gbi varya..mutluğun resmi diye geçiyor..ne bana ve 6 çocuk bir yatakta böle depo gbi bi yerde tek yata borudan su damlıyor babanın elinde şemsiye..çok hoşuma gitti hepsinn yüüz gülüyor onu almıştık hemn onu astık..yere bir halı attım yolluk..yatak odası halı takımı vardı onları hiç kulnamdıydım ..poşetiyle durodu.kısa olanı açtım hemen koydum...öle yani sizinlede paylaşamk istedimmm

canım paylaş resimlerii merak ettim , hayırlı olsun bebişinin odası

günaydın bazı arkadaşlarda yazmış hissetmiyorum diye bugün 19.hafta olduk bizde gerçi ben arada hissediyorum hafif ama bariz değil eşime tam bak diyorum o karnıma koyuyo elini bişi yok :KK43:

oğlan anneleri bakın neler buldum $100000122881_0_304x424.jpg $100000122892_0_304x424.jpg $100000122885_0_304x424.jpg $100000122883_0_304x424.jpg
bir kız annesi olarak bunlara bayıldım markafoni de bugun satışta

Selam kızlar günaydın.. Hayırlı cumalar..
Bir haftadır giremiyorum inşallah herkes iyidir.
Beni hiç sormayın yaa. Benden geçen hafta ve bu hafta 2defa çamaşırıma aniden boşalan su bardağı altı kadar krem renkli kıvamlı sıvı geldi. Doktoru aradım çağırdı. Muayene etti rahim açılmış dedi. :KK43: erken doğum riski varmış. Dogsa yaşamazmis minik kuzum..:KK43: aslında bebek gayet sağlıklıymis ona şükür ediyorum.
Hemen serum takıldı iğne yaptırdık. 10 gün yat hiç kalkma dedi. Tekrar gidecem sonra..

Annemi aradım gel yanıma ben sana bakarım dedi çok üzüldü kadın. Annemlere getirdi eşim de sağolsun. 5 gündür yatıyorum. Şimdi adanadaki doktoruma gidecem birazdan hem kontrol hem ayrıntılı ultrason için. Bana dua edin kızlar bebeğim benimle kalsın. Ben onu çok seviyorum.. :KK43:

Gizem portbebesini de alacak mısın? Gerek yok diyorlar, sadece ana kucağı yeterliymiş. Burada bir mağazada araba+ana kucağını 1200 liraya buldum. Acaba alsam mı yoksa başka indirim olur mu karar veremedim. Bu araba benim de çok hoşuma gidiyor. Dün birkaç arabadan bahsetmiştim. Haftasonu bakacağım tekrar.

bilmiyorum hayatım o konuda kararsızım oto koltuğu kesin alıcam ama port bebeyide alırım belki çünkü onuda oturtabiliyomuşuz bebek arabası yerine öyle sürebiliyomuşuz yeni öğrendim :KK70: mesela biyere gittiğinde merdivenli falan diyelim portbebede olduğu için alır çıkarsın hemen ay anlatamadım bak dur koyiyim resmi en iyisi :KK9:
$Trio I-Move Greenzoom.jpg

3ünüde o yere koyabiliyoruz ya hangisini daha çok sever rahat ederse onu koyarım diye düşünüyorum banada gerek yok dediler aslında.hastaneden çıakrtırken falan kullanmazmıyız port bebeyii??

Son düzenleme:
günaydın kızlar umarım herkes çok çok iyidir.
dün doktora gittim canlar girme fırsatım olmadı hiç. birazdan geçmişi okuyacağım. ben yaklaşık 3 gündür bebğimin hareketlerini hisstmiyordum. ondan öncesinde o kadar bariz belliydi ki hareketleri. çpk endişelenip doktora gittim. çok şükür oldukça hareketli minnoşum. peki neden hissetmiyorum o zaman dedim. beebğin yukarı çıkmış göbek deliği hizanda olduğu için pozisyondan dolayı hissedememiş olabilirsin dedi. kasları daha da kuvvetlenince net hissetmeye başlarsın dedi. ferahledım bunları duyunca.

Beni hiç sormayın yaa. Benden geçen hafta ve bu hafta 2defa çamaşırıma aniden boşalan su bardağı altı kadar krem renkli kıvamlı sıvı geldi. Doktoru aradım çağırdı. Muayene etti rahim açılmış dedi. :KK43: erken doğum riski varmış. Dogsa yaşamazmis minik kuzum..:KK43: aslında bebek gayet sağlıklıymis ona şükür ediyorum.
Hemen serum takıldı iğne yaptırdık. 10 gün yat hiç kalkma dedi. Tekrar gidecem sonra..

Annemi aradım gel yanıma ben sana bakarım dedi çok üzüldü kadın. Annemlere getirdi eşim de sağolsun. 5 gündür yatıyorum. Şimdi adanadaki doktoruma gidecem birazdan hem kontrol hem ayrıntılı ultrason için. Bana dua edin kızlar bebeğim benimle kalsın. Ben onu çok seviyorum.. :KK43:

canım dikkat et kendine tuvalet dışında kalkmayaya çalış Allah yardımcın olsun bebeğini size bağışlasın tedbirini almışsın korkma canım iyi ki hemen doktora gitmişsn. iğne de olduysan iğne geciktiriyor arkadaşım da aynı şekilde iğne ile 39, haftada sezeryanla doğum yapmıştı yani geleceği yoktu miniğin o da bekleyemedi sezeryana başvurdu. bebeğine ve sana Allahım sağlık versin

canımmm çok geçmiş olsun üzülme sakın olmadı diktirmemi o tarz bişey duydum erken doğum olmaması için onu yaptırırsın yat dinlen moralini yüksek tut bak bebeğin iyiymiş sende iyi ol herşey düzeliir üzme kendinii lütfen:26:

çok çok geçmş olsun canım. inşallah bunları bir daha yaşamazsın. sakin ol tatlım sakın stres yapma. dinlenerek geçecektir eminim.

Amaan canim iyice dinlen merak etme annenin taninda bisey olmaz....

gunaydinlarrr herkeseeee...
ayyy kizlarr bi tuhafim...tuvslete gidince kendimden midem bulandiiii bi ogurme bi ogurmeee...kokulara hala hassasim....:))) boyleside olur mu canim...

günaydın kızlar umarım herkes çok çok iyidir.
dün doktora gittim canlar girme fırsatım olmadı hiç. birazdan geçmişi okuyacağım. ben yaklaşık 3 gündür bebğimin hareketlerini hisstmiyordum. ondan öncesinde o kadar bariz belliydi ki hareketleri. çpk endişelenip doktora gittim. çok şükür oldukça hareketli minnoşum. peki neden hissetmiyorum o zaman dedim. beebğin yukarı çıkmış göbek deliği hizanda olduğu için pozisyondan dolayı hissedememiş olabilirsin dedi. kasları daha da kuvvetlenince net hissetmeye başlarsın dedi. ferahledım bunları duyunca.

bende de aynı şey var canım 1 hafta önce hissetmeye başladım acayip vuruyo son 3 gündür daha az vuruyo .. haftamızda birbirine yakın.. normaldir o zaman.. ara sıra hafif hissediyorum ben

MTA cok gecmis olsun :KK43: insallah hepimiz saglicakla aliriz bebeklerimizi kucağimiza dikkat et kendine

Kizlar benim bebekde oyle tekmeler atiyorki canim aciyo :KK43: sanci gibi normal mi acaba sanki bebegimin bi derdi var tecrubeli hamisler normal mi bu

Günaydın

MTA cnm cok üzüldüm cok gecmis olsun dikkat et dinlen hep cnm
İkinizde Allah a emanet olun cnm.

Amaan canim iyice dinlen merak etme annenin taninda bisey olmaz....

gunaydinlarrr herkeseeee...
ayyy kizlarr bi tuhafim...tuvslete gidince kendimden midem bulandiiii bi ogurme bi ogurmeee...kokulara hala hassasim....:))) boyleside olur mu canim...

Olur canım olurrrr
Ben...
Hala midem bulanıo kusmuyorum ama cok öğürüyorum hala..!

ne güzel akıl etmişssiniz hayırlı olsun hem odası hemde bebişin hareketleri darısı başıma :))

çok geçmiş olsun.arkadaşımada oldu sureklı yattı ve o acılan yeri diktiler ameliyat oldu normal zamanda doğurdu o yüzden telaş etme bol bol dinlen sende bebişinde iyi olacaksınız inşallah.

Rabbim yardımcın olsun canım annene gitmeklede çok iyi yapmışsın kal orda baya kontrollerinde iyi haberler alana kadar dikkat et kendine hareketlerine dinlen bol bol...

X