2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar bunlar da bizim bugünki göbüş halimiz:KK9:20+3

Eklentiler

• $IMG_20130718_163038.jpg
    $IMG_20130718_163038.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMG_20130718_163051.jpg
    $IMG_20130718_163051.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 31
  • $IMG_20130718_163105.jpg
    $IMG_20130718_163105.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 30
  • $IMG_20130718_163154.jpg
    $IMG_20130718_163154.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 28
ne güzel kaç kişi paylaştı bende sanıyorum ki sadece benim göbüşüm büyümüş asabım bozuldu :KK49: herkesin büyümüş işte . benim ilk başta birden büyüdü sonradan yavaşladı en sonda bu halde zaten bu hızla büyürse çokda büyük olmıcak galiba . halam gibi olcam galiba 4 ayda ilk önce bi pörtledi sonra yavaşladı

Deniz bak bu fotoda popon hiç de büyük durmamış
İlk zamanlar ki gibi hemen hemen
sen abarttın bence=))

hepimize de ayrı yakışıyor yahuuu=))
kucağımıza da yakışır bebişlerimiz

Evet burda daha tparlamamıştım üstünü başımı
Azıcıkta aşağı çektim bluzu çıkarken
Bnm hep popom büyüktü ztn hamileliktedede buyuyor
Napiyim :))
Yaaa sorma bi tane elimde bi tane kucağımda dolancam :))
Gecen gün aral bey dioki
Sen nasıl baş edicen annecim hem kardeşime hem bana yemek yedirirken
Yandım ben yandım teyyy :KK37:

ey gidi günler :p nasılda canım cektikçe oturup mantı yapardım 5 beze mantıyı tek başıma kapattıgımı bilirim şimdi ne gücüm var ne de kuvvetim :KK43:

ey gidi günler :p nasılda canım cektikçe oturup mantı yapardım 5 beze mantıyı tek başıma kapattıgımı bilirim şimdi ne gücüm var ne de kuvvetim :KK43:

yalnız değilsin kuşum
biz de yufkalısından hazırından idare ediyos işte
zamanında yine 5 beze yaparmışsın hey maşallah :KK9:

kızlar merhaba:KK3:bende isim konusunda uras ve siraç arasında kaldım uras daha ağır basıyo ama siraç ın anlamıda çok güzel nur saçan demekmiş.bide tuğra var oda ilk duyduğumda hoşuma gitmişti siz ne dersiniz ben çıkamadım işin içinden

geçen bir erkek ismi duydum OBEN ,babası koymuş benim aynım olsun diye,tatminlik duygusu na bakarmısnız,benim bir çok arkadaşım

kendi ismilerinin yanına yeni bir isim ekliyor,galiba buda sosyete işimi bilemedim.

kızlar bebek hareketleriniz ne durumdaaaa

benim pazartesi salı baya vardı da dünden beri daha az vuruyor uzanınca vururdu pek vurmuyor

ay kızlar çok yoruldum bugun markete gittim biraz ağırdı aldıklarım sanırım şimdide yürürken göbeğimin altı ağrıyor ama oturunca ağrımıyor aslında ağrı gibide değil varmış gibi.aslında artık çok ağır kaldırmak problem yaşatmaz dimi bebişler buyudu sonuçta.allah korusun bişey olsa zaten çok ağrı olurdu dımı kızlar duramazdım herhalde.allahım korusun.
buarada sosyete mantısı için kıymamı soğanımı kavurdum yufkalarımıda kestim soğumasını bekliyorum :)))))

X