- 23 Ağustos 2012
- 33
- 0
6 bin mii huuhhh
uçsun onlar boşver
benim için doğum yaptığım odada yalnız olmam şart değil o sancıda biri daha olursa laflayıp zaman daha kolay geçebilir yada bağrışıpbilemiyorum
ama yattığım odada tek olmalıyım ki çoğu özel tek kişilik odalı zaten
benim takıntım son dakka zart oldu sezeyan zurt oldu sezeryan diye biçok dr bahane bulup zahmet çekmeden uyutup kesmek istiyo
resmen böyle olmuş
çok mu genelleme oldu bilmiyorum, istisnalar vardır tabi
benim kuzenimin 3 çocuğu var üçünde de son günler kontrole gitmedi sancısını bekledi sancı başladığı gün de evde bikaç saat çekti hemen koşmadı hastaneye
gidince de 2 saat sonunda doğurmuştu her doğumunda da
biraz da şans işi... inşallah canım en önemlisi sağlıkla hayırlısıyla doğuralım inşallah
Melekcim dr um bana ADAÇAYI VE IHLAMUR kesinlikle yasak dedi.
Boşver adaçayından alacağımızı cevizden bademden alırız.
ayrıca o listene hurma yazmayı unutma bak her seferinde söylüyorum
Günde 3 tane hurma herşeye çok iyi geliyormuş
özellikle rahim kaslarımızı güçlendirmeye ,bebeğin tutumunu sağlamayı kolaylaştırıyormuş.
Söyle eşine gelirken kuruyemişçiden alsın=)
denizcim bende canımın çektiği her şeyden yiyorum.
ama abartmadan
bu krem peynir ve nutella kaçamağı hariç=))
onun için sordum çok yesek bir şey olur mu diye.
Yoksa bende çok kısıtlamıyorum kendimi Allah ne verdi atıyorum ağzıma=))
papatyacım evet adaçayının bende yasak olduğunu biliyordum ramazan dolayısıyla her yer hurma bende iftarda bir tane yiyorum :)teşekkür ederim canım
okiş şekerim anladımçünkü bende abartılmaması gerektiğini düşünüyorum bir şeyi çok yiyince sevsemde nefret ediyorum ondan resmen ...ben eskiden yoğurt manyağı bi hatundum yoğurta kafamı sokasım gelirdi 3. ayımın sonlarına doğru töbe töbe bir tiksindim öööö biçim aklımda ne zamandır çiğköfte var onu indirmeyi planlıyorum çaktımadan
stok yap o zaman=)
Ben yaptım.1 tane olmaz 3 tane!!!
eşim tanesi 1 liradan malatya pazarından lıyo bana
1 tanesi 1 lira ama kocaman=)
2 tane yesem yetiyo artıyo bile.
Zaten çok severim bana da bahane oldu.
Dünde babaannem verdi bana Hac'dan gelmiş biri getirmiş ona da.
Bana bayram oldu=))
Aynen aynen.
Herşeyi yoğurtla yerdim.
Bazen çorbaların içine bile katardım eşim abarttığımı söylerdi.
Ama bi sefer ayran içtim öyle tiksindim ki tövbe tövbe.
Uzun zamandır yiyemiyorum.
Ancak çorbası falan olacak da öyle.
Ben geçenlerde hem de ETLİ çiğköfteden 3 tane götürdüm.Henüz bi hastalık durumu yok=)))
Nedense hep de faydalı şeylerden tiksindik!!
Balık et yumurta süt yoğurt!!
İşimize mi geliyor nee=)
ne ayıp ne ayıp çık çık çık!!=)
Hurma rahim kasılmasını arttırıp doğumu kolaylaştırıyor, sadece son ayınızda yiyin diyorlardı. Yanlış mıymış? Ben de bu yüzden yemiyordum.Melekcim dr um bana ADAÇAYI VE IHLAMUR kesinlikle yasak dedi.
Boşver adaçayından alacağımızı cevizden bademden alırız.
ayrıca o listene hurma yazmayı unutma bak her seferinde söylüyorum
Günde 3 tane hurma herşeye çok iyi geliyormuş
özellikle rahim kaslarımızı güçlendirmeye ,bebeğin tutumunu sağlamayı kolaylaştırıyormuş.
Söyle eşine gelirken kuruyemişçiden alsın=)
Rabbim yeter ki sağlık versin minnaklarımıza bizde elimizden geleni yapıcaz inş. bu arada senin paşayla benim prensesim aynı gün doğacak sanırsamdr.umun tahmini doğum tarihi de 18 tabi Allah bilir
En guzeli bence tunus hurmasi canim cekti ramszanin bssindan beri canim cekmemisti siz cektirdibiz kizim bile kipir kipir oldu
Hurma rahim kasılmasını arttırıp doğumu kolaylaştırıyor, sadece son ayınızda yiyin diyorlardı. Yanlış mıymış? Ben de bu yüzden yemiyordum.
valla bende duymuştum, o yüzden yemiyorum, su içmeye çalışıyorum 1 bardak suda afedersiniz 3-4 kere wc yi ziyaret ediyorum.... zaten rahim büyüdüğü için mesaneye baskı yapıyor sanırım su içince de patlıyorum, bu arada 3 lt su efsanesi doğru değilmiş, herkes çalıştığı işe ve vücut yapısına göre su içmeliymişHurma rahim kasılmasını arttırıp doğumu kolaylaştırıyor, sadece son ayınızda yiyin diyorlardı. Yanlış mıymış? Ben de bu yüzden yemiyordum.
stok yap o zaman=)
Ben yaptım.1 tane olmaz 3 tane!!!
eşim tanesi 1 liradan malatya pazarından lıyo bana
1 tanesi 1 lira ama kocaman=)
2 tane yesem yetiyo artıyo bile.
Zaten çok severim bana da bahane oldu.
Dünde babaannem verdi bana Hac'dan gelmiş biri getirmiş ona da.
Bana bayram oldu=))
İlk 3 ayda düşüğe neden oluyor falan yazıyordu. Gerçi ben bu okuduklarım yüznden ilk 3 ay maydanoz da yememiştim doktor bir şey olmaz dediği halde. Okuduğum hurafe olabilir canım. 10 gün sonra randevum var, bir sorayım bakalım.Evet olabilir=)
Rabbim bilir tabi
erkekler geç doğuyormuş ya bide sen benden önce atak yapabilirsin
salıkla gelsinlerde zamanı önemli değil=))
Bana 5 iyle 20 si arası tetikte olalom dedi. net tarih vermedi.KK olmasa bilemicektim=))
Yapma yaa=((((
bak şimdi çok üzüldüm=(((((
bulamaz mısın
özür dilerim yaaa.düşünmeliydimm...
Bana dr um rahim kaslarını güçlendirir bolca ye dedi.
İnternette de öyle okudum ama sen öyle bir şey okuduysan onu da araştırmak lazım canım
Bebeğin daha iyi tutunmasını sağlıyor demişti??
Bebek büyüdüğü için de sırt ağrısı yapıyor olabilir. Bol bol dinlen canım3 gündür sırtımın ağrısından ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum
geceleri uyku da yalan oldu
cereyanda kaldım galiba tutuldu öyle tahmin ediyorum
dr uma mail attım dolgit krem sür sıcak havlu uygula geçmezse gel fizik tedaviye yönlendireyim dedi.
İnşallah geçer
devamlı ayaktayım.
sadece ayaktayken yürürken ağrımıyo=((
Tüp çikolatalar alüminyum kaplama içinde.
Paket isteseydin he derdim=)
Evet kısknılacak modda bir annesin maşşallah maşallah 41 kere=)
Benim bu portakallarım kesin kalır ddemedi demeyin
Evet evet benim dr'umda demişti
Haftada bir kendime kahve ısmarlıyorum şımartıyorum demişti.
Ben 5 aydır hiç içmedim ya şimdi geldi aklıma yapan olsada içsemmmmmmmmmm=))