2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
maşallah gizem bu ne kadar iyi hber
teker teker gel bacım=))

gözün aydınnnnnnnnnnnnn
kurtuldun ohhh rahatladık yaniiiii.

sana iyi 5 inde demiş
ben 3 ağustosta gitcem.2 hafta önce gttim düşün=(((

az var benimkine evet staja başlicam yarın geçer hemen zaman :))
sende bi bahane uydur git gör:KK9:

:KK36:
tebrikler canım, çok sevindim senin adına. :KK9:
Bebiş de büyümüş, senden mutlusu yoktur şimdi.
Kalça ağrın fıtıktan olabilir mi Gizem? Benim fıtık ağrıları bazen kalçama vuruyor, şiddetli oluyor.

teşekkürler canımm :)
ya bilmiyorum bugün arkadaşmla yemek yedik hastaneye gitmeden önce bişey yoktu hiç kalkerken yapışıyodum yere kaldıramadım sancıdan bacağımı düşün zor gittim hastaneye valla.şu magnezyumu kullanıyım bi geçer umarım :/

bilmem ki canım balığın yerini tutar mı çok yesek bu sefer şişicez ben korktum açıkcası. önce aman ne olursa olsun diyordum ama çok kılo almakta iyi değil riskleri var.

hadi hayırlı olsun gözün aydın canım bebişinde iyiymiş çifte mutluluk
O zaman bu haftasonu şöyle bol salatalık bir balık yapalım iftara bebişle için:KK56:
bulantılarda ben 2 kilo verdim, üzerine ancak yarım kilo alabildim, hala -1,5 kilodayım.

Kızlar nutella yemek çok zararlı mıııı??
Bi de krem peynir??
=((

canım krem peynır normalde de zararlı ama bende çok severim.
bende dun dayanamadım artık 5 ay sonunda nutella aldım dun biraz yedim nutella içinde kafein olduğundan zararlı kafeinde bebişe zararlı.ben kahve ve kola düşkünü olarak kahveyi sadece haftasonları kahvaltıdan snra içiyorum kolayı 5 aydır ilk kez bugun yarım bardak içtim superdı :)))))) bide arkadaşların dediği gibi katkı maddesi varmış bak onu bilmiyordum

saol hayatımmm çok teşekkür ederim nasıl ferahladım rahatladım üstümden yük kalktı valla :))
5 gözetmen vardı gözümü karartıp kopya çektim yoksa zor geçerdim:KK9:

sizi gidi sizi. analı kızlı neler becermişler
O zaman bu haftasonu şöyle bol salatalık bir balık yapalım iftara bebişle için:KK56:
bulantılarda ben 2 kilo verdim, üzerine ancak yarım kilo alabildim, hala -1,5 kilodayım.
bende gözümü karartıp dışarda yemeyı planlıyorum gecen hafta balık yedikten sonra istifra etmiştim. dışardeylen olmaz inşallah.

sizin kılo durumları iyi ben fenalardayım

balığı görmeye tahammülüm bile yok et tavuk yemeye başladım ama balık asla yiyememm:26:

aynen bende yiyemiyorum sadece tek bir balık yiyebiliyorum suanda da balık mevsımı değil zaten ve buzhane balıkları hiçte güzel olmuyor .balık hapı verdi doktor çünkü balıktan aldığın omega3 diğer ürünlerdeki omega3den farklı ve bebişin beyin gelişimi için çok önemli özellikle bu haftalarda.doktorum bana doğal bir balık hapı verdi istersen veririm ismini yada doktoruna sor sende canım ama almaya çalış.

aynen bende yiyemiyorum sadece tek bir balık yiyebiliyorum suanda da balık mevsımı değil zaten ve buzhane balıkları hiçte güzel olmuyor .balık hapı verdi doktor çünkü balıktan aldığın omega3 diğer ürünlerdeki omega3den farklı ve bebişin beyin gelişimi için çok önemli özellikle bu haftalarda.doktorum bana doğal bir balık hapı verdi istersen veririm ismini yada doktoruna sor sende canım ama almaya çalış.

ver alırım canıım öyle bişeyle karşılanıyosa balığın boşluğu çokta iyi olur valla :))

biri sormuştu okudum ama hatırlamıyorum unnadoda ebru maternitiy var orda kotlar var güzel bi bakın isterseniizz :))

Ben çok seviniyorum kızım olacağı için. İnşallah ikincisi de erkek olur. Kız oksa da hiç üzülmem. Evladın cinsiyetinin ne önemi var. Sağlıklı olsunlar, hayırlı evlat olsunlar bana yeter. Sanki padişaha soy veriyoruz da erkek olsun diye uğraşacağız:)

canm tabi ki rabbim keşke ikisinide tattırsa ama gerçekten 2 kız olmak güzel ben kardeşimle öyle büyüdüm erkekler uzaklaşıyor bir şekilde birbirinden ama kızlar öyle değil uzakta olsa biliyorsun ki bir yerlerde senin bir parçan arkadaşın var :KK19:

Kızlar nutella yemek çok zararlı mıııı??
Bi de krem peynir??
=((

güzelim valla ben herşeyden yiyorum normal devam ediyorum haytıma cips. çikolata, canım çekerse kola çekirdek fast food, aklına ne gelirse sadece eskiden her gün yerdim şimdi kısıtlamaya çalışıyorum o kadar ayrıca dr.um bana ne balık hapı verdi ne de vitamin kullanıyorum :KK51: Allah'a şükür maşallahı var prensesimin :KK16:

mezunumdaaaa mezunummmmmmmmmmmmmmmmm:KK9:
bittiii inanamıyorummmmmmmmmmm:21::21:

kızımıda gördüm geldim 6 günde ne kadar büyümüş yaaa :KK16:
afp testim gayet güzel çıkmışş açlık kan şekerim düşmüş gayet iyi herşey.
henüz 2 kilo almışım bunada şaşırmadım değil az almışım yememe göre:KK9:
kalça ağrıma çözüm bulamadık yeni magnezyum yazdı bide kan ilacına başlattı elevit devam.
çıkarkende 5 ağustosta görüşürüz dedi gelme zırt pırt demek istedi galiba:KK9::KK9:

hayırlı olsun gizemoooooo maşallah sana gözün aydın

kız siz ne kadar çok gidiyosunuz dr.a benim ki 1,5 ayda bir çağırıyor :44: 9 temmuzda gittim 12 ağustosta gidicem oda istersen gel dedi yaniiii :KK31:

canm tabi ki rabbim keşke ikisinide tattırsa ama gerçekten 2 kız olmak güzel ben kardeşimle öyle büyüdüm erkekler uzaklaşıyor bir şekilde birbirinden ama kızlar öyle değil uzakta olsa biliyorsun ki bir yerlerde senin bir parçan arkadaşın var :KK19:

güzelim valla ben herşeyden yiyorum normal devam ediyorum haytıma cips. çikolata, canım çekerse kola çekirdek fast food, aklına ne gelirse sadece eskiden her gün yerdim şimdi kısıtlamaya çalışıyorum o kadar ayrıca dr.um bana ne balık hapı verdi ne de vitamin kullanıyorum :KK51: Allah'a şükür maşallahı var prensesimin :KK16:

hayırlı olsun gizemoooooo maşallah sana gözün aydın

kız siz ne kadar çok gidiyosunuz dr.a benim ki 1,5 ayda bir çağırıyor :44: 9 temmuzda gittim 12 ağustosta gidicem oda istersen gel dedi yaniiii :KK31:

kadın gel demiyoki ben gidiyorum bişeyi kafama takıp 4 gündür oynamıyo diye gittim bugün:KK9:

canım krem peynır normalde de zararlı ama bende çok severim.
bende dun dayanamadım artık 5 ay sonunda nutella aldım dun biraz yedim nutella içinde kafein olduğundan zararlı kafeinde bebişe zararlı.ben kahve ve kola düşkünü olarak kahveyi sadece haftasonları kahvaltıdan snra içiyorum kolayı 5 aydır ilk kez bugun yarım bardak içtim superdı :)))))) bide arkadaşların dediği gibi katkı maddesi varmış bak onu bilmiyordum

Ya dr um da bi acayip
bana diyor ki herşeyi ye katkı maddesi yeme
e herşeyde katkı maddesi var ne olacak
nefsimiz körelsin dye ucundan yiyelim bari abartmadan.
Ne yapalı artık.

Bana dr marincop verdi.
Acaba o doğal değil mi.
Çok da pahalı bi ilaç.
Bak şimdi kafam karıştı.Balıktan aldığımız omega vardır onun içinde de ama ya olmasa vermezdi di mi?
Çünkü ben balık yiyemiyorum dedim.
You plus abdi İbrahim'in miydi?

:
denizcim bende canımın çektiği her şeyden yiyorum.
ama abartmadan
bu krem peynir ve nutella kaçamağı hariç=))
onun için sordum çok yesek bir şey olur mu diye.
Yoksa bende çok kısıtlamıyorum kendimi Allah ne verdi atıyorum ağzıma=))

kızlar omega 3 adaçayında bile varmış şaştım kaldım ee içebilir miyiz ben bitki çayı yasak sanıyorum ama

Bulunduğu besinler
Omega-3 : Soğuk sularda yaşayan yağlı balıklar (somon balığı), Orkinos tipi ton balığı, uskumru, sardalya, hamsi, Ada Çayı (%64), Kivi (%62), Perilla(%58), Semizotu(%35) daha az oranlarda ceviz, badem, fındık, soya filizi, kuru fasulye, soya fasulyesi, nohut, mısır, mısır unu, keten tohumu yağı, kanola yağı, soya yağı, tatlı patates, marul, lahana, brokoli ve diğer yeşil yapraklı sebzelerde bulunur.

kızlar omega 3 adaçayında bile varmış şaştım kaldım ee içebilir miyiz ben bitki çayı yasak sanıyorum ama
.

Melekcim dr um bana ADAÇAYI VE IHLAMUR kesinlikle yasak dedi.
Boşver adaçayından alacağımızı cevizden bademden alırız.

ayrıca o listene hurma yazmayı unutma bak her seferinde söylüyorum
Günde 3 tane hurma herşeye çok iyi geliyormuş
özellikle rahim kaslarımızı güçlendirmeye ,bebeğin tutumunu sağlamayı kolaylaştırıyormuş.

Söyle eşine gelirken kuruyemişçiden alsın=)

X